Hoe groot is de iPad Mini en hoeveel weegt hij?

Inhoudsopgave:

Hoe groot is de iPad Mini en hoeveel weegt hij?
Hoe groot is de iPad Mini en hoeveel weegt hij?
Anonim

De iPad Mini is Apple's antwoord op 7-inch Android-tablets zoals de Amazon Kindle Fire en Google Nexus, maar het 7,9-inch scherm maakt hem iets groter. De extra fractie van een inch klinkt misschien niet zo veel, maar het voegt ongeveer 35 procent meer kijkruimte toe (29,6 vierkante inch versus de 21,9 vierkante inch van een typische 7-inch tablet).

Het scherm van de iPad Mini is ook gericht op een 4:3-weergaveverhouding, wat beter is voor apps en vooral voor surfen op het web - de meeste webpagina's zijn ontworpen voor een 4:3-weergave. Daarentegen hebben Android-tablets meestal een 16:9-verhouding, wat de standaard breedbeelddimensie is en het beste is voor het weergeven van video.

Image
Image

Bottom Line

De originele iPad Mini meet, in inches, 7,87 bij 5,3, met een diepte van 0,28. De Wi-Fi-versie weegt iets meer dan een half pond.

iPad Mini 2 en 3

De iPad Mini 2 en de iPad Mini 3 hebben vergelijkbare hoogtes en breedtes, maar door een verbeterde verwerkingssnelheid zijn ze iets dikker (0,30 inch) en wegen ze iets meer (0,73 pond).

Bottom Line

De line-up ging op dieet met de iPad Mini 4. Met een diepte van 0,24 inch is hij dunner dan de originele iPad Mini en weegt hij iets minder, wat neerkomt op 0,66 pond.

iPad Mini 5

Apple's nieuwste versie van de iPad Mini 5 heeft een 7,9‑inch Retina-display met True Tone. Hij weegt 0,66 pond en is 6,1 mm dun.

Als je handen van gemiddelde grootte zijn, zie je de toppen van je vingers aan de andere kant van de iPad Mini uitsteken wanneer je hem in de palm van je hand houdt met je duim langs de zijkant. Hij is bijna twee keer zo breed en ongeveer 20 procent langer dan de grootste iPhones. Het is een draagbare tablet die u comfortabel met één hand kunt gebruiken, waarbij u de iPad Mini in uw handpalm laat rusten en uw duim om de zijkant wikkelt.

iPad Mini's 7,9-inch scherm en Touch ID

De originele iPad Mini had slechts een resolutie van 1024 x 768, maar vanaf de tweede generatie heeft de iPad Mini een Retina-display van 2048 x 1536. Dit komt overeen met de resolutie van de grotere iPad Air en omdat het dezelfde resolutie is op een kleiner scherm, heeft het een hogere pixeldichtheid. Dit betekent dat de schermen iets helderder zijn wanneer ze op dezelfde afstand worden bekeken, hoewel je bij deze hoge schermresoluties je moet concentreren om enig verschil te zien.

De iPad Mini kreeg vanaf de derde generatie een Touch ID-vingerafdruksensor. Het heeft niet de Near Field Communications (NFC) die nodig zijn om in winkels te betalen, maar Touch ID heeft een aantal geweldige toepassingen die verder gaan als een betalingsswitch. Misschien is het het beste om het vergrendelscherm te omzeilen, zodat u niet elke keer uw toegangscode hoeft in te voeren als u de iPad wilt gebruiken.

Aanbevolen: