Hoe ijzer te krijgen in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe ijzer te krijgen in Animal Crossing: New Horizons
Hoe ijzer te krijgen in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Wat te weten

  • Raak een rots op je eiland met een schop of bijl om een grondstof te krijgen. Soms is de hulpbron ijzer.
  • Maximaliseer de middelen door het gebied rond de rots vrij te maken en twee gaten achter je personage te graven. Sla snel op de rots.
  • Je eiland heeft maar zes rotsen. Koop voor extra middelen een Nook Miles-ticket en reis naar een ander onbewoond eiland.

Dit artikel legt uit hoe je ijzer kunt krijgen in Animal Crossing: New Horizons. Het bevat informatie over het bezoeken van andere eilanden voor aanvullende bronnen.

Hoe kom ik aan ijzer

Iron is een essentiële hulpbron in Animal Crossing: New Horizons. Het wordt gebruikt om de meest duurzame, standaardversie van verschillende gereedschappen te maken, het is een onderdeel van veel wenselijke doe-het-zelfrecepten en je hebt er veel van nodig om de upgrade van Nook's Cranny te voltooien.

In tegenstelling tot veel gewone bronnen, kan ijzer echter moeilijk te vinden zijn. Als je met een schop of bijl op de rotsen op je eiland slaat, krijg je soms Iron Nuggets.

  1. Gezicht op een rots met een schop of bijl uitgerust.

    Image
    Image
  2. Zwaai met de schop of bijl naar de rots. Het zal terugkaatsen en je een beetje terugduwen, en er zal een hulpbron in de buurt verschijnen.

    Image
    Image
  3. Blijf op de rots slaan totdat er geen extra middelen verschijnen.

De hulpbron die verschijnt als je op een steen slaat, is willekeurig. Iron Nuggets zijn een mogelijkheid, maar je zult ook Stone, Clay, Bells, Gold Nuggets en zelfs bugs zien.

Sommige rotsen op je eiland zijn Bell Rocks die alleen bellen produceren als ze worden geraakt. Hoewel ze geweldig zijn om een fortuin te vergaren, zijn ze nutteloos voor het verkrijgen van Iron Nuggets. Er is geen manier om een Bell Rock te identificeren voordat je hem raakt.

Hoe je ijzer uit een rots kunt maximaliseren

Een steen raken met een schop of bijl is de makkelijke manier om aan grondstoffen te komen, maar het is niet de meest efficiënte optie. Het aantal gegenereerde middelen hangt ook af van twee factoren. Hoe snel je de rots raakt en of er genoeg ruimte is voor middelen om te spawnen.

Hier leest u hoe u de middelen die u verkrijgt kunt maximaliseren.

  1. Verwijder alle objecten direct naast de rots. Dit omvat items die niet door spelers zijn geplaatst, zoals onkruid en bloemen.
  2. Ga diagonaal op de rots staan en graaf twee gaten achter je personage, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding. Deze zorgen ervoor dat je personage niet terug kan bewegen nadat je de steen hebt geraakt.

    Image
    Image
  3. Sla zo snel mogelijk op de rots totdat deze stopt met het produceren van grondstoffen. Je kunt maximaal acht grondstoffen krijgen.

    Image
    Image

Hoe nog meer ijzer te kweken

Je thuiseiland zal slechts zes stenen tegelijk hebben, en een daarvan zal een Bell Rock zijn die geen grondstoffen produceert. Rotsen produceren, net als bomen, elke dag een beperkt aantal hulpbronnen. Dat legt een limiet op de hoeveelheid ijzerklompjes die je elke dag van rotsen op je eiland kunt halen.

Animal Crossing is afhankelijk van de tijd en datum van je Nintendo Switch om in-game tijd te beheren. Als je ongeduldig bent, kun je naar de volgende kalenderdag gaan door de klok op je Switch te veranderen. Deze instelling vindt u op uw Switch in Systeeminstellingen > Systeem > Datum en tijd

Je kunt echter nog meer ijzer krijgen door andere onbewoonde eilanden te bezoeken.

  1. Bezoek Resident Services en gebruik de Nook Stop om 2.000 Nook Miles in te wisselen voor een Nook Miles-ticket.

    Image
    Image
  2. Neem het Nook Miles Ticket naar de luchthaven en wissel het in voor een reis naar een ander onbewoond eiland.

    Image
    Image
  3. Sla op de rots om grondstoffen te krijgen.

    Image
    Image

De enige limiet op het aantal eilanden dat je kunt bezoeken, is het aantal Nook Miles dat je beschikbaar hebt, dus dit is een geweldige manier om Iron Nuggets te verzamelen als je veel Nook Miles over hebt.

Aanbevolen: