Hoe een koptelefoon te gebruiken op een iPhone 7

Inhoudsopgave:

Hoe een koptelefoon te gebruiken op een iPhone 7
Hoe een koptelefoon te gebruiken op een iPhone 7
Anonim

Wat te weten

  • De iPhone 7 heeft geen ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting, maar u kunt de meegeleverde hoofdtelefoon gebruiken die op de Lightning-poort van de telefoon wordt aangesloten.
  • Gebruik AirPods of andere draadloze hoofdtelefoons. Koppel de hoofdtelefoon en stel vervolgens de audio in om ze af te spelen via het Control Center.
  • Gebruik Apple's Lightning-naar-3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting om elke bedrade hoofdtelefoon aan te sluiten.

Dit artikel beantwoordt de vraag "heeft de iPhone 7 een koptelefoonaansluiting?" en legt de verschillende manieren uit om de meegeleverde hoofdtelefoon en hoofdtelefoon van derden aan te sluiten op de iPhone 7.

Heeft de iPhone 7 een koptelefoonaansluiting?

Nee. De iPhone 7-serie was de eerste die geen koptelefoonaansluiting had. Noch de iPhone 7 of iPhone 7 Plus had een koptelefoonaansluiting. Alle iPhone-modellen hebben sindsdien ook de koptelefoonaansluiting weggelaten.

Toen Apple deze modellen introduceerde, verwijderde het de koptelefoonaansluiting om de iPhone 7 slanker te maken dan eerdere modellen.

Met de iPhone 7-serie hebben gebruikers drie opties om een hoofdtelefoon aan te sluiten: draadloze hoofdtelefoons zoals AirPods, de bedrade hoofdtelefoon van Apple die bij de iPhone 7 wordt geleverd en wordt aangesloten op de Lightning-poort, of een adapter voor hoofdtelefoons met een standaardaansluiting.

Bottom Line

De iPhone 7 wordt geleverd met een koptelefoon in de doos. Deze omvatten een koptelefoon die wordt aangesloten op de Lightning-poort aan de onderkant van de iPhone. Het enige nadeel is dat je die poort niet kunt gebruiken om bijvoorbeeld je telefoon op te laden terwijl je de koptelefoon gebruikt. Als je er tevreden mee bent, hoef je geen draadloze koptelefoon of adapter te kopen.

Hoe een hoofdtelefoon te gebruiken op een iPhone 7: draadloze hoofdtelefoon

Een eenvoudige manier om een koptelefoon te gebruiken met de iPhone 7 is om een draadloze koptelefoon te gebruiken. Je kunt natuurlijk Apple's AirPods gebruiken, maar je kunt ook vrijwel elke andere set Bluetooth-compatibele hoofdtelefoons aansluiten. Dit is wat je moet doen:

  1. Zorg ervoor dat je AirPods of Bluetooth-koptelefoon opgeladen zijn en fysiek dicht bij de iPhone 7.
  2. Zet ze in de koppelingsmodus. Voor AirPods betekent dit het indrukken van de knop op de behuizing. Raadpleeg de instructies voor andere hoofdtelefoonmodellen.
  3. Als je AirPods koppelt, volg dan de instructies op het scherm (of bekijk onze gedetailleerde AirPods-installatiegids).
  4. Als u modellen van derden koppelt, gaat u naar Instellingen > Bluetooth. Zorg ervoor dat de Bluetooth schuifregelaar op on/green staat.

  5. Wanneer je koptelefoon op het scherm verschijnt, tik je erop om te koppelen.
  6. Wanneer je AirPods of andere Bluetooth-koptelefoons zijn aangesloten, zorg er dan voor dat er audio naar ze gaat door het Control Center te openen, op de bedieningselementen voor het afspelen van audio te tikken en vervolgens op de koptelefoon te tikken als deze nog niet is geselecteerd.

    Image
    Image

Hoe een koptelefoon te gebruiken op een iPhone 7: Adapter

Als je een bedrade hoofdtelefoon hebt waar je dol op bent, kun je die ook met de iPhone 7 gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een adapter. Apple verkoopt een Lightning-naar-3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting die precies goed is. Deze adapter wordt aan de onderkant aangesloten op de Lightning-poort en biedt aan de andere kant een standaard hoofdtelefoonaansluiting. Sluit gewoon je favoriete bedrade hoofdtelefoon aan en je luistert zodra je op play drukt. Net als bij een gewone hoofdtelefoon zijn er geen instellingen op het scherm om muziek te wijzigen en te beginnen met afspelen, en je hoort het in je hoofdtelefoon.

Aanbevolen: