Hoe berichtsjablonen te gebruiken in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Hoe berichtsjablonen te gebruiken in Yahoo Mail
Hoe berichtsjablonen te gebruiken in Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Maak een map in uw Yahoo Mail-account voor uw aangepaste sjablonen.
  • Maak een bericht dat u als sjabloon wilt gebruiken, e-mail het naar uzelf en verplaats het naar uw nieuwe map Sjablonen.
  • Open de sjabloon-e-mail, kopieer de tekst en plak deze in een nieuwe e-mail, waarbij u de gegevens indien nodig wijzigt.

Yahoo Mail ondersteunt geen e-mailsjablonen, maar met deze tijdelijke oplossing voor kopiëren en plakken kunt u berichten die u al hebt verzonden als sjablonen gebruiken in alle versies van Yahoo Mail.

Maak sjablonen in Yahoo Mail

Maak een speciale map in uw Yahoo Mail-account waar u toegang hebt tot uw aangepaste sjablonen voor e-mailberichten die u regelmatig verzendt.

  1. Selecteer de Nieuwe map knop in de Folders lijst om een nieuwe map aan te maken.
  2. Voer Templates in het veld voor de mapnaam in en druk op Enter.

    Image
    Image
  3. Open een nieuw bericht en typ de gewenste tekst in de hoofdtekst van de e-mail. Formatteer deze naar wens. U kunt ook naar de map Verzonden gaan en een e-mail zoeken met de opmaak of informatie die u in de sjabloon wilt opnemen. Breng wijzigingen aan, zoals het vervangen van namen en datums door plaatsaanduidingstekst. U kunt bijvoorbeeld Beste [NAAM] typen om uzelf te vragen een naam in te voeren wanneer u de sjabloon gebruikt.

    Image
    Image
  4. Stuur het bericht naar jezelf.

    Image
    Image
  5. Open het bericht en selecteer Verplaatsen in de werkbalk bovenaan het e-mailvenster. Kies de map Templates die u hebt gemaakt om de e-mail als sjabloon op te slaan.

    Image
    Image
  6. Als je de sjabloon wilt gebruiken om een nieuw bericht op te stellen, ga dan naar de map Templates en open het sjabloonbericht.
  7. Markeer en kopieer de tekst in de berichttekst.

    Image
    Image

    Druk op Ctrl+ C op Windows of Command+ Cin macOS om de gemarkeerde tekst te kopiëren.

  8. Start een nieuw bericht en plak de tekst uit de sjabloon in de hoofdtekst van de nieuwe e-mail.

    Druk op Ctrl+ V op Windows of Command+ Vop een Mac om gekopieerde tekst te plakken.

  9. Bewerk het bericht. Wijzig de naam en andere informatie die specifiek is voor de ontvanger en de situatie. Stuur de e-mail naar de juiste ontvangers wanneer u klaar bent.

Als je veel e-mailsjablonen gebruikt, maak dan submappen aan in de map Sjablonen om ze zo te ordenen dat je ze indien nodig gemakkelijk kunt vinden.

Aanbevolen: