Hoe Animal Crossing New Horizons opnieuw te starten

Inhoudsopgave:

Hoe Animal Crossing New Horizons opnieuw te starten
Hoe Animal Crossing New Horizons opnieuw te starten
Anonim

Opnieuw beginnen in Animal Crossing: New Horizons is een grote beslissing, en de game laat je een paar stappen doorlopen om je eiland permanent te verwijderen. Gelukkig is het proces relatief eenvoudig, dus als je klaar bent om je eiland schoon te vegen en opnieuw te beginnen, dan is dit wat je moet weten.

Animal Crossing: New Horizons herstarten op de eerste dag

De gemakkelijkste manier om opnieuw te beginnen in Animal Crossing is door dit te doen direct nadat je voor het eerst bent begonnen met spelen. Nadat je je eiland een naam hebt gegeven en een lay-out hebt gekozen, kom je aan met twee dorpelingen. Je kunt deze tijd nemen om je eiland te verkennen en met je dorpelingen te praten om te zien of je ze leuk vindt.

Hoewel je eerste dorpelingen willekeurig zijn, is hun persoonlijkheid vooraf bepaald. Je hebt altijd een mannelijke jock zoals Lyman en een vrouwelijk uchi ("grote zus") type zoals Hazel.

Je kunt ook controleren welk soort fruit je eiland produceert. Elk eiland heeft een van de vijf inheemse vruchten: appels, peren, perziken, kersen of sinaasappels. Als je liever een andere eilandindeling, dorpsbewoners of fruit hebt, kun je het spel resetten door de software volledig te sluiten.

Dit is hoe:

  1. Druk op de Home-knop op je Nintendo Switch.

    Image
    Image
  2. Markeer het Animal Crossing-spel en druk op de X op de controller.

    Image
    Image
  3. Selecteer Close om de software te sluiten.

    Image
    Image

Hoewel het essentieel is om een eilandindeling te kiezen die je leuk vindt, zit je er niet voor altijd aan vast. Zodra je een bepaald punt in het spel hebt bereikt, ontgrendel je de Island Designer-app. Hiermee kun je je eiland terravormen en indelen zoals jij dat wilt.

Zodra je de game opnieuw hebt geladen, zul je merken dat je eilandlay-out, starters, inheems fruit en luchthavenkleur allemaal opnieuw zijn ingesteld. Je bent vrij om dit zo vaak te doen als je wilt, aangezien de functie voor automatisch opslaan van Animal Crossing pas in werking treedt nadat je de tutorial van de eerste dag hebt voltooid en wakker wordt in je tent. Na dit punt wordt je eiland opgesloten en kun je niet opnieuw opstarten met de in-game opties.

Hoe Animal Crossing opnieuw te starten door opgeslagen gegevens te wissen

Nadat je de eerste dag op je eiland hebt voltooid, kun je alleen opnieuw beginnen door je Animal Crossing: New Horizons-opslaggegevens te verwijderen. Je moet dus je eerste personage of 'Resident Representative' verwijderen, omdat je dit personage niet naar een ander eiland kunt overdragen of de titel van Resident Representative zelfs niet kunt overzetten naar een ander spelersprofiel.

Als je wilt dat een bepaalde speler de Resident Representative op je nieuwe eiland wordt, zorg er dan voor dat ze Animal Crossing beginnen met hun spelersprofiel. Het account van de eerste speler die het spel start, heeft altijd deze titel en meer rechten dan andere spelers die lid worden van je eiland.

Volg deze stappen om je Animal Crossing: New Horizons-opslaggegevens te verwijderen:

  1. Selecteer Systeeminstellingen in het hoofdmenu wisselen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Gegevensbeheer.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden naar Delete Save Data.

    Image
    Image
  4. Zoek uw Animal Crossing: New Horizons-opslaggegevens en selecteer Verwijder alle opgeslagen gegevens voor deze software.

    Image
    Image
  5. Bevestig door Delete Save Data. te selecteren

    Image
    Image

Zodra je het opslagbestand hebt verwijderd, start je Animal Crossing opnieuw en kun je helemaal opnieuw beginnen.

Als je de game reset, wordt alles gewist, dus zorg ervoor dat je opnieuw wilt beginnen voordat je de onderstaande stappen volgt. Je verliest niet alleen je personage, maar alle items die je hebt verzameld. Als je zeldzame items hebt die je niet wilt verliezen, kun je ze eerst online naar een vriend overdragen.

Aanbevolen: