Hoe krijg je een bijl in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een bijl in Animal Crossing: New Horizons
Hoe krijg je een bijl in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Een bijl is een essentieel hulpmiddel in Animal Crossing: New Horizons. Je hebt hout nodig om allerlei recepten, gereedschappen, meubels en meer te bouwen - en je kunt geen hout krijgen zonder een bijl. Je begint er niet mee, en de eerste die je krijgt is van lage kwaliteit en gaat niet lang mee. Lees verder om te leren hoe je je eerste bijl kunt krijgen in Animal Crossing: New Horizons, hoe je je bijl kunt upgraden en meer.

Hoe krijg je je eerste bijl in Animal Crossing: New Horizons

De bijl is een van de eerste tools die je krijgt in Animal Crossing, maar er zijn een paar dingen die je moet doen om hem te krijgen. Volg deze stappen om je eerste dunne bijl te krijgen:

Als meer dan één persoon hetzelfde Animal Crossing-spel speelt, hoeft alleen de eerste speler dit te doen. Nadat ze het hebben gedaan, is het bijlrecept beschikbaar voor andere spelers.

  1. Ga met Tom Nook praten. Hij geeft je het Flimsy Net en de Flimsy Fishing Rod.

    Image
    Image
  2. Gebruik die tools om insecten te vangen en wat vis te vangen.

    Image
    Image
  3. Als je er een paar hebt, ga dan terug en praat opnieuw met Tom Nook.
  4. Doneer de vissen en insecten aan hem en hij geeft je het recept voor de Flimsy Axe.
  5. Verzamel vijf boomtakken en twee stenen van de grond op je eiland.
  6. Als je die hebt, zoek dan een werkbank, kies de Flimsy Axe-recepten en maak ze. Als je eenmaal de Flimsy Axe hebt, kun je hout krijgen, bomen omhakken en uiteindelijk upgraden naar betere bijlen.

    Image
    Image

Een dunne bijl upgraden in Animal Crossing: New Horizons

De Flimsy Axe is een essentiële eerste stap om betere gereedschappen, meubels en gebouwen op je eiland te krijgen, maar de naam zegt het al: deze bijl is dun! Het zal na ongeveer 40 keer gebruiken kapot gaan en je hebt een nieuwe nodig. Neem echter geen genoegen met nog een Flimsy Axe. Als je geschikte recepten hebt, kun je in plaats daarvan upgraden naar de stenen bijl of metalen bijl, die beide veel langer meegaan. Dit is wat u moet doen:

  1. Eerst moet je de recepten voor die betere bijlen hebben om te upgraden naar een betere bijl. Voer verschillende taken op je eiland uit totdat je 3.000 Nook Miles hebt verzameld.
  2. Als je 3.000 Nook Miles hebt, ga je naar de Nook Stop-terminal en selecteer je Redeem Nook Miles.

    Image
    Image
  3. Koop daar het Pretty Good Tools Recept. Dit bevat recepten voor verbeterde assen en andere gereedschappen.

  4. Verzamel de materialen die je nodig hebt om je bijl te upgraden. Bekijk de volgende sectie voor de soorten beschikbare assen en wat je nodig hebt om ze te maken.
  5. Als je de juiste materialen hebt, zoek dan een werkbank en gebruik de materialen en het recept om de bijl te maken die je wilt.

    Image
    Image

Je hoeft geen materialen te verzamelen en een nieuwe bijl te maken elke keer dat je er een nodig hebt. Zodra je de bijlrecepten hebt ontgrendeld, worden die bijlen verkocht in de Nook's Cranny-winkel. Nadat een bijl kapot is gegaan, kun je een nieuwe kopen als je genoeg bellen hebt. Je kunt ze natuurlijk nog steeds van grondstoffen maken als je daar de voorkeur aan geeft.

Een gids voor alle assen in Animal Crossing: New Horizons

Image
Image

Er zijn vier verschillende soorten assen in Animal Crossing: Hew Horizons. Hier leest u hoe u elk recept kunt krijgen, welke materialen ze nodig hebben en hoe lang elk recept meegaat.

Bijltype Vereiste materialen Ontgrendelen door Duurzaamheid
Flimsy Axe 5 boomtakken1 steen Praten en doneren aan Tom Nook Ongeveer 40 hits
Stenen Bijl 1 Dunne bijl3 stukken hout Het Pretty Good Tools-recept kopen bij de Nook Stop Ongeveer 100 hits
Axe

1 Dunne bijl

3 stukken hout1 ijzeren klomp

Het Pretty Good Tools-recept kopen bij de Nook Stop Ongeveer 100 hits
Gouden Bijl

The Golden Axe DIY Recept

1 Axe1 goudklomp

Het doe-het-zelfrecept krijgen na het breken van 100 assen Ongeveer 200 hits

Aanbevolen: