Hoe de Wimbledon Live Stream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Wimbledon Live Stream te bekijken
Hoe de Wimbledon Live Stream te bekijken
Anonim

ESPN heeft de uitzendrechten voor de Wimbledon-kampioenschappen, dus kabel- en satellietabonnees kunnen de Wimbledon-livestream bekijken via de officiële WatchESPN-site.

Iedereen kan de Wimbledon livestream bekijken via online streamingdiensten zoals Sling TV. Om deze livestream te bekijken, hebt u alleen een snelle internetverbinding, een apparaat zoals een smartphone of een laptop en de juiste app voor het streamen van televisie nodig.

2023 Schemaoverzicht

1e ronde: 26 juni

2e ronde: TBA

3e ronde: TBA

4e ronde: TBA

Kwartfinale: TBA

Halve Finale: TBA

Finale: 9 juli

Locatie: Centre Court op de kampioenschappen, Wimbledon, Londen

Stream: ESPN

Wat is WatchESPN?

Abonnees op kabel- en satelliettelevisie kunnen Wimbledon kijken op ESPN en ESPN2, maar wat als je in juli niet twee weken lang voor je televisie wilt zitten?

WatchESPN is een streamingdienst die beschikbaar is voor kabelabonnees en je kunt deze gebruiken om de Wimbledon-livestream op je computer, telefoon, tablet of zelfs gameconsole te bekijken. De enige vereisten zijn een snelle internetverbinding en uw kabelabonnement moet ESPN en ESPN2 bevatten.

Wimbledon bekijken via WatchESPN

Hier leest u hoe u de Wimbledon-livestream kunt bekijken via WatchESPN:

  1. Navigeer naar WatchESPN.com wanneer het Wimbledon-kampioenschap in de lucht is. Zoek de speler met het label Wimbledon en klik op de play-knop.

    Image
    Image

    Als u het logo van uw kabel- of satellietaanbieder in de rechterbovenhoek van de pagina ziet, hoeft u zich mogelijk niet aan te melden. Klik op de Wimbledon-speler en de live video wordt meteen afgespeeld als je automatisch bent ingelogd.

  2. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  3. Log in op uw kabel- of satellietaccount en klik op Aanmelden, Aanmelden of Doorgaan.

    Image
    Image

    De inlogpagina die u ziet, is afhankelijk van uw provider, maar u moet altijd het e-mailadres en wachtwoord van uw kabel- of satellietaccount invoeren om u aan te melden.

  4. Als de Wimbledon-livestreamvideo niet automatisch wordt geopend, keert u terug naar WatchESPN.com en klikt u nogmaals op de play-knop.

    De WatchESPN-website werkt op Windows-, macOS- en Linux-computers en -laptops, zolang u een webbrowser zoals Chrome of Firefox gebruikt die streaming ondersteunt. U hoeft geen app te downloaden, omdat u de livestream rechtstreeks op de website kunt bekijken.

De streamingdienstoptie

Snoerknippers kunnen WatchESPN niet gebruiken, maar dat betekent niet dat je bent afgesneden van de Wimbledon-livestream als je niet voor de kabel beta alt. In plaats van een kabelabonnement te gebruiken, kunnen snoersnijders dezelfde actie bekijken via elke televisiestreamingservice die ESPN en ESPN2 omvat.

Streamingdiensten bieden toegang tot dezelfde live televisiezenders die u normaal gesproken zou bekijken via een kabel- of satellietabonnement. In plaats van een kabelverbinding of schotelantenne te gebruiken, stream je de live video over een supersnelle internetverbinding. Deze diensten bieden doorgaans meer opties en kosten minder dan traditionele kabeltelevisie.

Aangezien het hele Wimbledon-toernooi wordt uitgezonden op ESPN en ESPN2, is het belangrijk om een service te kiezen die toegang biedt tot beide ESPN-kanalen. De meeste streamingdiensten bevatten ESPN, maar een paar populaire diensten hebben dit niet.

Streamingdiensten voor het bekijken van de Wimbledon Live Stream

Dit zijn de populairste streamingdiensten die je toegang geven tot de Wimbledon-livestream:

Sling TV: ESPN en ESPN2 zijn beide inbegrepen bij het betaalbare Sling Orange-abonnement. Andere diensten vragen meer en bieden meer kanalen, maar dit is een goede keuze als je alleen maar om Wimbledon geeft

  • YouTube TV: deze service omvat zowel ESPN als ESPN2 met het basisplan.
  • Hulu met Live TV: deze service geeft toegang tot ESPN en ESPN2, en er zijn geen verwarrende plannen of add-ons om mee om te gaan.

DirecTV Nu: ESPN en ESPN2 zijn beide inbegrepen in elk abonnement

Al deze services bieden een soort gratis proefversie, dus kies je favoriet en je kunt gratis naar de Wimbledon-livestream kijken.

Wimbledon op mobiel, streaming-apparaten en consoles

De WatchESPN-website is ontworpen om te werken met laptops en desktopcomputers, dus het werkt mogelijk niet op uw mobiele apparaat. Als je de Wimbledon-livestream op je telefoon, tablet of een streamingapparaat zoals Roku of Apple TV wilt bekijken, moet je de ESPN-app op je apparaat downloaden.

Deze optie is alleen beschikbaar als je een kabel- of satellietabonnement hebt. Met de ESPN-app kun je alleen live-evenementen zoals de Wimbledon-kampioenschappen streamen als je je abonneert op kabel- of satelliettelevisie. Als je dat niet doet, hebben de streamingdiensten in het vorige gedeelte ook allemaal apps.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Wimbledon-livestream te bekijken via WatchESPN:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-apparaten: ESPN
  • Roku: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN

Aanbevolen: