Hands-on met de TwelveSouth HoverBar Duo-standaard voor iPads

Inhoudsopgave:

Hands-on met de TwelveSouth HoverBar Duo-standaard voor iPads
Hands-on met de TwelveSouth HoverBar Duo-standaard voor iPads
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • TwelveSouth's HoverBar Duo is misschien wel de meest flexibele, bruikbare iPad-standaard tot nu toe.
  • $80 is veel voor een stand, maar je krijgt meer dan waar voor je geld.
  • De HoverBar Duo staat hoog en toch redelijk wiebelvrij.
Image
Image

Het is niet perfect, maar de HoverBar Duo van TwelveSouth is de handigste iPad-standaard die ik heb geprobeerd.

De HoverBar Duo is een stevige, scharnierende standaard, een soort robotarm die bijna elke iPad of iPhone kan vasthouden. De veerbek is sterk en de basis is geruststellend zwaar. Het is niet zo eenvoudig te gebruiken als sommige iPad-standaards, maar dat is de aard ervan: een beetje complexiteit zorgt voor veel flexibiliteit.

Met een Bluetooth-toetsenbord en muis of trackpad op het bureau eronder, is dit een bijna perfecte draagbare opstelling, veel beter dan een laptop.

Hoeveel?

Alle iPad-bezitters zouden een standaard moeten kopen, maar $ 80? Is dat niet een beetje steil? Ja en nee. Hoewel $ 80 zeker niet goedkoop is, gaat naar mijn ervaring de uitrusting van TwelveSouth lang mee. Als u kiest voor een goedkoper model met verbindingsstuk, willekeurig gekozen uit een Amazon-zoekopdracht, zult u uiteindelijk meer uitgeven.

Als je de voorkeur geeft aan een goedkopere stand, koop dan iets eenvoudigers. Ik gebruik de AboveTech/Viozon iPad Pro-standaard al jaren. Je kunt er een krijgen voor minder dan $ 40, en omdat het zo eenvoudig is (een gebogen aluminium voet, zoals de iMac, met een klem aan de bovenkant), kan er weinig fout gaan. Maar het is beperkt en mist de beste eigenschap van de HoverBar Duo: de hoogte.

Hoogvlieger

Volledig uitgeschoven brengt de HoverBar Duo mijn 12,9-inch iPad Pro bijna op ooghoogte. Tijdens het typen is dat een ergonomische noodzaak om te voorkomen dat u uw nek rekt. Met een Bluetooth-toetsenbord en -muis of trackpad op het bureau eronder, is dit een bijna perfecte draagbare opstelling, veel beter dan een laptop.

Maar de hoogte maakt ook een aantal andere handige trucs mogelijk. Een daarvan is om de iPad naast je computerscherm te plaatsen. Met een Mac kun je Sidecar zelfs gebruiken om van de iPad een tweede scherm voor je Mac-apps te maken.

Image
Image

De hoogte is ook goed voor Zoom-oproepen. Het betekent dat de camera niet in je neus kijkt.

De HoverBar Duo gaat niet alleen over lang zijn. Met de scharnierende arm kun je hem op bijna elke denkbare hoogte of hoek instellen. Je kunt het horizontaal maken, om te lezen terwijl je in de keuken staat (of terwijl je je kookkunsten laat zien op FaceTime).

Je kunt de iPad zelfs op het bureau laten vallen terwijl de standaard hem ondersteunt. Dit is eigenlijk een van de meest stabiele opties en is geweldig om te schetsen of te schrijven met de Apple Pencil.

Stabiliteit

Het lange, gelede ontwerp heeft één groot nadeel: het wiebelt. Niet veel, en niet op een enge manier, boomhut-in-een-onweersbui, maar genoeg om op te merken. Mijn 12,9-inch iPad is ook mijn tv en ik gebruik een standaard op een krukje voor de bank om hem op zijn plaats te houden. Ik gebruikte hiervoor de Viozon-standaard, maar de HoverBar Duo is beter alleen omdat hij groter is. Maar hij wiebelt wel als ik mijn warme drank van de kruk opraap.

Ik hou van de HoverBar Duo… Ik stel me voor dat ik hem nog steeds zal gebruiken met toekomstige iPads, welke vorm ze ook hebben.

Dit is natuurkunde. De gewrichten en secties van de HoverBar zijn allemaal stijf en goed gebouwd. Het is alleen dat het lang is. Met een gigantische iPad Pro aan de bovenkant versterkt de standaard bewegingen, zoals elke hendel zou doen.

Je kunt de standaard ook voor een iPhone gebruiken. De kaken zijn klein genoeg voor een iPhone 12 mini en groot genoeg voor een 12,9-inch iPad Pro uit 2018 en later.

De vorige en grotere iPad Pro zal erin knijpen, maar het past niet goed. Met een telefoon bedek je de luidsprekergaten, wat misschien niet ideaal is.

Opties

De HoverBar wordt ook geleverd met een klem in de doos. Ik heb dit niet gebruikt, en zal ik ook niet gebruiken. Hiermee kun je de standaard in meer ongebruikelijke oriëntaties monteren: bijvoorbeeld hangend aan een plank.

Image
Image

De HoverBar Duo-promofoto's van TwelveSouth tonen de klem die aan de onderkant van een keukenblok is geschroefd, wat netjes is. Een bureaurand zou ook goed passen. Tot nu toe ben ik blij met de verzwaarde voet.

Het andere nadeel is dat het lastig is om een grote iPad in de kaak te krijgen. Met de Viozon-standaard beweegt slechts één kant van de kaak. Je drukt gewoon een rand van de iPad erop en legt dan, als de kaken breed genoeg zijn, de bovenrand erin.

Met de HoverBar bewegen beide zijden van de kaak, dus je moet tegelijkertijd aan beide kanten trekken en tegelijkertijd de iPad erin manoeuvreren. Ik heb ontdekt dat de gemakkelijkste manier is om de rand van de iPad te gebruiken om op de onderkaak te drukken terwijl je de bovenkaak omhoog trekt met een vinger (er is een gat ter grootte van een vinger om dit mogelijk te maken). Het vergt wat oefening en het zal nooit een klus met één hand zijn, maar het is niet slecht.

Dus, ik hou van de HoverBar Duo. Als u de ontwerpcompromissen accepteert, zult u het waarschijnlijk ook leuk vinden. Ik stel me voor dat ik het nog steeds zal gebruiken met toekomstige iPads, welke vorm ze ook hebben.

Aanbevolen: