Wat betekent in behandeling op Snapchat?

Inhoudsopgave:

Wat betekent in behandeling op Snapchat?
Wat betekent in behandeling op Snapchat?
Anonim

Een Snapchat-bericht dat in behandeling is, is een soort status- of foutmelding in de iPhone- en Android Snapchat-apps. In dit artikel wordt uitgelegd wat het betekent als een Snapchat-bericht 'in behandeling' zegt, waardoor dit bericht wordt weergegeven en hoe u het bericht 'In afwachting van Snapchat' kunt omzeilen om de app correct te laten werken.

Deze informatie is van toepassing op de Snapchat-app op zowel iOS als Android.

Wat betekent 'in behandeling' op Snapchat?

Een Snapchat-label 'in behandeling' verschijnt meestal onder de naam van een vriend op het tabblad Chat, onder de naam van een vriend op hun profiel en in een DM of gesprek.

Image
Image

Dus, waarom staat er "in behandeling" op Snapchat? Het label 'in behandeling' betekent dat Snapchat het niet heeft kunnen verzenden.

In tegenstelling tot een algemeen foutbericht, betekent een Snapchat-waarschuwing in afwachting ook dat de app zal blijven proberen te verzenden totdat het is ontvangen of je ervoor kiest om het hele proces handmatig te annuleren.

Deze fout wordt bijna altijd veroorzaakt door een van de volgende:

  • De persoon heeft je vriendschapsverzoek niet goedgekeurd. Snapchat-gebruikers moeten een vriendschapsverzoek bevestigen voordat Snapchat hen een bericht kan sturen.
  • De persoon heeft je ontvriend. Hoewel je in het verleden misschien Snapchat-vrienden was, heeft de gebruiker misschien besloten zijn vriendenlijst bij te knippen.
  • Je vriend heeft je geblokkeerd. Snapchat zal je niet vertellen of iemand je heeft geblokkeerd, dus dit kan de reden zijn voor het openstaande bericht. Gewoonlijk wordt iemand die je blokkeert op Snapchat echter volledig voor je verborgen.
  • Uw smartphone of tablet is niet online. Snapchat werkt niet als je offline bent en geeft het bericht 'Wachten op verzenden' weer totdat je smartapparaat opnieuw verbinding maakt met een mobiel of wifi-netwerk.
  • Je Snapchat-account is beperkt. Als je andere gebruikers hebt lastiggevallen of het Snapchat-beleid hebt geschonden, is de functionaliteit van je app mogelijk beperkt.
  • Een willekeurige Snapchat-app-glitch. De app heeft mogelijk een bug of een technisch probleem.
  • Snapchat kan offline zijn. De hele Snapchat-service kan tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Wat te doen met een Snapchat-bericht dat in behandeling is

Als je een Snapchat-bericht in afwachting ziet, zijn er een paar dingen die je misschien wilt proberen.

  • Controleer uw mobiele en internetverbindingen Zorg ervoor dat uw iPhone of Android-smartphone een solide mobiel signaal heeft en dat de verbonden Wi-Fi werkt als u een tablet gebruikt. Als u vermoedt dat de wifi niet meer goed werkt, schakelt u wifi uit en gebruikt u uw mobiele netwerk indien beschikbaar.
  • Probeer een Snapchat-bericht naar een andere vriend te sturen. Het is de gemakkelijkste manier om te controleren of het probleem technisch gerelateerd is of te maken heeft met een bepaalde Snapchat-vriend die je mogelijk heeft ontvriend of geblokkeerd.
  • Neem contact op met je vriend via een andere berichten-app Als je het beu bent om te wachten tot de contactpersoon je Snapchat-vriendschapsverzoek goedkeurt, kun je hem of haar een DM sturen op Twitter, WhatsApp, Discord, Telegram, Vero of een andere berichten-app en geef ze een duwtje. Het is echter het beste om minimaal 24 uur te wachten voordat u dit doet.
  • Ga verder met gratie. Als iemand je ontvriendt of je blokkeert, kun je het beste verder gaan, omdat Snapchat verdere communicatiepogingen kan interpreteren als intimidatie of pesten.
  • Herstart je apparaat. Als al je berichten een openstaande fout vertonen, kan de Snapchat-app een storing vertonen. Een eenvoudige herstart van uw iPhone of Android-smartapparaat kan dit soort problemen vaak oplossen.
  • Controleer of Snapchat down is. Er zijn verschillende manieren om te zien of de hele Snapchat-service offline is gegaan.

Aanbevolen: