Hoe de Australian Open Live Stream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Australian Open Live Stream te bekijken
Hoe de Australian Open Live Stream te bekijken
Anonim

De Australian Open is het eerste Grand Slam-tennistoernooi van het jaar. Je kunt elk moment van de midzomer-hardcourtactie van het zuidelijk halfrond bekijken zonder ooit je televisie aan te zetten.

Schemaoverzicht

Eerste ronde: 14 januari 2023

Finale: 29-30 januari 2023

Locatie: Melbourne Park, Melbourne, Australië

Stream: WatchESPN

Hoe de Australian Open te bekijken

ESPN heeft de uitzendrechten van de Australian Open, dus kabel- en satellietabonnees kunnen streamen via de officiële ESPN-site. Als je het snoer hebt doorgeknipt, kun je wedstrijden streamen via diensten zoals Hulu With Live TV en YouTube TV.

Om de Australian Open te streamen, heb je een computer, een speciaal streamingapparaat of telefoon, een snelle internetverbinding en de juiste app voor het streamen van televisie nodig.

Image
Image

Welke streamingdiensten omvatten de Australian Open?

Terwijl kabel- en satellietabonnees vrij zijn om de hele Australian Open te streamen via WatchESPN, hebben snoersnijders andere opties. Als je het snoer hebt doorgesneden, is de beste manier om de Australian Open te zien, het uitproberen van een televisiestreamingservice met ESPN.

ESPN+ abonnees kunnen een beperkt deel van de actie bekijken via ESPN+.

Televisiestreamingdiensten werken hetzelfde als kabeldiensten, in die zin dat u live televisie kunt kijken. Het enige verschil is dat je het streamt op je met internet verbonden computer, telefoon of een ander compatibel streamingapparaat. Dus als je een televisiestreamingservice hebt die ESPN bevat, kun je deze gebruiken om de Australian Open te streamen.

Omdat je ESPN nodig hebt om de Australian Open te streamen, is het belangrijk om een streamingdienst te selecteren die dit omvat. Dit zijn de populairste streamingdiensten die je toegang geven tot de Australian Open:

  • Sling TV: Kies het Sling Orange-abonnement als het enige waar je om geeft de Australian Open is, aangezien het ESPN, ESPN2 en ESPN3 omvat. Bekijk het Orange & Blue-abonnement voor nog meer kanalen.
  • YouTube TV: deze service omvat zowel ESPN als ESPN2 met het basisplan.
  • Hulu met Live TV: Deze service omvat ESPN en ESPN2, en er zijn geen verwarrende plannen of add-ons om mee om te gaan.
  • DirecTV Nu: ESPN en ESPN2 zijn beide inbegrepen in elk abonnement, maar dit is een vrij dure optie.

Al deze services bieden een gratis proefperiode, dus kies je favoriet en je kunt gratis naar de Australian Open gaan kijken. Probeer bijvoorbeeld een gratis proefperiode van één maand voor Hulu.

Hoe de Australian Open te streamen vanaf ESPN

Kabel- en satellietabonnees kunnen de Australian Open streamen via de ESPN-website of de WatchESPN-app in plaats van op televisie te kijken. Op de officiële ESPN-site kunnen abonnees gratis streams en eerder opgenomen inhoud van ESPN bekijken.

Om WatchESPN op een Windows-, macOS- of Linux-computer of laptop te gebruiken, hebt u een webbrowser nodig, zoals Chrome of Firefox. U hebt ook een snelle internetverbinding en toegang tot de inloggegevens voor een abonnement op kabel- of satelliettelevisie nodig.

Hier leest u hoe u de Australian Open kunt streamen via WatchESPN:

  1. Ga naar WatchESPN.com wanneer de Australian Open wordt uitgezonden. Zoek de speler met het label Australian Open en selecteer de Play-knop.

    Image
    Image
  2. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  3. Log in op uw kabel- of satellietaccount en selecteer vervolgens Aanmelden, Aanmelden of Doorgaan.

    Image
    Image

    De inlogpagina die u ziet, is afhankelijk van uw provider, maar u moet altijd het e-mailadres en wachtwoord van uw kabel- of satellietaccount invoeren om u aan te melden.

  4. Als de Australian Open-video niet automatisch wordt geopend nadat u zich hebt aangemeld, kunt u proberen terug te keren naar de ESPN-website en nogmaals op de afspeelknop te klikken.

Bekijk de Australian Open op consoles, mobiele apparaten en streaming-apparaten

De WatchESPN-website werkt het beste op laptops en desktopcomputers, maar je hebt nog steeds toegang tot de service vanaf je telefoon, tablet, gameconsole en streaming-apparaten zoals Roku en Apple TV. Om dat te laten werken, moet je de ESPN-app op je apparaat downloaden en installeren.

Deze optie werkt alleen als je een kabel- of satellietabonnement hebt. Als je dat niet doet, maar toch de Australian Open onderweg wilt streamen, moet je je abonneren op een streamingdienst en vervolgens hun mobiele app bekijken.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Australian Open te streamen via WatchESPN:

  • Android: ESPN op Google Play
  • iOS: ESPN in de App Store
  • Amazon-apparaten: ESPN in de Amazon App Store
  • Roku: ESPN-kanaal op Roku
  • PS4: ESPN in de PlayStation Store
  • Xbox One: ESPN in de Microsoft Store

Aanbevolen: