Hoe zorg je ervoor dat dorpsbewoners verhuizen in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe zorg je ervoor dat dorpsbewoners verhuizen in Animal Crossing: New Horizons
Hoe zorg je ervoor dat dorpsbewoners verhuizen in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Een van de aantrekkelijke aspecten van Animal Crossing: New Horizon is dat het een ontspannend spel is om te spelen. Nu, als je een dorpeling hebt die je niet mag of die niet goed "past" bij de sfeer op je eiland, nou, dan kan het minder aantrekkelijk zijn. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop je de dorpeling kunt laten verhuizen naar een nieuw avontuur op een ander eiland.

Je moet minimaal zes dorpelingen hebben voordat een van hen besluit dat het tijd is om iets nieuws te gaan doen. Als je geen zes eilandbewoners hebt, zal degene die je wilt verplaatsen je negeren zoals je ze negeert.

Hoe een dorpeling op ANCH te laten verhuizen

Je hebt misschien geruchten gehoord als je het dorp dat je wilt verplaatsen mishandelt - ze raken met insectennetten en dergelijke - ze zullen besluiten dat ze willen vertrekken. Dat is geen garantie dat ze dat zullen doen. Maar er is iets dat je kunt doen.

De gemakkelijkste manier om dorpelingen te laten verhuizen, is door ze te negeren. Dit is geen snel proces, maar als je geduld hebt, zal het werken.

Een manier om dit proces te versnellen is om wat tijd te reizen, maar zelfs dat is geen garantie dat je de gewenste buurman snel krijgt om te verhuizen. Het kan onbedoelde gevolgen hebben (je rapen kunnen bederven, je kunt je streak-bonus verliezen bij de Nook Stop, en meer), dus tenzij er een uitstekende reden is om dingen te haasten, is langzaam en gestaag misschien de beste optie.

Een dorpeling negeren - niet met ze praten, hun verzoeken inwilligen en ze vermijden - is de zekerste manier om een dorpeling in beweging te krijgen. Je moet een paar dagen doorbrengen met het negeren van de bewoner die je wilt verhuizen, maar je moet ze nog steeds in de gaten houden.

Als je bang bent dat je per ongeluk in contact komt met een bewoner, kun je ze afzonderen door een hek om hun huis te plaatsen. Als u dit doet, kunt u de bewoner observeren zonder direct contact te hebben.

Na een paar dagen zie je de bewoner misschien rondlopen met een gedachteballon boven zijn hoofd, of ze kunnen je zelfs benaderen terwijl je je naam roept. Dit is het moment waarop je met de bewoner in gesprek moet gaan omdat ze misschien overwegen om te verhuizen, en ze zullen je bevestiging nodig hebben dat dit de juiste aanpak is.

Image
Image

Als je eenmaal met de bewoner in gesprek bent, en als ze het over verhuizen hebben, moet je dat denkproces aanmoedigen. Ze iets vertellen als "Misschien is het tijd", of iets dat evenzeer indicatief is voor steun. Meestal zal de dorpeling vrij snel verder gaan. Soms zelfs op dezelfde dag.

Hoe zich te ontdoen van dorpelingen in ANCH met een Amiibo-kaart

Een amiibo-kaart is een personagekaart die je apart kunt kopen op de amiibo-pagina van de Animal Crossing-website. Deze kaarten werken met Near Field Technology (NFC), dus je kunt ze tegen je Switch-controller houden om ze te activeren.

Als je een amiibo-kaart hebt, kun je deze gebruiken om andere personages uit te nodigen om op je eiland te komen wonen. Zodra je eiland vol is (je kunt maximaal 10 bewoners op een eiland hebben), kun je anderen uitnodigen met amiibo-kaarten, waardoor een bestaande eilandbewoner wil verhuizen.

Image
Image

Het nadeel van het gebruik van deze methode is dat het personage dat je uitnodigt om naar het eiland te verhuizen, kiest wie ze van het eiland willen verwijderen. Het zal niet altijd dezelfde persoon zijn die je van het eiland wilt verwijderen. Als dat gebeurt, kan het de dorpeling altijd ontmoedigen om te verhuizen.

Als je geen amiibo-kaart hebt, kun je ook willekeurige vreemden uitnodigen die op je eiland komen kamperen (de camping wordt ontgrendeld nadat je hebt geholpen met het bouwen van het Resident Services-gebouw en de eerste drie extra thuissites hebt opgezet op het eiland). Als de kampeerders aankomen, praat dan met ze. Het kan zijn dat je meerdere keren met iemand moet praten voordat je de kans krijgt om hem of haar uit te nodigen om naar het eiland te verhuizen.

FAQ

    Hoe bewaar je rapen in Animal Crossing: New Horizons?

    Er is geen officiële manier om rapen te bewaren, dus je moet creatief zijn. Veel spelers kiezen er gewoon voor om de rapen in hun huis op de grond te laten vallen, of ze maken een buiten "raappen" met behulp van een hekwerk. Houd er rekening mee dat rapen maar zeven dagen meegaan voordat ze gaan rotten, dus zorg ervoor dat je ze voor die tijd verkoopt!

    Wanneer bezoekt Flick het eiland in Animal Crossing?

    Flick is de felrode kameleon die gastheer is van de Bug Off-competitie en je goed beta alt voor alle insecten die je hem meebrengt. Zijn bezoeken zijn volkomen willekeurig; je hoeft alleen maar het eiland elke dag te controleren om te zien of hij komt opdagen. Maar als hij eenmaal op bezoek is, blijft hij voor een volledige periode van 24 uur, van 5 uur 's ochtends tot 5 uur' s ochtends.

    Hoe kom je aan de ladder in Animal Crossing?

    Je krijgt op natuurlijke wijze toegang tot de ladder terwijl je doorgaat met het hoofdverhaal in Animal Crossing. Zodra je ten minste één dorpeling op je eiland hebt uitgenodigd, een brug hebt gebouwd en percelen hebt uitgekozen voor meer dorpshuisvesting, neemt Tom Nook contact met je op met een nieuw verzoek en geeft hij je de ladder.

    Hoe kom je aan sterfragmenten in Animal Crossing?

    Als je sterfragmenten wilt gaan verzamelen, moet je een vallende ster wensen. Ze verschijnen over het algemeen op heldere nachten en hebben een veelbetekenend fonkelend geluid. Als je er een ziet, druk je op A om een wens te doen. De volgende dag verschijnen sterfragmenten langs het strand van je eiland.

Aanbevolen: