Hoe een Bose-koptelefoon op een pc aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe een Bose-koptelefoon op een pc aan te sluiten
Hoe een Bose-koptelefoon op een pc aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Open het Windows 10 Action Center > schakel indien nodig Bluetooth in.
  • Klik met de rechtermuisknop Bluetooth > Ga naar Instellingen > Voeg Bluetooth of ander apparaat toe > Bluetooth.
  • Op de Bose-hoofdtelefoon: duw de aan/uit-schakelaar naar rechts om ze zichtbaar te maken. Op je pc: selecteer je koptelefoon in de lijst.

Dit artikel behandelt hoe je een Bose-hoofdtelefoon aansluit en koppelt aan een pc of laptop met Windows 10. Het biedt ook aanvullende informatie over het gebruik van Bose-hoofdtelefoons voor gaming en wat je moet doen als ze geen verbinding maken met je laptop.

Hoe een Bose-koptelefoon te koppelen in Windows 10

Dit is de gemakkelijkste en snelste methode om je Windows 10-pc draadloos aan te sluiten op een Bose-hoofdtelefoon.

  1. Klik op het vierkante pictogram in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad om het Windows 10 Action Center te openen.

    Image
    Image
  2. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Het Bluetooth-pictogram moet worden gemarkeerd als dit het geval is.

    Image
    Image

    Maak je geen zorgen als de woorden Not Connected op het pictogram verschijnen. Dit betekent dat Bluetooth is ingeschakeld, maar dat uw Windows 10-computer geen verbinding heeft gemaakt met een Bluetooth-apparaat.

  3. Klik met de rechtermuisknop Bluetooth en selecteer Ga naar Instellingen.

    Image
    Image

    Als uw Windows 10-apparaat aanraakbediening ondersteunt, kunt u dit menu ook openen door lang op Bluetooth. te drukken

  4. Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  5. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  6. Schakel je Bose-hoofdtelefoon in en beweeg de aan/uit-schakelaar stevig naar de uiterst rechtse positie om hem vindbaar te maken.

    Je zou een piepgeluid moeten horen en een knipperend blauw lampje op je Bose-hoofdtelefoon moeten zien als je dit met succes hebt gedaan.

  7. Wanneer je Bose-hoofdtelefoon in de lijst met Bluetooth-apparaten verschijnt, selecteer je deze.

    Image
    Image

    Je Windows 10-computer kan andere Bose-apparaten in de buurt detecteren, dus zorg ervoor dat je de jouwe selecteert door het modelnummer en het pictogram links van de naam te controleren, die eruit moeten zien als een koptelefoon.

  8. Het koppelingsproces van Windows 10 begint onmiddellijk en binnen een paar seconden ziet u een voltooiingsmelding.

    Image
    Image
  9. Je Bose-hoofdtelefoon maakt nu automatisch verbinding met je Windows 10-computer wanneer Bluetooth is ingeschakeld en de hoofdtelefoon is ingeschakeld.

    Image
    Image

Kan ik mijn Bose-koptelefoon updaten op Windows 10?

Er is een app beschikbaar op de Bose-website voor het updaten van Bose-hoofdtelefoons, luidsprekers en andere apparaten via een Windows 10-computer. Helaas is deze methode berucht om fouten en werkt deze vaak niet voor gebruikers.

Image
Image

Als je de Windows 10-app niet kunt laten werken, kun je je Bose-hoofdtelefoon veel sneller updaten door de Bose Connect-app te gebruiken, die beschikbaar is op iPhone-, iPad- en Android-apparaten. Deze officiële app kan draadloos updates downloaden en naar je Bose-hoofdtelefoon sturen en heeft geen kabels nodig.

Je kunt je Bose-hoofdtelefoon aansluiten op je iPhone of een ander smartapparaat en ze nog steeds gebruiken met je Windows 10-computer. Je bent niet beperkt tot één apparaat.

Waarom maakt mijn Bose-koptelefoon geen verbinding met mijn laptop?

Veel problemen kunnen ervoor zorgen dat je Bose-hoofdtelefoon geen verbinding maakt met je laptop of computer, zoals Bluetooth-conflicten, niet-opgeladen batterijen en Windows 10-koppelingsfouten. Gelukkig zijn er veel manieren om koptelefoons te repareren wanneer ze niet meer werken, en het vinden van het probleem duurt meestal maar een paar minuten testen.

Je Windows 10-computer moet Bluetooth ondersteunen om draadloos verbinding te maken met Bose-hoofdtelefoons. Als je pc geen Bluetooth heeft, kun je je Bose-hoofdtelefoon toch aansluiten via de bedrade aux-kabelverbinding. U kunt ook een van de verschillende manieren proberen om Bluetooth aan uw computer toe te voegen.

Kan ik Bose-koptelefoons gebruiken voor pc-gaming?

Je kunt een Bose-hoofdtelefoon gebruiken om te luisteren naar het geluid dat op een pc wordt gemaakt, of het nu van een tv-programma, een YouTube-video, een nummer op Spotify of zelfs een videogame is. Houd er echter rekening mee dat Bose-hoofdtelefoons een kleine vertraging hebben wanneer ze draadloos worden aangesloten, dus gamers zullen de bedrade aux-kabelverbinding willen gebruiken, zodat de audio correct wordt gesynchroniseerd.

Nog iets dat het vermelden waard is, is dat slechts één model, de Bose Quiet Comfort QC35 II Gaming Headset, een microfoon heeft. Als je voicechat wilt doen terwijl je een videogame speelt op je Windows-pc met een Bose-koptelefoon, moet je ofwel investeren in dit specifieke model of een aparte microfoon gebruiken.

FAQ

    Hoe sluit ik een Bose-hoofdtelefoon aan op een Mac?

    Om een Bose-hoofdtelefoon op een Mac aan te sluiten, opent u System Preferences, selecteert u Sound > Bluetooth, en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Houd de aan/uit-knop op je Bose-hoofdtelefoon lang ingedrukt om de koppelingsmodus te openen, zoek je hoofdtelefoon in het vak Devices en selecteer Connect Je zult zien uw hoofdtelefoon bovenaan het vak Apparaten met het label Connected.

    Hoe sluit ik een Bose-hoofdtelefoon aan op een iPhone?

    Om een Bose-hoofdtelefoon op een iPhone aan te sluiten, downloadt u eerst de Bose Connect-app en zet u vervolgens de schakelaar op uw rechteroortelefoon van rood naar groen. Wanneer u de Bose Connect-app opent, ziet u een afbeelding van een hoofdtelefoon met het bericht Slepen om verbinding te maken Veeg omlaag om het verbindingsproces te starten; wanneer de verbinding is bevestigd, tikt u op Klaar om te spelen

    Hoe verbind ik een Bose-hoofdtelefoon met een Android?

    Download de Bose Connect-app uit de Google Play Store, zet de schakelaar op je rechteroortelefoon van rood naar groen en open de app. Houd het Bluetooth-pictogram ingedrukt en schakel Zoeken naar apparaten inKies uw hoofdtelefoon uit de lijst met beschikbare apparaten en voer een wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Aanbevolen: