Aangepaste iPad-geluiden voor 'Nieuwe e-mail' en 'Verzonden e-mail' instellen

Inhoudsopgave:

Aangepaste iPad-geluiden voor 'Nieuwe e-mail' en 'Verzonden e-mail' instellen
Aangepaste iPad-geluiden voor 'Nieuwe e-mail' en 'Verzonden e-mail' instellen
Anonim

Personaliseer je iPad door de geluiden te wijzigen die het maakt wanneer je een nieuwe e-mail, sms of melding ontvangt. Apple heeft een aantal leuke opties om waarschuwingsgeluiden te wijzigen. Met de iPad kun je zelfs verschillende waarschuwingen instellen voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Hier leest u hoe u de waarschuwingsgeluiden op uw iPad kunt aanpassen.

Deze instructies zijn van toepassing op iPadOS 14, iPadOS 13 en iOS 12 tot en met iOS 7.

Aangepaste 'Nieuwe e-mail' en 'Verzonden e-mail' iPad-geluiden instellen

Je brengt al je wijzigingen aan in één menu in de app Instellingen van de iPad. Hier is waar je heen moet:

  1. Open Instellingen. van uw iPad

    Image
    Image
  2. Kies Geluiden in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  3. Pas het volume van waarschuwingsgeluiden aan door de schuifregelaar boven aan dit scherm te verplaatsen. U kunt ook kiezen of het volume van de waarschuwingen overeenkomt met het algehele volume van uw iPad door Wijzigen met knoppen. in te schakelen.

    Image
    Image
  4. Onder de volumeschuifregelaar staat een lijst met waarschuwingen. Kies Nieuwe e-mail of Verzonden e-mail uit de lijst.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een nieuw menu met een lijst met aangepaste geluiden. De waarschuwingstonen zijn unieke geluiden die zijn ontworpen voor verschillende waarschuwingen, zoals het ontvangen van een nieuwe e-mail of sms.

    Als je Classic kiest,open je een nieuwe lijst met geluiden die bij de originele iPad werden geleverd. Onder de waarschuwingstonen staan de beltonen die u kunt kiezen.

    Image
    Image
  6. Zodra je een nieuw geluid hebt geselecteerd, wordt het afgespeeld wanneer je een nieuwe e-mail ontvangt of een e-mail verzendt, afhankelijk van je wijzigingen.

Aangepaste waarschuwingen voor contacten instellen

Samen met de algemene instellingen voor sms-berichten op de iPad, kun je mensen in je contacten ook unieke waarschuwingen geven, zodat je kunt zien wie je sms't zonder te kijken. Dit is wat je moet doen:

  1. Open de Contacts app op je iPad.

    Image
    Image
  2. Tik op de naam van een van je contacten in het linkerdeelvenster en tik op hun naam om hun informatie op te halen.

    Image
    Image
  3. Tik op Bewerken.

    Image
    Image
  4. Tik op Ringtone of Teksttoon om een nieuw waarschuwingsgeluid te kiezen.

    Als de tonen "Standaard" zeggen, zijn ze ingesteld om de algemene instelling te gebruiken die je op je iPad hebt.

    Image
    Image
  5. Tik op het waarschuwingsgeluid dat u wilt gebruiken (u hoort voorbeelden van elk geluid) en tik vervolgens op Gereed.

    Image
    Image
  6. Tik op Klaar op de contactinformatiepagina om uw wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image
  7. Wanneer dit contact je belt of sms't (afhankelijk van de waarschuwing die je hebt gewijzigd), hoor je het aangepaste geluid in plaats van het standaardgeluid.

Voeg meer aangepaste geluiden toe aan de iPad

Er zijn veel aangepaste geluiden die je aan je iPad kunt toevoegen om hem te personaliseren. Als je Siri gebruikt om herinneringen in te stellen en afspraken te plannen, kun je de herinnerings- en agendawaarschuwingen aanpassen. En als je FaceTime regelmatig gebruikt, wil je misschien een aangepaste beltoon instellen.

Hier zijn een paar andere aangepaste geluiden die u op de iPad kunt instellen:

  • Facebook-bericht: je hoort dit geluid wanneer je Siri gebruikt om je Facebook-status bij te werken of wanneer je iets op Facebook deelt met de Share-knop.
  • Tweet: Deze optie is vergelijkbaar met het Facebook Post-geluid, alleen met Twitter.
  • AirDrop: De AirDrop-functie is geweldig om foto's te delen met mensen in dezelfde kamer als jij. Het gebruikt een combinatie van Bluetooth en Wi-Fi om foto's (of apps of websites) naar een andere iPad of iPhone in de buurt te sturen. Je moet AirDrop hebben ingeschakeld om deze functie te gebruiken.
  • Lock Sounds: Deze instelling schakelt het geluid uit dat de iPad maakt wanneer je hem vergrendelt of in de slaapstand zet.
  • Toetsenbordklikken: Als u niet van het klikgeluid houdt dat de iPad maakt wanneer u op een toets op het schermtoetsenbord tikt, schakelt u Toetsenbordklikken uit en uw toetsenbord gaat in de stille modus.

Aanbevolen: