Hoe u e-mail kunt markeren als spam in iOS Mail

Inhoudsopgave:

Hoe u e-mail kunt markeren als spam in iOS Mail
Hoe u e-mail kunt markeren als spam in iOS Mail
Anonim

Wat te weten

  • Vanuit een geopende e-mail: Tik op Folder > Junk om het bericht naar de map Junk te verplaatsen.
  • Vanuit de Inbox of een map: Tik op Bewerken, selecteer de e-mails die u als spam wilt markeren en kies vervolgens Mark >Verplaatsen naar rommel of Verplaatsen > Junk.
  • Vanuit de Inbox of een map: Veeg naar links op een bericht en tik vervolgens op Meer > Mark > Verplaatsen naar Junk of More > Move Message > Junk.

Dit artikel legt uit hoe je een e-mailbericht als spam markeert in de iPhone Mail-app en het naar de map Ongewenste berichten verplaatst.

Markeer e-mails als ongewenste e-mail op een iPhone

Er zijn een paar manieren om een e-mail naar de map Ongewenste berichten op je telefoon te verplaatsen. De methode die u kiest, hangt af van waar u zich in de Mail-app bevindt of hoeveel e-mails u in één keer naar spam wilt verzenden.

Markeer e-mails van een open e-mail

Kies in een geopend e-mailbericht het pictogram Folder en kies vervolgens Junk. Het bericht wordt verplaatst naar de map Ongewenste berichten.

Image
Image

Markeer meerdere e-mails uit Postvak IN of map

Tik in de lijst met e-mails op Bewerken, selecteer de e-mails die u als spam wilt markeren en kies vervolgens Mark >Verplaatsen naar rommel of Verplaatsen > Junk.

Image
Image

Markeer individuele berichten uit inbox of map

Veeg in de lijst met e-mails naar links op de ongewenste e-mail en tik vervolgens op Meer > Mark > Verplaatsen naar Junk of More > Move Message > Junk.

Image
Image

Wat gebeurt er als een e-mail naar Spam wordt verplaatst

iOS Mail kan een spam-e-mail alleen naar de map Ongewenste e-mail verplaatsen als het op de hoogte is van de spammap voor het e-mailaccount. Als de map Junk niet bestaat op de e-mailserver, maakt Mail deze aan. De Mail-app kan de spammap identificeren van e-mailservices zoals iCloud Mail, Gmail, Outlook Mail, Yahoo Mail, AOL, Zoho Mail en Yandex Mail.

Het effect van het verplaatsen van berichten van de Inbox-map (of een andere locatie) naar de Junk-map hangt af van hoe de e-mailservice de actie interpreteert. De meeste e-mailservices behandelen berichten die naar de map Ongewenst zijn verplaatst als een signaal om hun spamfilter bij te werken om soortgelijke berichten in de toekomst te identificeren.

De iOS Mail-app wordt niet geleverd met spamfiltering. In plaats daarvan vertrouwt het op de e-mailprovider om spam op de juiste manier te filteren.

Aanbevolen: