Hoe Yahoo Mail Stationery te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Yahoo Mail Stationery te gebruiken
Hoe Yahoo Mail Stationery te gebruiken
Anonim

Yahoo Mail biedt briefpapier, zodat u uw e-mailberichten direct en gemakkelijk kunt verfraaien. De vele ontwerpen, waaronder thema's als verjaardagen, seizoensgroeten, bedankjes en meer, zijn volledig gratis voor uw gebruik. Hier leest u hoe u briefpapier selecteert en op uw bericht toepast.

  1. Maak een nieuw bericht in Yahoo Mail.
  2. Klik in de werkbalk onder aan het bericht op het pictogram dat eruitziet als een doos met een hart erin.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw briefpapier in het nieuwe menu dat onderaan het berichtenvenster wordt weergegeven. Gebruik de pijlen links en rechts van het menu om door de keuzes te bladeren; kies een categorie aan de linkerkant om meer te zien.

    Je kunt verschillende briefpapierstijlen uitproberen zonder de tekst die je al in je bericht hebt getypt te beïnvloeden.

    Image
    Image
  4. Ga door met het opstellen van het bericht en verzend het dan zoals u gewoonlijk doet.

    Image
    Image

Je kunt briefpapier aanbrengen nadat je al tekst voor het bericht hebt getypt; het is niet nodig om helemaal opnieuw te beginnen. Zo kunt u zien hoe uw bericht eruit zou zien met een bepaalde stijl van het briefpapier voordat u het verzendt.

Van gedachten veranderd?

Als u het briefpapier wilt verwijderen zonder uw bericht te verwijderen, selecteert u Clear Stationery aan de rechterkant van het bericht (bovenaan het briefpapiermenu), of kiest u Geen in de linkerhoek.

Aanbevolen: