De Apple Watch Series 7 wordt mogelijk later deze maand verzonden

De Apple Watch Series 7 wordt mogelijk later deze maand verzonden
De Apple Watch Series 7 wordt mogelijk later deze maand verzonden
Anonim

De nieuwe Apple Watch Series 7 zou binnen een paar weken kunnen verschijnen.

Apple's officiële aankondiging van de Apple Watch Series 7 bevatte veel van de specificaties van het apparaat, maar veel minder over de beoogde releasedatum. In feite zegt de officiële webpagina voor de nieuwe smartwatch nog steeds "later dit najaar beschikbaar". Volgens de bekende Apple-leaker Jon Prosser zeggen veel bronnen echter dat de release net om de hoek is.

Image
Image

Prossers bronnen beweren dat we de pre-orders voor de Apple Watch Series 7 volgende week zouden kunnen zien, met verzending vanaf half oktober. Als dit het geval blijkt te zijn, zal de nieuwste Apple Watch waarschijnlijk voor Halloween om de pols van de consument belanden. Wat is dat voor een traktatie?

Image
Image

Prosser verklaarde ook dat Apple is begonnen met het informeren van de pers over review units, en zegt "in de komende weken" naar meer details te zoeken. Dit geeft aan dat een releasedatum nadert, maar biedt nog steeds geen specifieke tijdlijn.

Ongeacht of de geruchten waar zijn of niet, je zult uiteindelijk de Apple Watch Series 7 kunnen bestellen, die begint bij $ 399. Je hoeft alleen maar uit te zoeken of je het in roestvrij staal, titanium of aluminium wilt hebben.

Aanbevolen: