Een map verwijderen in de iOS Mail-app

Inhoudsopgave:

Een map verwijderen in de iOS Mail-app
Een map verwijderen in de iOS Mail-app
Anonim

Wat te weten

  • Open de Mail app. Ga naar Mailboxen > Bewerken. Tik op de map die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Delete Mailbox.
  • Als u berichten uit een map wilt verplaatsen, veegt u naar links over het bericht en kiest u Meer > Bericht verplaatsen. Selecteer een map.

Als u mappen in de e-mailapp op een iPhone of iPad verwijdert, worden de map en de berichten in de map verwijderd. Het is een van de gemakkelijkste manieren om opslagruimte op de telefoon terug te krijgen en uw e-mails op te ruimen. Hier leest u hoe u dit doet met de Mail-app voor iOS 13, iOS 12 en iOS 11.

Als je een map verwijdert, worden ook alle berichten die erin staan verwijderd. Voordat u een map verwijdert, controleert u de inhoud en verwijdert u alle berichten die u wilt bewaren uit de map die u wilt verwijderen (instructies hieronder).

Mappen verwijderen in de Mail-app

Nadat je hebt bevestigd dat de map geen berichten meer bevat die je moet bewaren, kun je deze verwijderen.

Een map verwijderen:

  1. Open de Mail app.
  2. Ga naar het hoofdscherm Mailboxen.
  3. Tik op Bewerken. Tik vervolgens op de map die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Mailbox verwijderen.

    Image
    Image
  5. Bevestig dat je de map en alle berichten erin wilt verwijderen door opnieuw op Delete te tikken.
  6. Selecteer Klaar.

Hoe e-mail uit een map te verplaatsen

Zorg ervoor dat u de e-mailberichten in een map niet langer nodig hebt voordat u deze verwijdert. Selecteer alle berichten die je wilt bewaren en verplaats de berichten naar een andere map.

  1. Open de Mail app.
  2. Als de app wordt geopend in een individuele mailbox in plaats van in het hoofdscherm Mailboxen, tikt u op Mailboxes bovenaan het scherm om naar het hoofdscherm te gaan.
  3. Scroll naar beneden langs de mailboxen totdat je de mappen ziet. Elk e-mailaccount dat u met de Mail-app gebruikt, heeft een eigen sectie met mappen. Vouw indien nodig het gedeelte uit en tik op de map die u wilt verwijderen.

    Image
    Image
  4. Bekijk de berichten in de map. Als je een bericht ziet dat je wilt bewaren, veeg je er naar rechts over en tik je op Archiveren om het naar de archiefmap te verplaatsen. Als u het liever naar een andere map wilt verplaatsen, veegt u naar links, selecteert u Meer, tikt u op Bericht verplaatsen en selecteert u een map.

    Image
    Image
  5. Als je meerdere berichten uit de map wilt verplaatsen en je wilt dit niet één voor één doen, tik dan op Bewerken bovenaan het berichtenscherm. Tik op de cirkel naast elk bericht dat je uit de map wilt verwijderen om het veilig te bewaren. Tik op Verplaatsen onderaan het scherm en kies Bericht verplaatsen in het scherm dat wordt geopend. Selecteer een map voor de berichten.

    Image
    Image

Je hoeft niets te doen met de berichten in de map die je niet wilt bewaren. Wanneer u de map verwijdert, worden alle resterende berichten die deze bevat, mee verwijderd.

Aanbevolen: