Is Discovery Plus down of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is Discovery Plus down of ligt het aan jou?
Is Discovery Plus down of ligt het aan jou?
Anonim

Geen toegang tot Discovery Plus? Het kan zijn dat de service niet werkt, maar het kan ook iets aan uw kant van de zaak zijn. Zo weet je het.

Hoe weet ik of Discovery Plus niet beschikbaar is

Eerst eerst: als je niet zeker weet wat er aan de hand is, controleer dan eerst een paar officiële bronnen om te zien of de service om de een of andere reden niet werkt.

  1. Als er iets misgaat, weet de Twitterverse het. Controleer de officiële Discovery Plus Twitter-pagina om te zien of de service (of iemand anders) een storing heeft gemeld. Je kunt ook zoeken naar zinnen als 'is Discovery+ down' om te zien of anderen dezelfde vraag stellen.

    Let tijdens het controleren op de tijdstempels van de tweets om er zeker van te zijn dat anderen een storing bespreken op dezelfde dag als jij.

    Image
    Image
  2. Controleer een externe statuschecker-website, zoals Is It Down Right Now? of Down voor iedereen of alleen voor mij? Deze sites maken het hun taak om online diensten te volgen en regelmatig informatie te delen voordat de dienst dat doet.
  3. Discovery Plus heeft ook een officiële Facebook-pagina waar het updates kan plaatsen tijdens grote storingen. Het is een lange kans, want dit is meestal een marketingpagina voor de service, maar als je het nog steeds niet zeker weet, is het de moeite waard om te kijken.

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken met Discovery Plus

Als je hebt gecontroleerd op een serviceonderbreking en je ziet niemand anders met hetzelfde probleem, dan ligt het probleem waarschijnlijk aan jouw kant. Probeer deze tips om te zien of u de zaken weer aan de gang kunt krijgen.

  1. Bevestig dat je correct bent verbonden met internet. Als je geen verbinding hebt, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen en probeer Discovery Plus te openen nadat je weer online bent.
  2. Bevestig vervolgens dat je probeert toegang te krijgen tot de officiële Discovery+ website als je een computer, tablet of laptop gebruikt. Soms kan een kwaadaardige tweelingaanval problemen veroorzaken, vooral wanneer je openbare wifi gebruikt.
  3. Als u op de juiste site bent, sluit u al uw browservensters, wacht u 30 seconden, opent u één venster en probeert u opnieuw toegang te krijgen tot de Discovery Plus-site. Doe hetzelfde met de Discovery Plus-app als je een tablet of smartphone gebruikt.

    Zorg ervoor dat je de app afsluit; leer hoe u Android-apps sluit en apps op de iPhone afsluit.

  4. Wis de cache van de browser en, voor de zekerheid, ook de cookies van de browser.
  5. Start je computer opnieuw op.
  6. Als je probeert te kijken op een tv of een streamingapparaat, zet je het uit en weer aan. Dat kan helpen om dingen te resetten als je televisie ergens een storing heeft gehad die van invloed was op smart TV-apps zoals Discovery Plus.
  7. Als de tv-truc niet helpt, herstart/reset dan het apparaat dat je gebruikt. Soms lost een snelle herstart van het apparaat app-problemen op; soms is er een ander probleem met het apparaat dat het snel kan oplossen.
  8. Soms, maar zelden, kan er een probleem zijn met de DNS-server die u gebruikt. Als u zich op uw gemak voelt om van DNS-server te wisselen, zijn er veel gratis en openbare methoden, maar ze vereisen geavanceerde kennis, dus probeer ze niet tenzij u zeker bent van uw computerexpertise.
  9. Controleer uw computer op malware. Het is zeldzaam, maar het kan zijn dat malware ergens is binnengeslopen. Een goede antiviruscontrole kan u helpen bij het vinden en verwijderen van schadelijke software; er zijn gratis antivirusprogramma's en betaalde antivirusopties.
  10. Als geen van deze stappen heeft gewerkt, is het tijd om je ISP te bellen voor hulp. Hoewel je internet misschien werkt, kan het zijn dat je een netwerkbandbreedtelimiet hebt bereikt, of dat er iets anders aan de hand is.

Aanbevolen: