Hands-on met het Apple Magic Keyboard voor de iPad Pro M1

Inhoudsopgave:

Hands-on met het Apple Magic Keyboard voor de iPad Pro M1
Hands-on met het Apple Magic Keyboard voor de iPad Pro M1
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe M1 iPad Pro 12,9-inch wordt perfect aangevuld door het zorgvuldig ontworpen maar dure Apple Magic Keyboard voor iPad.
  • Ik heb het Magic Keyboard in het wit besteld en het ziet er geweldig uit, maar ik ben bang dat er vlekken op kunnen komen.
  • Houd er rekening mee dat de iPad plus de hoes bijna drie pond weegt.
Image
Image

Het Apple Magic Keyboard voor iPad transformeert de nieuwe M1 iPad Pro in een brullende productiviteitsmachine, als je het hoge prijskaartje kunt verdragen.

De nieuwe iPad Pro 12,9-inch is nu al de beste tablet die ik ooit heb gebruikt, met zijn supersnelle chip en prachtige display. Maar het Magic Keyboard van $ 349 is een must-buy voor diegenen die de iPad willen gebruiken om inhoud te maken en te consumeren.

Houd er rekening mee dat er niets is veranderd, behalve de grootte van het nieuwe Magic Keyboard van het vorige model. Mogelijk kunt u de nieuwe iPad Pro in de eerdere versie van het Magic Keyboard voor iPad persen als u deze al bezit.

Ik heb in de loop der jaren tientallen hoesjes en toetsenbordcombinaties geprobeerd, en ze voelen allemaal goedkoop en gimmickachtig aan, terwijl de versie van Apple gewoon perfect werkt.

Prachtige looks

Ik heb het Magic Keyboard in het wit besteld om dingen op te fleuren, hoewel ik nerveus was over de mogelijkheid dat er vlekken zouden verschijnen. Ik was blij met hoe het er uit de doos uitzag, waardoor de iPad Pro eruitzag als een bijgewerkte Macbook. Tot nu toe zijn zowel de buitenomslag als de toetsen bestand tegen vegen.

Het toetsenbord is een genot om in je handen te houden. De plastic hoes voelt uitstekend aan, hoewel het voor het prijskaartje van leer had moeten zijn. De magneten die de iPad op het toetsenbord houden, werken met een bevredigende klik.

Het scharniermechanisme waarmee het scherm kan draaien voor een handige kijkhoek is een absoluut technisch wonder. Ik heb in de loop der jaren tientallen hoesjes en toetsenbordcombinaties geprobeerd, en ze voelen allemaal goedkoop en gimmickachtig aan, terwijl de versie van Apple gewoon perfect werkt.

Een ding om op te merken is dat de combinatie van de iPad en Magic Keyboard fors is. De 12,9-inch versie van het Magic Keyboard weegt 1,6 pond, eigenlijk zwaarder dan de 1,41 pond van de 12,9-inch ‌iPad Pro‌. Samen wegen de apparaten ongeveer drie pond, wat meer is dan een ‌MacBook Air‌ en bijna hetzelfde gewicht als een 13-inch MacBook Pro.

Typen in plaats van tikken

Ik ben een kieskeurige toetsenbordgebruiker en ik ben dol op het gevoel van het Magic Keyboard met zijn diepe reizen en veerkrachtige feedback. Ik kon deze recensie zonder problemen typen op het Magic Keyboard met mijn gebruikelijke snelheid van ongeveer 100 woorden per minuut.

Het trackpad is uitstekend, maar niet zo ruim of comfortabel als dat op mijn MacBook Pro. Voor lange werksessies raad ik aan een Bluetooth-muis of extern trackpad aan te sluiten.

Het gebruik van het Magic Keyboard heeft de manier waarop ik met de M1 iPad werk volledig veranderd. Het ging van een machine die ik voornamelijk gebruikte om Netflix te kijken en op internet te surfen naar een echt laptop- alternatief.

Het Magic Keyboard voor iPad heeft achtergrondverlichting voor slecht verlichte typesessies. Deze functie werkt erg goed en maakt typen zelfs in volledige duisternis mogelijk. Ik merkte geen specifiek verbruik van de batterijduur van mijn iPad, zelfs niet toen ik uitgebreid gebruik maakte van de achtergrondverlichting.

Over de levensduur van de batterij gesproken, er is een pass-through-oplaadpoort aan de zijkant van de behuizing die de iPad Pro kan opladen. Wanneer je echter de extra poort gebruikt, is de gewone USB-C poort op de iPad ook beschikbaar, die je zou kunnen gebruiken voor een monitor.

Een van mijn favoriete functies van het Magic Keyboard is de mogelijkheid om de iPad in de juiste hoek te plaatsen. Het is geweldig om films te kijken of boeken te lezen. De magnetische bevestigingsfunctie maakt het gemakkelijk om de hoes eraf te halen en de iPad zelf rond te sjouwen.

Voor degenen die op hun iPad M1 moeten werken, is de behuizing een aanzienlijke productiviteitsverhoger en kan deze zichzelf op de lange termijn terugbetalen.

Ik kan nu serieus werk verzetten op de iPad Pro, dankzij de Magic Keyboard-hoes. Maar hoewel Apple gebaren in iOS 13.4 ondersteunt die werken met het trackpad, moet je er rekening mee houden dat nog niet alle apps zijn geconfigureerd. Ik ben een zware gebruiker van Google Documenten en slepen om tekst te selecteren is niet toegestaan.

Het Magic Keyboard voor de iPad Pro is een aanzienlijke investering en kost op zich ongeveer hetzelfde als een low-end iPad. Maar voor degenen die aan hun iPad M1 moeten werken, is de behuizing een aanzienlijke productiviteitsverhoger en kan deze zichzelf op de lange termijn terugbetalen.

Aanbevolen: