Hoe de iPad-instellingen te openen

Inhoudsopgave:

Hoe de iPad-instellingen te openen
Hoe de iPad-instellingen te openen
Anonim

Wat te weten

  • Toegang Settings net zoals je elke andere game of app zou openen.
  • Tik op de app Instellingen op het startscherm.
  • Of gebruik Siri of Spotlight.

Dit artikel laat zien hoe je Instellingen opent op een iPad van de derde of nieuwere generatie.

Op het startscherm

Zoek Instellingen op het startscherm van je iPad en tik op het pictogram om het te openen.

Bottom Line

Houd de Home-knop ingedrukt om Siri te activeren. Zodra de stemassistent is geactiveerd, zegt u 'Instellingen starten'. Apps op naam openen is een van de vele productieve functies die Siri biedt.

Gebruik Spotlight-zoekopdracht

Als de app Instellingen niet op het startscherm staat, gebruik je Spotlight Search om Instellingen of andere apps te openen.

  1. Plaats uw vinger op het startscherm en veeg omlaag.
  2. Voer in het zoekscherm Settings in het invoerveld in.
  3. Tik op het pictogram in de resultaten zoals u zou doen op het startscherm.

    Image
    Image

Als Instellingen is geopend, kun je het pictogram verplaatsen naar het dock onder aan het iPad-scherm. Als u dit doet, krijgt u er in de toekomst constant toegang toe.

Wat kunt u doen in Instellingen?

De app Instellingen heeft verschillende opties die het gedrag van de iPad veranderen. Sommige zijn praktisch voor iedereen, zoals het uitschakelen van de mobiele service om de batterij te sparen. Andere zijn belangrijk voor degenen die extra hulp nodig hebben bij het gebruik van de iPad, zoals de instellingen voor Toegankelijkheid.

Hier zijn een paar dingen die je kunt doen met de iPad-instellingen.

Een nieuw e-mailaccount toevoegen

Voeg nieuwe e-mailaccounts toe onder de instellingen Mail, Contacts en Calendars. U kunt ook configureren of u al dan niet meldingen wilt ontvangen wanneer u nieuwe berichten ontvangt en hoe vaak de iPad de inbox controleert.

App-meldingen uitschakelen

Schakel meldingen uit voor een specifieke app. Meldingen zijn handig om nieuws en updates in re altime te ontvangen. Maar misschien wilt u ze niet voor alle apps.

In plaats van pushmeldingen voor de hele iPad uit te schakelen, ga je naar de Notifications instellingen en zet je ze aan of uit voor een enkele app.

Pas de helderheid van de iPad aan

Deze instelling spaart de levensduur van de batterij. Schuif in de Brightness en Wallpaper instellingen de helderheid omlaag tot een punt waar de iPad gemakkelijk te zien is, maar niet zo helder. Hoe lager deze instelling, hoe langer de batterij meegaat.

Stel een standaardwebbrowser in

U hoeft Google niet als uw standaardzoekmachine te gebruiken. Selecteer Safari > Search > Search Engine om de standaardzoekmachine te configureren door een van de andere beschikbare opties.

Automatische downloads inschakelen

Kies vanuit Settings > App Store welke apps automatisch updates downloaden. U kunt ook muziek, boeken en apps beheren die zijn gedownload op andere apparaten, zelfs pc's, door Settings > Uw naam te openen en te selecteren welke apps iCloud gebruiken.

Pas het uiterlijk van uw iPad aan

U kunt elke gewenste afbeelding gebruiken voor de achtergrond op het vergrendelscherm en het startscherm. Ga naar Instellingen > Wallpaper en stel een aangepaste achtergrond in voor elk scherm of gebruik één afbeelding voor beide.

Touch ID configureren

Als je een nieuwere iPad hebt met de Touch ID-vingerafdruksensor en deze niet hebt geconfigureerd tijdens de eerste installatie, doe dit dan in Instellingen. Touch ID is niet alleen voor Apple Pay. Het heeft andere toepassingen, zoals het ontgrendelen van uw iPad zonder een toegangscode in te voeren.

FaceTime configureren

Wilt u wijzigen hoe mensen u bereiken via FaceTime op uw iPad? Schakel via Settings > FaceTime de app in of uit, beheer inkomende meldingen of stel uw Apple ID of een e-mailadres in voor gebruik met FaceTime.

Wi-Fi uitschakelen

iOS's mogelijkheid om je te vragen of je verbinding wilt maken met een nabijgelegen wifi-netwerk kan handig zijn. Als je op reis bent en verschillende netwerken passeert, kan het ook vervelend zijn.

Ga naar Instellingen > Wi-Fi > Vraag om lid te worden van netwerken en selecteer Off of Notify om te voorkomen dat uw iPad toestemming vraagt om lid te worden van nabijgelegen netwerken.

Aanbevolen: