Sms'en op de iPad

Inhoudsopgave:

Sms'en op de iPad
Sms'en op de iPad
Anonim

Wat te weten

  • Op je iPhone, tik op Instellingen > Berichten en schakel het doorsturen van sms-berichten in voor je iPad.
  • Geen iPhone? Gebruik de iPad Berichten-app en een e-mailadres. Tik op Instellingen > Berichten > Verzenden & ontvangen en selecteer een e-mail.
  • Of probeer een berichtenservice zoals Skype, Messenger of Viber, of een gratis sms-app zoals FreeTone.

Dit artikel legt uit hoe u teksten van uw iPad via een iPhone kunt routeren met behulp van de continuïteitsfunctie. Als je geen iPhone hebt, zijn er een paar oplossingen voor het verzenden van sms'jes vanaf je iPad.

Sms doorsturen instellen

Als je het doorsturen van tekst tussen je iPad en iPhone instelt, kun je mensen sms'en vanaf je iPad, zelfs als ze een Android-apparaat of een telefoon zonder slimme functies hebben. De iPad gebruikt een functie genaamd Continuïteit om het bericht door de cloud naar je iPhone en vervolgens naar de ontvanger te sturen.

Hier leest u hoe u de functie voor het doorsturen van tekst op een iPhone instelt.

  1. Ga op de iPhone naar Instellingen > Berichten.
  2. Tik op Sms doorsturen.
  3. Dit scherm geeft een overzicht van de Apple-apparaten die u bezit en die de functie Continuïteit kunnen gebruiken. Tik op de tuimelschakelaar naast uw iPad om Sms-doorsturen ervoor in te schakelen.

    Image
    Image
  4. U wordt gevraagd een code op de iPad in te voeren om de functie te activeren. Nadat u de code hebt getypt, kan uw iPad sms-berichten verzenden naar zowel iPhone-gebruikers als niet-iPhone-gebruikers.

    De iPad gebruikt dezelfde stickers, animaties en tekeningen als bij de iPhone-app voor sms-berichten. Upgrade naar het nieuwste besturingssysteem om ervoor te zorgen dat u over de recente functies beschikt.

Sms'en op je iPad als je geen iPhone hebt

Als je geen iPhone hebt, zijn er verschillende manieren om je iPad te gebruiken om sms-berichten te verzenden. Gebruik de service van Apple, alternatieven voor sms of een van de apps die gratis sms-berichten op de iPad bieden.

Berichten-app

De Berichten-app kan sms-berichten sturen naar iedereen die een iPhone of iPad heeft, zelfs als je geen iPhone hebt. De iPad gebruikt uw Apple ID om het bericht te routeren op basis van het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Apple ID-account. Als de ontvanger geen iPhone maar wel een iPad heeft, moet hij deze functie inschakelen.

Om deze functie in te schakelen, tikt u op Instellingen > Berichten > Verzenden en ontvangen. Op de iPad worden de e-mailaccounts weergegeven die aan uw Apple ID zijn gekoppeld. Tik om een vinkje te plaatsen naast de e-mailadressen die je wilt gebruiken.

Facebook Messenger

Als je vrienden of familie hebt die Android of een Windows Phone gebruiken, stuur ze dan berichten met de Facebook Messenger-app. Iedereen die een Facebook-account heeft, is bereikbaar via Facebook Messenger.

Skype

Skype stelt u in staat uw iPad als telefoon te gebruiken. Naast het verzenden van tekstberichten kunt u videoberichten verzenden, telefoneren en videoconferenties houden. Als je met iemand in contact wilt blijven en Berichten niet kunt gebruiken omdat ze geen iOS-apparaat hebben, is Skype een geweldig alternatief.

Snapchat

Snapchat werkt op de iPad. Je springt echter door een hoepel om het te installeren. Omdat er geen officiële iPad-versie is, tik je bij het zoeken naar Snapchat in de app store op iPad Only bovenaan het zoekscherm in de App Store en kies je iPhone om te zoeken naar alleen iPhone-apps.

Snapchat is geen echte sms omdat je alleen mensen kunt berichten die zich hebben aangemeld voor de service, maar het biedt een leuk alternatief voor traditionele sms-berichten.

Viber

Als je wilt weten hoe een van die berichtendiensten eruit zou hebben gezien als het vandaag uitkwam, hoef je niet verder te zoeken dan Viber. Het heeft alle toeters en bellen die je zou verwachten in een sociale berichtenservice, inclusief Viber Wink, die het bericht verwijdert nadat het is bekeken. U kunt ook bellen en videogesprekken voeren en deelnemen aan openbare chats. Viber ondersteunt ook multitasking met gesplitste weergave.

Meer gratis sms-apps

FreeTone (voorheen Text Me) en textPlus bieden gratis sms'en aan iPad-gebruikers. FreeTone biedt gebruikers een gratis telefoonnummer waarmee ze sms-berichten kunnen verzenden naar de VS, Canada en 40 andere landen. Zowel FreeTone als textPlus staan naast sms-berichten ook telefoongesprekken toe, maar het kan zijn dat je moet betalen voor in-app-aankopen om alle functies te gebruiken.

Aanbevolen: