De 7 beste slimme lampen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste slimme lampen van 2022
De 7 beste slimme lampen van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste budget: beste voor de slaapkamer: beste voor het entertainmentcentrum: beste voor de kinderkamer: beste op zichzelf staande apparaat: beste ontwerp:

Beste algemeen: Philips Hue Go

Image
Image

Als dit je eerste avontuur is in de wereld van slimme verlichting, is de Philips Hue Go een geweldige plek om te beginnen. Philips is de facto het merk geworden voor slimme verlichtingstechnologie, maar veel van hun apparaten hebben een prijskaartje dat hun premiumreputatie weerspiegelt. De Hue Go daarentegen kost meestal tussen $ 75 en $ 100, waardoor het een van de meer betaalbare opties in de Philips-reeks is zonder in te boeten aan de slimme functies die deze lampen zo leuk maken. Het draagbare ontwerp, de veelzijdigheid en de functionaliteit als een op zichzelf staand apparaat maken het onze eerste keuze.

Met zijn ultraminimale halve bolvorm is de Hue Go een ingetogen maar stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Hij wordt ook aangedreven door een oplaadbare batterij, zodat je hem overal kunt verplaatsen - zelfs buiten. Kies precies de juiste tint gekleurd licht (er zijn meer dan 16 miljoen opties beschikbaar), of stel het eenvoudig in op de gewenste temperatuur van wit licht. Je kunt hem bedienen met de Philips Hue-app of de knoppen op het apparaat, maar als je toegang wilt tot slimme functies zoals spraakbesturing en smart home-integratie, moet hij zijn verbonden met een Philips Hue Smart Hub.

Beste budget: HUGOAI bedlamp

Image
Image

Slimme lampen kunnen zeker duur zijn, dus als je op zoek bent naar een solide budgetoptie, bekijk dan de Hugoai-bedlamp. Het heeft niet de merknaamherkenning van de andere apparaten op deze lijst, maar het heeft veel van dezelfde slimme functies zoals afstandsbediening, dimfuncties en miljoenen aanpasbare kleuren. Als je Amazon Alexa, Google Assistant, SmartLife of IFTTT hebt, kan deze lamp gemakkelijk worden geïntegreerd in je bestaande slimme huisopstelling.

Dit is een geweldige optie voor een bedlampje met een beetje extra sfeer, of voor een kinderkamer of kinderkamer. Als je een van kleur veranderende lamp wilt integreren in je smart home-systeem - of als je gewoon een lamp wilt die je vanaf je telefoon kunt bedienen - laat de Hugoai je genieten van die functies zonder all-in te gaan op een dure slimme verlichtingsopstelling. Het is beschikbaar in zowel zwart als wit.

Beste voor de slaapkamer: Casper Glow

Image
Image

De term 'slaaphygiëne' is tegenwoordig een beetje een modewoord, maar we weten allemaal dat het kijken naar onze telefoons en laptops voor het slapengaan onze natuurlijke slaapcycli kan verstoren. Het bedlampje Casper Glow is gemaakt door het populaire matrassenbedrijf en is ontworpen om te werken met de lichtreactie van uw lichaam om het gemakkelijker te maken om in slaap te vallen en 's ochtends wakker te worden.'S Nachts begint het helder genoeg om te lezen en dimt het langzaam naar een warm zonsondergangoranje om je in slaap te vergemakkelijken. In de ochtend bootst het een zonsopgang na om je zachtjes wakker te maken, net als een wake-up light-wekker. Ons favoriete onderdeel is de reeks intuïtieve gebarenbedieningen, zoals het draaien om de helderheid te veranderen of het zachtjes schudden om een zeer zwak licht in te schakelen wanneer je midden in de nacht moet opstaan. Bovendien ziet het minimalistische ontwerp er geweldig uit op elk nachtkastje.

Net als de andere lampen in deze lijst, wordt de Casper Glow app-gestuurd, zodat je je telefoon kunt gebruiken om de wake-up light in te stellen of te koppelen met andere Glow-lampen. Helaas is het niet compatibel met andere smart home-systemen, dus je kunt dit niet integreren met je Amazon Alexa of Google Assistant.

Beste voor het entertainmentcentrum: Philips Bloom

Image
Image

Als je sfeerverlichting wilt gebruiken als designelement in je huis, dan is de Philips Bloom-lamp iets voor jou. Het spotontwerp is perfect voor het creëren van kleurspatten op uw muren of, volgens onze aanbeveling, rond uw entertainmentcentrum. Plaats een Bloom-lamp (of twee of drie) achter je tv-, audio- of gaming-opstelling om een prachtig verlichte achtergrond te creëren voor al je favoriete media. Het is compatibel met alle grote smart home-systemen - Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Google Assistant en Apple HomeKit - dus hoe diep je ook in je eigen smart home-configuratie zit, de Bloom kan eenvoudig worden geïntegreerd.

Net als andere slimme verlichtingsproducten van Philips Hue, kun je met de Bloom-lamp kiezen uit miljoenen verschillende kleuren. Je kunt hem ook op wit licht zetten en deze lamp gebruiken als spot voor kunstwerken of architecturale elementen. Het enige nadeel is het uiterlijk van het eigenlijke apparaat. Het voetstukontwerp en de witte plastic behuizing lijken niet op hun plaats op een tafel ergens te staan, daarom raden we aan om het in uw entertainmentcentrum te stoppen om het volledige lichteffect te krijgen zonder er een centraal punt van te maken.

Beste voor de kinderkamer: Marrado bedlamp

Image
Image

Met zijn budgetprijskaartje en ingebouwde Bluetooth-luidspreker is deze kleine tafellamp van Marrado een geweldige optie voor een kinderkamer of kinderkamer. Slimme lampen zijn meestal behoorlijk duur, dus je wilt misschien geen lamp van $ 200 achterlaten waar deze gemakkelijk kan worden omgegooid - voor minder dan $ 40 heeft de Marrado vergelijkbare functies als veel van de lampen op deze lijst, behalve de daadwerkelijke smart home-integratie en afstandsbediening. Bluetooth-verbinding stelt u in staat om audio van uw mobiele apparaat te streamen via een luidspreker in de lampvoet.

Deze lamp is draadloos en oplaadbaar, dus er zijn geen bungelende draden. Bovendien voelen de LED-lampjes koel aan, bieden ze 360 graden omgevingslicht en kan de instelbare helderheid worden gedimd tot een nachtlampje. Kinderen zullen ook dol zijn op de kleurveranderende mogelijkheden en het kiezen welke tint ze in hun kamer willen hebben.

Beste stand-alone apparaat: GE Lighting C Wi-Fi

Image
Image

Als je het idee van slimme verlichting in je huis leuk vindt, maar nog niet echt een slim huissysteem hebt, dan doet de GE Lighting C-lamp dubbel dienst als slimme lamp en een Amazon Alexa-hub. De lamp is Wi-Fi verbonden en heeft Alexa ingebouwd, dus ook als je geen Amazon Echo of ander hubapparaat hebt, kun je deze lamp gebruiken als virtuele assistent. Als je Alexa leuk vindt, kun je vanaf daar je slimme huis of slimme verlichtingsconfiguratie uitbouwen.

De GE Lighting C-lamp heeft veel van dezelfde functies als de andere slimme lampen op deze lijst, inclusief aangepaste kleurinstellingen, timers, smart home-integratie en zelfs een wake-up light-instelling. Het belangrijkste verschil is dat je deze lamp kunt gebruiken als virtuele assistent om hem spraakgestuurd te bedienen of vragen te stellen. Het ringontwerp is opvallend maar vrij groot, dus het kan moeilijker zijn om het als bureau- of bedlamp te gebruiken, afhankelijk van uw ruimtebeperkingen.

Beste ontwerp: Dyson CSYS bureaulamp

Image
Image

De Dyson CSYS-bureaulamp is de definitie van een uitspatting, maar het is ook de meest prachtig ontworpen slimme lamp die we zijn tegengekomen. Ontworpen met een speciaal koelmechanisme om de levensduur van de LED's te behouden, beweert Dyson dat deze lamp tot 60 jaar dezelfde lichtkwaliteit zal leveren (en misschien als je de kosten over de komende decennia spreidt, dan doet het dat niet' lijkt niet zo duur).

Dyson claimt ook oogcomfort voorop te stellen in het ontwerp van de lamp, omdat deze is gemaakt met ingebouwde bescherming tegen schittering, weinig flikkering en een speciale "Bubble Optic"-lens die extreem uniform licht levert. De lamp bootst ook het zonlicht zo goed mogelijk na. Op de lampvoet zit een aanraakgevoelige schuifdimmer en de arm kan eenvoudig naar wens worden versteld. Maar bovenal ziet deze lamp eruit als een geweldig sta altje techniek en zal ongetwijfeld het middelpunt worden van elke kamer waarin je hem plaatst.

Voor degenen die nog geen smart home-systeem hebben geïnstalleerd, zijn lampen met internetaansluiting zoals deze een geweldige plek om te beginnen. Veel van de apparaten in deze lijst hebben een app die u kunt downloaden om toegang te krijgen tot functies zoals timers, kleurwisselende bedieningselementen en synchronisatie met andere lampen. Deze vereisen meestal geen andere speciale hardware om te gebruiken. Maar, net als bij de meeste andere slimme apparaten, hebben veel van deze lampen ook functies die alleen toegankelijk zijn als ze zijn aangesloten op een slimme hub. Zoals de naam al doet vermoeden, dient een slimme hub als het controlecentrum van uw slimme huisopstelling, zodat u alle soorten op internet aangesloten apparaten - sloten, luidsprekers, thermostaten en meer - vanaf één apparaat kunt bedienen. Afhankelijk van de hub die u koopt, kan deze worden geleverd met een virtuele stemassistent zoals Amazon Alexa of Google Assistant waarmee u uw smarthome-apparaten kunt bedienen met alleen uw stem. (Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Alexa, doe het slaapkamerlicht uit", en de Alexa-hub kan die slimme lamp uitschakelen zonder dat je je telefoon hoeft aan te raken of zelfs maar uit bed hoeft te komen.) De markt voor verbonden apparaten is de afgelopen jaren snel gegroeid, dus het is een goed moment om je eigen slimme huisinstallatie te starten.

Over onze vertrouwde experts

Als voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten, heeft Emmeline jaren doorgebracht in de wereld van e-commerce om het internet af te speuren naar de beste nieuwe producten die er zijn. Haar specialiteit is consumententechnologie.

Aanbevolen: