De iPad-gids: hoe u het meeste uit de iPad kunt halen

Inhoudsopgave:

De iPad-gids: hoe u het meeste uit de iPad kunt halen
De iPad-gids: hoe u het meeste uit de iPad kunt halen
Anonim

De iPad is een geweldig apparaat dat verschillende taken kan uitvoeren, zoals films streamen, je vermaken met geweldige games, je digitale bibliotheek worden of je gewoon op je bank op internet laten surfen. Hier leest u hoe u de juiste iPad voor u selecteert, er snel mee aan de slag gaat en deze met uw kinderen gebruikt.

Een iPad kopen

De iPad is er in drie formaten: de 7,9-inch iPad Mini, de 9,7-inch iPad en de 12,9-inch iPad Pro. Je kunt ook een oudere refurbished iPad van Apple kopen als je wat geld wilt besparen. Bepaal voordat je een iPad koopt hoeveel opslagruimte je nodig hebt en of je een 4G LTE-verbinding nodig hebt.

Image
Image

iPad-modellen

Het iPad Mini-model is meestal de goedkoopste iPad. Het is het beste voor degenen die de iPad willen gebruiken terwijl ze zich verplaatsen, omdat deze met de ene hand kan worden vastgehouden en met de andere kan worden gemanipuleerd.

Het iPad Air-model is de volgende stap omhoog. Hij is iets krachtiger dan de Mini en heeft een 9,7-inch scherm in plaats van een 7,9-inch scherm. Afgezien van het formaat en een lichte prestatieverbetering, zijn de nieuwste Air en de nieuwste Mini ongeveer hetzelfde.

De iPad Pro is er in twee maten. Een 9,7-inch zoals de iPad Air en een 12,9-inch model. Deze modellen bieden laptopachtige prestaties en zijn geweldig als je je wilt concentreren op productiviteit met de iPad. De iPad Pro kan ook een geweldige iPad voor thuis zijn. De 12,9-inch iPad is misschien wel de ultieme familie-iPad.

iPad-opslag

Een van je eerste belangrijke beslissingen is hoeveel opslagruimte je hew iPad moet hebben. Koop een apparaat met minimaal 32 GB opslagruimte. De iPad Pro-modellen beginnen met 32 GB, wat voor de meeste mensen perfect is. De iPad Air- en Mini-modellen beginnen met 16 GB en gaan tot 64 GB voor het volgende hoogste model.

Alleen mobiel of wifi?

De meeste mensen zullen verbaasd zijn hoe weinig ze mobiele data gebruiken op de iPad. Met de mogelijkheid om de iPad aan de iPhone te koppelen en de dataverbinding te gebruiken in combinatie met zoveel Wi-Fi-hotspots en coffeeshops en hotels, is het gemakkelijk om te leven zonder een ingebouwde verbinding. Als je de iPad voor je werk gebruikt en weet dat je ermee op reis gaat, is de mobiele telefoon misschien de moeite waard, maar sla het anders over.

Aan de slag met de iPad

Zodra je je iPad hebt en deze voor de eerste keer hebt ingesteld, kun je hem gaan gebruiken.

Basisnavigatie is eenvoudig op de iPad. Veeg over het scherm van links naar rechts of van rechts naar links om tussen pagina's te bladeren. De Home-knop werkt als een Terug-knop. Dus als u op een app tikt om deze te openen, kunt u de app weer verlaten door op de startknop te klikken.

Image
Image

Als u zich in een app zoals de Safari-webbrowser bevindt, scrolt u omhoog en omlaag door omhoog of omlaag te vegen. Veeg met uw vinger in de tegenovergestelde richting waarin u het scherm wilt laten bewegen. Veeg bijvoorbeeld omhoog om naar beneden te scrollen. U kunt ook naar de bovenkant van een webpagina, e-mailbericht of Facebook-nieuwsfeed gaan door op de klok boven aan het scherm te tikken.

Als u op de iPad wilt zoeken, veegt u in het midden van het startscherm omlaag. Dit gebaar activeert Spotlight Search, dat naar alles op de iPad kan zoeken en de App Store, apps en internet kan controleren.

Hoe haal je het meeste uit een iPad

Nu je de iOS-interface als een professional gebruikt, is het tijd om uit te zoeken hoe je het meeste uit de iPad kunt halen. Verschillende geweldige functies zijn niet meteen duidelijk, zoals het kunnen aansluiten van de iPad op een televisie of multitasken.

Image
Image

Een van de belangrijkste krachtfuncties van de iPad is Siri. De persoonlijke assistent van Apple wordt vaak genegeerd, maar hij kan u bijvoorbeeld herinneren aan taken of u helpen de beste pizzeria bij u in de buurt te vinden.

Je kunt ook communiceren met vrienden en familie via Berichten of bellen met FaceTime.

Een handleiding voor ouders voor de iPad

De iPad kan een geweldig entertainmenttool zijn voor kleintjes en een geweldig leermiddel voor kinderen van alle leeftijden. Beveilig uw iPad zodat uw kind geen hoge iTunes-rekeningen krijgt of gevoelige informatie op het apparaat wijzigt of bekijkt.

Image
Image

De beste iPad-apps

Veelgebruikte apps die de iPad-ervaring verbeteren, zijn onder meer:

  • Google Maps: De iPad Maps-app is goed, maar Google Maps is beter.
  • Crackle: Crackle is een miniversie van Netflix zonder abonnementskosten.
  • Pandora: maak een aangepast radiostation met Pandora.
  • Yelp: zoek naar restaurants of winkels in de buurt en lees gebruikersrecensies.

Blader naar extra gratis apps om apps te vinden die uw bestanden entertainen, informeren, opslaan en u helpen uw werk gedaan te krijgen.

Aanbevolen: