Analogue's Pocket Handheld wordt in december verzonden

Analogue's Pocket Handheld wordt in december verzonden
Analogue's Pocket Handheld wordt in december verzonden
Anonim

Na meerdere vertragingen heeft Analogue eindelijk een releasedatum onthuld voor zijn Pocket handheld gaming-systeem.

The Pocket werd oorspronkelijk onthuld in 2019 en zou ergens in 2020 uitkomen. Na de pandemie besloot het bedrijf de release uit te stellen. Daarna werd het nog twee keer uitgesteld. Nu heeft Analogue een officiële verzenddatum voor de handheld-console onthuld. Volgens een e-mail die is verzonden naar mensen die hem hebben gereserveerd, zal Analogue de Pocket op 13 december gaan verzenden.

Image
Image

“Vanwege de ongekende congestie bij verzending, wordt uw bestelling verzonden en afgeleverd tussen 14 december – 30 december”, luidt de e-mail.

De analoge e-mail bevatte ook details voor degenen die de verzending van hun apparaat mogelijk moeten uitstellen. Als je weg bent tijdens de feestdagen, kun je Analoge ondersteuning e-mailen om de verzending van je Pocket te blokkeren.

Het bedrijf zegt dat het op 3 januari begint met het verzenden van bestellingen met wachtverzoeken. Met analoog kunt u tot 28 november wijzigingen aanbrengen in uw levering; dit omvat eventuele adreswijzigingen die u mogelijk moet toepassen.

Image
Image

The Pocket is een draagbare gameconsole die volgens Analogue games zal spelen van de Game Boy, Game Gear, Neo Geo Pocket Color en Atari Lynx. Het lijkt erg op de oudere Game Boy-consoles van Nintendo en kost $ 199.

De Pocket kan ook worden aangesloten op uw tv of monitor met behulp van het optionele analoge dock. Hoewel het standaard Game Boy-spellen ondersteunt, moet je optionele adapters aanschaffen als je Game Gear-, Neo Geo Pocket- of Atari Lynx-titels wilt spelen.

Aanbevolen: