Mapsnelkoppelingen instellen en herschikken in iOS Mail

Inhoudsopgave:

Mapsnelkoppelingen instellen en herschikken in iOS Mail
Mapsnelkoppelingen instellen en herschikken in iOS Mail
Anonim

Wat te weten

  • In het Mailboxes menu, selecteer Bewerken. Selecteer elk item dat u in de lijst met snelkoppelingen wilt opnemen en selecteer vervolgens Klaar.
  • Als u snelkoppelingsitems opnieuw wilt rangschikken, houdt u in de modus Bewerken de drie horizontale balken vast en sleept u het item naar een nieuwe positie in de lijst met snelkoppelingen.

Met e-mailmappen en -labels kunt u uw berichten beter ordenen, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn. Wanneer het tijd is om je e-maillabels en -mappen op orde te brengen, gebruik je de lijst Mailboxen in iOS Mail. Leer hoe u een mailbox of map toevoegt aan een lijst met snelkoppelingen en hoe u items in de lijst met snelkoppelingen opnieuw rangschikt met iOS 12 of hoger.

Voeg een mailbox of map toe aan de lijst met snelkoppelingen in iOS Mail

Volg deze stappen om een mailbox of map toe te voegen aan de snelkoppeling Mailboxenlijst in iOS Mail:

  1. Tik op het startscherm van de iPhone op de Mail app.
  2. Navigeer naar het Mailboxes menu. (Veeg van links naar rechts totdat de lijst Mailboxes zichtbaar is.)
  3. Kies Bewerken.
  4. Tik in het bewerkingsscherm op de cirkels naast de mailboxen of mappen die u bovenaan de lijst met mailboxen wilt weergeven voor gemakkelijke toegang.

    Image
    Image
  5. Tik op Gereed om uw selecties op te slaan en terug te keren naar het scherm Mailboxen. Elk item dat u hebt geselecteerd, wordt boven aan de lijst met mailboxen weergegeven.

    Image
    Image

Om een mailbox of map uit de lijst met snelkoppelingen te verwijderen, gaat u naar Mailboxes > Bewerken en deselecteert of deselecteert u de ronde knop naast het voorwerp. De mailbox of map wordt niet verwijderd. Het is nog steeds beschikbaar in het betreffende accountgedeelte verderop in het scherm.

Alle Apple Mail-mappen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met snelkoppelingen. Bij andere e-mailproviders, zoals Gmail, kan alleen de primaire inbox als snelkoppeling bovenaan de lijst met mailboxen worden toegevoegd. De andere mappen voor elke e-mailprovider bevinden zich verder naar beneden op het scherm.

Vermeldingen herschikken in de iOS Mail Shortcut List

Volg deze stappen om de volgorde te wijzigen waarin mappen in de lijst met mailboxen verschijnen:

  1. Veeg van links naar rechts totdat het scherm Mailboxes verschijnt.
  2. Kies Bewerken.
  3. Houd de drie horizontale balken rechts van de mailbox of map die u ergens anders in de lijst wilt weergeven, ingedrukt.
  4. Sleep de map naar de gewenste positie.

    Image
    Image
  5. Laat je vinger en de map los.
  6. Selecteer Klaar.

Aanbevolen: