Bose gaat hoortoestellen verkopen zonder recept

Bose gaat hoortoestellen verkopen zonder recept
Bose gaat hoortoestellen verkopen zonder recept
Anonim

Je hoeft geen dokter te bezoeken om een nieuw hoortoestel te krijgen van de beroemde audiofabrikant Bose.

Het bedrijf heeft zijn SoundControl-wearables aangekondigd, waarvan het beweert dat het de eerste door de FDA goedgekeurde hoortoestellen zijn die rechtstreeks aan klanten worden verkocht. U hoeft niet eens naar een dokter om het hoortoestel in te stellen, aangezien de SoundControl wordt gekoppeld aan een app waarmee u de luisterervaring kunt aanpassen.

Image
Image

Bose beweert dat de app de hoortoestellen gebruiksvriendelijker en effectiever zal maken. Het maakt gebruik van aangepaste afstemmingstechnologie om de instellingen in ongeveer 30 minuten te personaliseren, veel korter dan het langdurige proces met sommige andere hoortoestellen.

"Alleen al in de Verenigde Staten lijden ongeveer 48 miljoen mensen aan een vorm van gehoorverlies dat hun leven verstoort", zegt Brian Maguire, categoriedirecteur van Bose Hear, in een persbericht. "Maar de kosten en complexiteit van de behandeling zijn een grote belemmering geworden om hulp te krijgen."

Bose zegt dat het installatieproces eenvoudig zal zijn en honderden opties biedt voor fijnafstemming met slechts twee bedieningselementen. Wereldvolume kan worden verhoogd om zachte geluiden meer te versterken dan luide. Luisteren is dus comfortabeler. En Treble/Bass kan de toon aanpassen om specifieke vocale frequenties te accentueren of te verminderen. Als je Treble gebruikt, is wat je hoort helderder en helderder; het gebruik van Bass wijzigt de rijkdom en diepte.

Alleen al in de Verenigde Staten lijden ongeveer 48 miljoen mensen aan een vorm van gehoorverlies dat hun leven verstoort.

Nieuws over het Bose-hoortoestel werd enthousiast ontvangen op het internetprikbord, Reddit."Ik denk dat deze specifieke vormfactor behoorlijk belangrijk is voor legitieme hoortoestellen, maar ik weet zeker dat veel mensen een 'hoortoestel'-functie in een AirPod nuttig zouden vinden", schreef Movieman555.

Het Bose-ontwerp weegt 0,1 ounce en heeft een achter-het-oor-ontwerp. Het bedrijf beweert dat ze ongeveer vier dagen meegaan op een hoortoestelbatterij en dat ze waterbestendig zijn.

De wearables worden vanaf 18 mei rechtstreeks door Bose verkocht voor $ 849,95 in vijf staten: Massachusetts, Montana, North Carolina, South Carolina en Texas, met landelijke beschikbaarheid om te volgen.

Aanbevolen: