Google gaat Pixel-telefoons met korting aanbieden voor huishoudens met een laag inkomen

Google gaat Pixel-telefoons met korting aanbieden voor huishoudens met een laag inkomen
Google gaat Pixel-telefoons met korting aanbieden voor huishoudens met een laag inkomen
Anonim

Moderne smartphones zijn verbazingwekkende sta altjes van techniek en technologie, maar ze zijn ook in prijs gestegen tot $ 1.000 of meer, waardoor ze voor veel mensen onbereikbaar zijn.

Hiervoor heeft Google samengewerkt met de betaalbare breedbandprovider Q Link Wireless om de gloednieuwe Pixel 6a met grote korting aan te bieden aan huishoudens met een laag inkomen in het hele land. De smartphone is beschikbaar voor slechts $ 250 voor in aanmerking komende klanten, wat honderden dollars minder is dan de adviesprijs.

Image
Image

Als bonus geven de twee organisaties ook een tablet voor slechts $ 10, maar het exacte model is onbekend.

Om voor deze korting in aanmerking te komen, moet u zijn ingeschreven voor een federaal programma dat de prijs van internetdiensten verlaagt, zoals Lifeline of het Affordable Connectivity Program (ACP). Het is via deze programma's dat Q Link Wireless werkt, die gratis internet- en telefoondiensten aanbiedt aan mensen die het moeilijk hebben.

"Deze telefoon zal zijn weg vinden naar de handen van een toekomstige wetenschapper in een gebroken gezin, naar de handen van een jonge producer met grotere dromen dan hij, of misschien zelfs de handen van de toekomstige president", schreef een vertegenwoordiger voor Q Link Wireless.

Het is al lang bewezen dat huishoudens met een inkomen van minder dan $ 30.000 per jaar minder toegang hebben tot nieuwere technologieën. Ongeveer veertig procent van deze huishoudens beschikt niet over breedbanddiensten, een laptop of een thuiscomputer.

Bovendien heeft de meerderheid van de Amerikanen met een laag inkomen geen tablet. Elk van deze technologieën is gebruikelijk in huishoudens boven die jaarinkomensmaatstaf.

Aanbevolen: