Kun je sms'en op Fitbit Versa?

Inhoudsopgave:

Kun je sms'en op Fitbit Versa?
Kun je sms'en op Fitbit Versa?
Anonim

Er is niet veel handiger dan een sms-bericht kunnen beantwoorden als je smartphone buiten bereik is. Helaas zijn er niet veel apparaten waarmee je dat kunt doen. Met de Fitbit Versa en Versa 2 smartwatches kun je echter wel snel sms-berichten versturen, mits je een Android-telefoon gebruikt. Dit is wat je moet weten over Fitbit Versa-sms-berichten.

Hoewel de sms-functie werkt op de Fitbit Versa-lijn als je deze hebt gekoppeld aan een Android-smartphone, werkt deze niet met Versa-modellen die zijn gekoppeld aan een iPhone.

Fitbit Versa sms-beperkingen

Als de mogelijkheid om te sms'en via je Fitbit een functie is waarvan je denkt dat je die vaak zult gebruiken, is er iets dat je moet weten voordat je begint. Je kunt sms-berichten beantwoorden met de Versa of Versa 2, maar je kunt geen nieuw bericht starten. Toch is de mogelijkheid om te reageren op een sms-bericht zonder je telefoon op te pakken best handig.

Als je telefoon bijvoorbeeld in de keuken staat en je in de woonkamer bent, hoef je je telefoon niet te pakken om te reageren op het bericht dat zojuist van je BFF is binnengekomen. Je kunt het direct vanaf je pols doen.

Tekstmeldingen inschakelen op Fitbit Versa

Voordat je kunt reageren op berichten van je Versa of Versa 2, moet je sms-meldingen inschakelen in de Fitbit-app. Om dat te doen:

  1. Open de app en tik op het Account pictogram in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op de apparaatnaam.
  3. Tik op Meldingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Tekstberichten.
  5. Zorg ervoor dat de optie is ingeschakeld Aan. Je kunt op dit scherm ook kiezen van welke app je berichtmeldingen wilt ontvangen.

    Image
    Image

Snelle antwoorden en gesproken antwoorden inschakelen

Op de Fitbit Versa kun je op berichten reageren door snelle antwoorden of emoji's te gebruiken. Er zijn verschillende vooraf gedefinieerde snelle antwoorden om uit te kiezen, waaronder:

  • ‘Ja’
  • ‘Nee’
  • ‘Klinkt goed!’
  • ‘Kan nu niet praten - zal later antwoorden’
  • ‘Wat is er?’

Je kunt die snelle antwoorden ook aanpassen, zolang je het bericht maar beperkt tot 60 tekens of minder, inclusief spaties.

Snelle antwoorden inschakelen en aanpassen:

  1. Open de Fitbit-app en tik op het Account-pictogram in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op je Versa.
  2. Tik Meldingen > Snelle antwoorden
  3. Tik op Standaardantwoorden.

    Image
    Image
  4. Op het tabblad Text kunt u uw opties voor Snelle antwoorden aanpassen. Je kunt ook op een app-pictogram tikken om de snelle antwoorden te wijzigen die ook voor die app beschikbaar zijn.
  5. Op het tabblad Emoji kun je ook de emoji aanpassen die beschikbaar is op je Versa. Tik op de emoji die je wilt vervangen en kies de nieuwe emoji uit de lijst die verschijnt.

    Image
    Image

Snelle antwoorden en gesproken antwoorden met de Fitbit Versa 2

De Fitbit Versa 2 werkt op precies dezelfde manier voor snelle antwoorden, maar met Versa 2 heb je ook de mogelijkheid om gesproken antwoorden te gebruiken, wat spraak-naar-tekst is voor het verzenden van langere berichten.

  1. Tik in de Fitbit-app op Account en tik vervolgens op je Versa-apparaat.
  2. Scroll naar beneden en tik op Meldingen.
  3. Tik op Gesproken antwoorden om deze functie in te schakelen.

    Image
    Image

Sms'en op Fitbit Versa

Zodra je alles in je Fitbit-app hebt ingeschakeld, kun je sms-reacties verzenden vanaf je Versa- of Versa 2-smartwatch. Hier is hoe:

  1. Wanneer je een sms-melding op je Versa ontvangt, tik je op het bericht om het te openen.
  2. Tik op Antwoord.
  3. Tik op het microfoon-pictogram om een spraak-naar-sms-bericht te maken, of tik op de Quick Reply en emoji die je wilt gebruiken.
  4. Als je tevreden bent met je reactie, tik je op Verzenden.

Aanbevolen: