De 3 beste slimme koelkasten van 2022

Inhoudsopgave:

De 3 beste slimme koelkasten van 2022
De 3 beste slimme koelkasten van 2022
Anonim

Slimme koelkasten hebben wifi-connectiviteit in een koelkast, waardoor extra functies mogelijk zijn, zoals spraakbesturing via Alexa of Google Assistant. Een slimme koelkast kan je misschien laten weten of iemand de deur heeft opengelaten, een diagnose uitvoeren of de boodschappen binnen in de gaten houden. Niet langer alleen een eenvoudige koelbox om je eten koud te houden en ijs te maken, de volgende generatie slimme koelkast kan ook fungeren als een virtuele assistent, je slimme huis besturen en sommige koelkasten kunnen zelfs je ochtend kopje koffie zetten. Hoewel deze technische wonderen vaak duurder zijn dan traditionele koelkasten, zijn ze de moeite waard vanwege het gemak dat ze kunnen bieden. Als u op zoek bent naar een slimme koelkast, zijn hier enkele van de beste.

Beste algemeen: LG LRFDS3016D

Image
Image

De LG LRFDS3016D lijkt de koelkast voor thuis op de beste manieren te verbeteren. De koelkast in Franse deurstijl heeft de vrieslade aan de onderkant en gebruikt dat ontwerp op slimme manieren. In plaats van te veel ruimte op een ijsmachine te gebruiken, heeft LG een onopvallend ijssysteem ontworpen dat bekend staat als de Slim Spaceplus, waarbij de ijsmachine in een klein gedeelte van de deur achter planken wordt geplaatst. Over ijs gesproken, deze koelkast maakt ambachtelijk ijs zodat je je innerlijke barman kunt kanaliseren en indruk kunt maken op familie en vrienden met je vaardigheden.

Deze LG-koelkast heeft 30 kubieke voet bruikbare ruimte en er is voldoende ruimte om deze koelkast te vullen met grote winkeltrips om u later meer werk te besparen. De deur-in-deur-functie heeft verstelbare bakken die op en neer kunnen bewegen, zodat u snel alles kunt plaatsen wat u nodig heeft. Er is ook een ijs- en waterdispenser die in bijna elke flesgrootte past en exact ons water afgeeft.

Wat slimme functies betreft, heeft deze koelkast slim leren om gebruik en gewoonten te analyseren om te proberen te anticiperen op wat de koelkast moet doen, zoals het aanpassen van temperatuur, ijs of andere behoeften. U kunt ook profiteren van de ThinQ-app van LG, die u onderhoudsinformatie en gebruiksrapporten geeft, u laat weten hoe uw apparaat werkt en u op de hoogte stelt van eventuele problemen. Deze koelkast heeft zoveel ruimte en een aantal coole extra's, waardoor het een gemakkelijke keuze is voor onze beste algemene slimme koelkast.

Meest veelzijdig: LG InstaView Door-in-Door koelkast

Image
Image

Als je een technisch onderlegde persoon bent met waardering voor slimme apparaten, zul je genieten van het gemak en de functies die je krijgt met de LG InstaView-koelkast. Door gebruik te maken van de SmartThinQ-technologie die werkt in de televisies van het bedrijf, is deze koelkast heel slim. Met de downloadbare app kunnen slimme functies worden gebruikt om verschillende instellingen te regelen. De deur per ongeluk open laten staan? De app zal u hiervan op de hoogte stellen. Wilt u de inhoud van uw koelkast in de gaten houden? Dat kan jij ook. Er is ook spraakondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant, dus je kunt eten bestellen bij Peapod of iets toevoegen aan een boodschappenlijstje dat je al hebt gemaakt.

Technische details zijn niet het enige hoogtepunt van deze koelkast. Het mooie roestvrijstalen ontwerp past goed in elke stijlvolle keuken. Als het eenmaal op zijn plaats zit, maken ladeverdelers het gemakkelijk om de inhoud te ordenen. Binnenin vind je vier SpillProtector planken van gehard glas, drie vaste planken en vier gedeelde planken.

Het echte hoogtepunt van deze koelkast is echter niet de slimheid of de opslag. Het is zonder twijfel de InstaView-functie. Het deur-in-deurpaneel biedt snelle toegang tot de inhoud zonder koude lucht naar buiten te laten. Klop gewoon twee keer en bewaar je favoriete items in deze ruimte voor snelle toegang.

Meest gebruiksvriendelijk: Bosch 800-serie

Image
Image

De Bosch 800-serie heeft veel te bieden, met een strak ontwerp en gebruiksvriendelijke functies. Hoewel Bosch slechts 21 kubieke voet opslagruimte meet, heeft Bosch een aantal uitstekende ontwerpkeuzes gemaakt om het meeste uit wat er is te halen. Een interne waterdispenser zorgt voor meer ruimte in de deur, terwijl het exterieurontwerp vrij blijft van knopen of gadgets. Opbergmogelijkheden zoals de flexbar, verwijderbare planken en bakken bieden keuze in configuraties die het beste passen bij uw individuele behoeften. De deurbakken passen in galloncontainers, die echte ruimtevreters zijn in andere koelkasten.

Deze koelkast maakt gebruik van de Home Connect-app, die de mogelijkheid biedt om temperaturen te bewaken en aan te passen, de verlichting te wijzigen en diagnoses uit te voeren. Het slimme systeem waarschuwt u ook wanneer een deur open blijft staan, waardoor uw koelkast mogelijk vol met boodschappen wordt bewaard. De app is eenvoudig en intuïtief voor gebruikers. Een ander groot kenmerk van de Bosch 800-serie is het FarmFresh-systeem, dat een combinatie van temperatuur- en vochtigheidsregeling, MultiAirFlow-systeem, AirFresh-filter en FreshProtect-technologieën gebruikt om bepaalde voedingsmiddelen in een lade langer vers te houden.

Met veel opslagruimte, Craft Ice en LG's ThinQ-app is de LG LRFDS3016D de beste slimme koelkast die er is.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Als ervaren techjournalist met een passie voor slimme huistechnologie heeft Katie Dundas tal van slimme keukenapparatuur en slimme huishubs getest. Ze weet heel wat over slimme thuistechnologie en geniet van het gemak om het in haar eigen huis te gebruiken.

FAQ

Wat doet een slimme koelkast?

Een slimme koelkast doet dezelfde dingen als een gewone koelkast, maar heeft ook extra functies omdat het apparaat is verbonden met wifi. Deze connectiviteit kan functies bieden zoals temperatuurregeling, koelkaststatus en waarschuwingen over de deur die open blijft staan. Sommige koelkasten, zoals de Family Hub-koelkast van Samsung, hebben een scherm aan de voorkant voor nog meer functies, zoals entertainment, organisatie en recepten.

Hoeveel kost een slimme koelkast?

De gemiddelde slimme koelkast varieert in kosten van ongeveer $ 2.000 tot $ 5.000, sommige slimme koelkasten kunnen zo duur zijn als $ 10.000.

Hoe maken slimme koelkasten verbinding met internet?

De meeste slimme koelkasten communiceren via wifi en een bijbehorende app. Veel slimme koelkasten gebruiken ook populaire spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant.

Waar u op moet letten bij een slimme koelkast

Opslag

Hoeveel voedsel je routinematig bij de hand hebt, bepa alt hoe groot een koelkast je nodig hebt. Het overvullen van een koelkast kan immers de luchtstroom beperken en de koelefficiëntie beperken, wat resulteert in onjuiste opslag van voedsel en uiteindelijk meer afval. Als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt en veel kookt, kun je een slimme koelkast vinden met wel 30 kubieke meter opslagruimte.

Connectiviteit

Een slimme koelkast is per definitie uitgerust met wifi, maar sommige koelkasten zijn slimmer dan andere. Controleer de verbindingsopties voor uw specifieke koelkast, aangezien sommige Amazon Alexa of Google Assistant ondersteunen. Het ecosysteem waar je mee verbonden bent, zal je keuzes beperken.

Ontwerp

Hoe vaak ben je de restjes in de koelkast vergeten, simpelweg omdat ze uit het zicht achter de melkpakken waren weggestopt? Het ontwerp en de indeling van een koelkast zijn cruciaal voor efficiëntie en bruikbaarheid, dus denk aan functies zoals binnendeurruimte, aangewezen productladen en gelaagde vriesladen.

Aanbevolen: