Hoe hoortoestellen koppelen aan iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe hoortoestellen koppelen aan iPhone
Hoe hoortoestellen koppelen aan iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Zet het hoortoestel in de koppelmodus en: Instellingen > Toegankelijkheid > Gehoor, en selecteer Hoortoestellen, tik op uw apparaat, selecteer Koppelen.
  • Zorg ervoor dat uw hoortoestel compatibel is met uw iPhone.
  • Sommige Made for iPhone-hoortoestellen maken verbinding zoals elk ander Bluetooth-apparaat.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPhone-compatibel hoortoestel aansluit op de iPhone. Om Made for iPhone-hoortoestellen te gebruiken, hebt u zowel een iPhone-compatibel hoortoestel als een compatibel iPhone- of iOS-apparaat nodig.

Deze instructies zijn van toepassing op MFI-hoortoestellen (Made for iPhone). De kans is groot dat als u al lang een hoortoestelgebruiker bent, u al een MFI-hoortoestel hebt, omdat MFI-hoortoestellen veel handige functionaliteit bieden wanneer ze op de iPhone zijn aangesloten. Als u een niet-MFI-hoortoestel heeft dat compatibel is met uw iPhone, sluit u het gewoon aan zoals elk ander Bluetooth-apparaat.

Hoe hoortoestellen verbinden met iPhone

Zodra u zeker weet dat uw iPhone en uw hoortoestel compatibel zijn, is het aansluiten van uw hoortoestel net zo eenvoudig als het aansluiten van een ander Bluetooth-apparaat op uw iPhone, wat betekent dat het slechts een paar seconden en een paar tikken duurt.

  1. Zorg er eerst voor dat Bluetooth op je iPhone is ingeschakeld.
  2. Navigeer op uw iPhone naar Instellingen > Toegankelijkheid > Gehoor en selecteer vervolgens Gehoorapparaten.
  3. Open de batterijlades van uw hoortoestel en sluit ze vervolgens. Hierdoor wordt uw hoortoestel in de koppelingsmodus gezet terwijl uw iPhone ernaar zoekt.

    Image
    Image
  4. Uw hoortoestel verschijnt onder de kop MFI Hearing Devices. Als dit het geval is, tikt u op uw apparaat en selecteert u vervolgens Koppelen.

    Als u twee hulpmiddelen gebruikt, d.w.z. één voor het linkeroor en één voor het rechteroor, verschijnen ze afzonderlijk en moeten beide worden geselecteerd en gekoppeld. Beide moeten ook eerst in de koppelingsmodus worden ingevoerd, zoals hierboven beschreven.

  5. Het koppelen kan een hele minuut duren en je moet beide apparaten koppelen, dus dit kan een paar minuten duren. Eenmaal gekoppeld, kunt u uw hoortoestel normaal gaan gebruiken.

Problemen oplossen bij het aansluiten van hoortoestellen op de iPhone

Niet alle hoortoestellen zijn gemaakt om compatibel te zijn met iPhones. En het is belangrijk om er niet alleen voor te zorgen dat uw hoortoestellen compatibel zijn met de iPhone, maar dat u ook een iOS-apparaat hebt dat ook hoortoestellen ondersteunt.

Controleer eerst of alles compatibel is als je problemen hebt.

Als je een iPhone-compatibel hoortoestel hebt, maar het is geen MFI-hoortoestel, moet je mogelijk de handleiding van je hoortoestel raadplegen om erachter te komen hoe je je toestel in de koppelmodus kunt zetten.

Ten tweede is het belangrijk om te onthouden dat de meeste, zo niet alle hoortoestellen Bluetooth gebruiken om verbinding te maken met de iPhone, Made for iPhone-hoortoestellen niet zijn verbonden in het traditionele Bluetooth-menu op de iPhone en in plaats daarvan verbinding maken via het menu Hoorzitting.

Zorg ervoor dat u op de juiste plaats bent wanneer u uw hoortoestel probeert aan te sluiten.

FAQ

    Hoe koppel ik ReSound hoortoestellen aan een iPhone?

    ReSound digitale hoortoestellen zijn Made for iPhone (MFI) hoortoestellen, dus je koppelt ze aan je iPhone via de bovenstaande instructies.

    Hoe koppel ik Phonak Marvel-hoortoestellen aan een iPhone?

    Voor de technologie van Phonak hoeft slechts één van uw hoortoestellen te worden gekoppeld aan uw iPhone. Om uw Phonak Marvel-hoortoestel met uw iPhone te verbinden, opent u de Instellingen app op uw iPhone en tikt u op Bluetooth Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Schakel het hoortoestel dat u koppelt uit en vervolgens weer in. Het zal verschijnen onder Mijn apparaten in uw Bluetooth-instellingen. Selecteer uw hoortoestel om het te koppelen met uw iPhone en tik vervolgens op Koppelen in het pop-upvenster om te bevestigen.

    Hoe verbind ik ReSound hoortoestellen met een Android toestel?

    Ga op uw Android-apparaat naar de Google Play Store en zoek naar ReSound Smart 3D-app, download en installeer vervolgens de app. Open de app, tik op Aan de slag en volg de aanwijzingen om uw hoortoestel te koppelen aan uw Android-apparaat.

Aanbevolen: