Een webpaginalink verzenden met Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Een webpaginalink verzenden met Yahoo Mail
Een webpaginalink verzenden met Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Markeer de tekst van de link die u wilt delen en druk op Ctrl+ C (voor Windows) of Command + C (voor Mac) om het te kopiëren.
  • Om een hyperlink te maken, markeert u de tekst die u wilt koppelen in uw Yahoo Mail-bericht en selecteert u vervolgens het link pictogram in de onderste werkbalk.
  • Druk op Ctrl+ V (voor Windows) of Command+ V (voor Mac) om de link te plakken. Klik op Test om de link te openen en zorg ervoor dat deze naar de juiste pagina gaat.

Dit artikel legt uit hoe je een link verzendt met Yahoo Mail. Het is zelfs mogelijk om een voorbeeldafbeelding toe te voegen, zodat de ontvanger weet wat hij kan verwachten.

Een webpaginalink verzenden met Yahoo Mail

De eenvoudigste manier om een link in een e-mailbericht op te nemen, is door deze te kopiëren en te plakken. U kunt vervolgens de link uit het bericht kopiëren en in de browser plakken. Als u echter liever een hyperlink opneemt die de gebruiker rechtstreeks naar de pagina brengt door op de tekst te klikken, volgt u deze stappen:

  1. Markeer de tekst van de link die u wilt delen en druk op Ctrl+ C (voor Windows) of Command + C (voor Mac) om het te kopiëren.
  2. Markeer de tekst die u wilt linken in uw Yahoo Mail-bericht en selecteer vervolgens het link pictogram in de onderste werkbalk (links van de tekstopmaakopties).

    Image
    Image
  3. Druk op Ctrl+ V (voor Windows) of Command+ V (voor Mac) om de link in het tekstveld te plakken.

    Image
    Image
  4. Klik op Test om de link te openen en te controleren of deze werkt en naar de pagina gaat die u wilt delen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Opslaan.

    Image
    Image
  6. Stuur de e-mail zoals gewoonlijk. Wanneer de ontvanger het bericht ziet, kan hij op de blauwe tekst klikken om de webpagina in een nieuw tabblad te openen.

Linkvoorbeelden opnemen in Yahoo Mail-berichten

U kunt ook een volledige link (inclusief http: of https:) rechtstreeks in een Yahoo Mail-bericht plakken. Afhankelijk van hoe de webpagina is opgezet, wordt de geplakte tekst automatisch gehyperlinkt of wordt er een linkvoorbeeld gegenereerd met een afbeelding.

Om de grootte en positionering van het linkvoorbeeld aan te passen, beweegt u de muisaanwijzer over de voorbeeldafbeelding en selecteert u de ellipsen (…) in de rechterbovenhoek.

Als u Remove selecteert, wordt alleen het voorbeeld verwijderd; de link blijft in de berichttekst.

Image
Image

Stuur een webpaginalink met Yahoo Mail Basic

Yahoo Mail Basic ondersteunt geen linkvoorbeelden, maar het is mogelijk om hyperlinks op te nemen:

  1. Markeer de tekst van de link die u wilt delen en druk op Ctrl+ C (voor Windows) of Command + C (voor Mac) om het te kopiëren.
  2. Plaats de tekstcursor waar u de link in uw Yahoo Mail-bericht wilt invoegen en druk op Ctrl+ V (voor Windows) of Command+ V (voor Mac) om de link te plakken.

    Image
    Image
  3. Voeg haakjes toe rond de linktekst.

    Image
    Image

Als de ontvanger het bericht ziet, kan hij op de onderstreepte tekst klikken om de webpagina in een nieuw tabblad te openen.

Deze truc werkt ook voor het opnemen van hyperlinks in berichten die u verzendt vanuit de mobiele Yahoo Mail-app.

Aanbevolen: