Hoe telefoneren op Android

Inhoudsopgave:

Hoe telefoneren op Android
Hoe telefoneren op Android
Anonim

Wat te weten

  • Open de Telefoon-app en start een gesprek. Tik op Oproep toevoegen > bel de tweede persoon > Samenvoegen om de bellers te verbinden.
  • Herhaal het proces voor maximaal vijf bellers tegelijk.
  • Stel individuele bellers uit door op Beheren te tikken en vervolgens op het telefoonpictogram naast de persoon die u wilt negeren.

Dit artikel laat zien hoe u een telefonische vergadering kunt houden op Android, inclusief het toevoegen en verwijderen van bellers en zelf deelnemen aan een telefonische vergadering. In de stappen van dit artikel wordt het proces beschreven om een telefonische vergadering te voltooien op een standaardversie van Android. Andere Android-varianten kunnen enigszins verschillen.

Conferentiegesprek op Android

Android-telefoons kunnen tot vijf bellers aan in één telefonische vergadering. Als u er een begint, hoeft u alleen maar de personen één voor één in te bellen en de gesprekken samen te voegen.

  1. Open je telefoon-app.
  2. Tik op een contact of kies een nummer om je eerste oproep te starten.
  3. Zodra je partij antwoordt, tik je op Oproep toevoegen.

    De Add call knop blijft gedimd totdat de partij de oproep beantwoordt.

  4. Tik op een contact of kies een nummer om je tweede oproep te starten.
  5. Zodra uw tweede partij de oproep beantwoordt, tikt u op Samenvoegen.

    Image
    Image

U kunt meer ontvangers aan de oproep toevoegen door stap drie, vier en vijf te herhalen voor elke nieuwe beller, tot een maximum van vijf.

Een oproep beëindigen vanuit een drieweggesprek op Android

Als je in een telefonische vergadering zit en je wilt iemand van de lijn halen, dan kan dat heel snel.

  1. Tik op het scherm van uw conferentiegesprek op Beheren.
  2. Je ziet een lijst met alle mensen die momenteel in gesprek zijn. Naast elk staat een telefoonpictogram. Tik op het telefoonpictogram naast de persoon die je wilt ontslaan.

    Image
    Image

Zodra je dat doet, keert je telefoon terug naar het oproepscherm, waardoor alleen de deelnemers overblijven die in gesprek zijn. Bellers kunnen ook ophangen.

Als de host het gesprek op elk moment verbreekt, worden ook alle deelnemers losgekoppeld. Als een andere deelnemer dan de host ophangt, gaat deze verder.

Hoe deel te nemen aan een Three Way Call op Android

Deelnemen aan een telefonische vergadering op Android is net zo eenvoudig als de telefoon beantwoorden of een telefoongesprek voeren. Als u niet de host bent, kunt u deelnemen door een oproep van de host van de telefonische vergadering te beantwoorden. U kunt ook de host van de telefonische vergadering bellen. Hoe dan ook, de host kan besluiten u toe te voegen door op de Merge-knop te drukken.

Aanbevolen: