9 Tips om het meeste uit je Apple Watch te halen

Inhoudsopgave:

9 Tips om het meeste uit je Apple Watch te halen
9 Tips om het meeste uit je Apple Watch te halen
Anonim

Naast het beantwoorden van oproepen, het verzenden van sms-berichten en het volgen van fitness, heeft de Apple Watch een heleboel andere handige functies. Je kunt het gebruiken om onder andere selfies te maken, apps te beheren en je wijzerplaat aan te passen. Hier zijn enkele manieren om het meeste uit een Apple Watch te halen.

Image
Image

Gebruik je Apple Watch om je iPhone te vinden

Het is gemakkelijk om uit het oog te verliezen waar je je iPhone hebt geplaatst. U kunt uw Apple Watch gebruiken om de locatie te pingen, wat u veel tijd bespaart. Om de ping-functie te gebruiken, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het horlogedisplay om Control Center te openenSelecteer het ping-pictogram dat wordt weergegeven door een iPhone omringd door trillingspatronen. Hierdoor zal je iPhone een geluid maken, zodat je hem hopelijk kunt vinden.

Stil uw Apple Watch tijdens vergaderingen

Ook in Control Center is een Niet Storen-functie, weergegeven door een halve maan. Handig als je liever geen notificaties en sms'jes ziet verschijnen terwijl je met iemand praat of van de rust geniet. Niet storen voorkomt dat meldingen verschijnen zolang deze is geactiveerd. Vergeet niet om het uit te schakelen als je meldingen wilt blijven ontvangen.

Bottom Line

Siri is handig voor routinematige telefoonhandelingen en handsfree taken zoals koken en sporten. In plaats van een kookwekker in te stellen om je te vertellen wanneer je brownies klaar zijn, vraag je Siri om je te laten weten wanneer tien minuten om zijn. Dit kan ook van pas komen bij het sporten - misschien wilt u uw snelste mijl of hoeveel herhalingen u in een minuut kunt doen.

Tekst groter maken

U kunt de tekstgrootte aanpassen aan uw gezichtsvermogen. Selecteer het Settings-pictogram op uw Apple Watch en selecteer vervolgens Helderheid en tekstgrootte. Selecteer ten slotte Tekstgrootte en pas de grootte aan uw voorkeur aan.

Bottom Line

Het is handig om de timer voor iPhone-foto's te gebruiken, maar soms levert het vooraf inlijsten van de foto niet het gewenste resultaat op. Met de camera-app op de Apple Watch kun je het horloge als zoeker gebruiken, zodat je kunt zien wat je camera ziet.

Verander een foto in een wijzerplaat

Je kunt van elke afbeelding die op je iPhone is opgeslagen een wijzerplaat maken. Navigeer op je iPhone naar Photos en selecteer de afbeelding die je op je wijzerplaat wilt maken. Voeg het toe aan je favorieten door het hartpictogram onder aan het scherm te selecteren. Navigeer op uw Apple Watch naar het wijzerplaatmenu door op het scherm ingedrukt te houden. Blader door de opties totdat je je foto ziet en selecteer deze.

Verwijder apps die u niet gebruikt

Je kunt apps van je Apple Watch verwijderen op dezelfde manier als je apps van je iPhone verwijdert. Houd het pictogram voor de ongewenste app ingedrukt totdat deze begint te trillen. Selecteer het X icoon en de app wordt verwijderd van je Apple Watch.

Schrijf je eigen sms-antwoorden

Je kunt vooraf geschreven tekstreacties opstellen, opslaan en verzenden. Deze zijn handig wanneer u snel een basistekst moet verzenden. Navigeer op je iPhone naar de Apple Watch-app. Selecteer Berichten en selecteer vervolgens Standaardantwoorden Van daaruit kunt u de vooraf ingestelde berichten toevoegen die u wilt, en vervolgens openen op uw horloge doorte selecteren Antwoord toevoegen

Een beller in de wacht zetten

Als u een oproep niet onmiddellijk wilt beantwoorden, of als u een inkomende beller in de wacht wilt zetten, selecteert u Beantwoorden op iPhone in het scherm voor inkomende oproepen. De beller hoort een geluid dat aangeeft dat hij in de wacht is gezet, zodat u de tijd heeft om uw iPhone te vinden of op te halen.

Aanbevolen: