Zoek het verzonden tijdstempel op Gmail-berichten

Inhoudsopgave:

Zoek het verzonden tijdstempel op Gmail-berichten
Zoek het verzonden tijdstempel op Gmail-berichten
Anonim

Wat te weten

  • Desktop: Open de e-mail en kijk in de rechterbovenhoek voor de exacte datum en tijd waarop het bericht is verzonden.
  • App: Open de e-mail en selecteer de pijl omlaag naast to: me om het e-mailadres van de afzender, uw e-mailadres en de volledige datum en tijd.

Gmail toont de tijd die is verstreken sinds een bericht is verzonden. Dit is meestal handig, maar misschien wilt u de exacte datum en tijd weten, vooral voor oudere e-mails die alleen een datum hebben. Ga als volgt te werk om de tijdstempel van een Gmail-bericht te onthullen.

Hoe weet u wanneer een e-mail is verzonden in Gmail

Hieronder ziet u drie verschillende plaatsen waar u uw Gmail-berichten kunt lezen en hoe u de werkelijke datum van het bericht in elk scenario kunt zien.

Van de desktopwebsite

  1. Houd het bericht open en beweeg uw muis over de datum/tijd.
  2. Wacht tot de exacte datum en tijd worden weergegeven. Als de datum bijvoorbeeld 7 juli is en de muisaanwijzer erop staat, wordt de specifieke tijd weergegeven waarop de e-mail is verzonden, bijvoorbeeld 7 juli 2019, 18:02 uur.

    Image
    Image
  3. Een andere manier om dit op de desktopwebsite te doen, is door het bericht te openen en vervolgens op de drie verticaal gestapelde stippen naast de antwoordknop te klikken (genaamd Meer).

    Image
    Image
  4. Kies Toon origineel.

    Image
    Image
  5. Zoek het tijdstempel naast Gemaakt op.

    Image
    Image

Vanuit de mobiele Gmail-app

Om te zien wanneer een bericht is verzonden in de Gmail-app:

  1. Open het bericht waarvan je de datum wilt zien.
  2. Tik onder de naam van de afzender en naast die van de ontvanger (meestal aan: ik) op de pijl-omlaag om meer details weer te geven.
  3. Deze details omvatten het e-mailadres van de afzender, uw e-mailadres en de volledige datum waarop het bericht is verzonden.

    Image
    Image

Vanuit Inbox by Gmail (op het web)

Vanaf 31 maart 2019 heeft Google Inbox by Gmail stopgezet. Gebruikers worden dan doorgestuurd naar de nieuwere versie van Gmail.

  1. Open het bericht in Inbox by Gmail.
  2. Beweeg de muiscursor over de datum die wordt weergegeven in het koptekstgebied. De volledige datum en tijd verschijnen.

    Image
    Image
  3. Klik op de drie verticaal gestapelde stippen naast de datum om de tijdstempel in het oorspronkelijke bericht te bekijken.

    Image
    Image
  4. Selecteer Toon origineel.

    Image
    Image

De tijdstempels op je e-mails zijn afhankelijk van je tijdzone. Zorg ervoor dat uw Gmail-tijdzone correct is ingesteld en controleer de tijdzone-instellingen van uw besturingssysteem.

Aanbevolen: