Hoe gebruik je Discord op Xbox

Inhoudsopgave:

Hoe gebruik je Discord op Xbox
Hoe gebruik je Discord op Xbox
Anonim

Wat te weten

  • Begin met de gloeiende Xbox-pictogramcontrollerknop. Ga dan naar Profiel & Systeem > Instellingen > Account > Gekoppelde sociale accounts > Discord > Link.
  • Je kunt dit alleen doen op Xbox One. Sorry, Xbox 360-bezitters.
  • Zorg ervoor dat je een bestaand Discord-account hebt voordat je begint.

Dit artikel legt uit hoe Xbox-bezitters hun Discord-account nu kunnen koppelen aan hun Xbox-netwerkaccount. De functionaliteit is momenteel zeer beperkt, maar het kan nuttig zijn.

Hoe koppel je je Xbox One met Discord

Je Discord-account verbinden met je Xbox One is vrij eenvoudig, op voorwaarde dat je weet hoe je het moet doen. De opties die nodig zijn voor Xbox One-integratie zijn een beetje verborgen. Hier zijn de stappen die nodig zijn om de twee te verbinden.

  1. Klik op je Xbox One-gamecontroller op de gloeiende Xbox-pictogramknop in het midden van de controller terwijl je Xbox One is ingeschakeld.
  2. Scroll naar rechts totdat je bij Profile & System komt.

    Image
    Image
  3. Klik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden naar Account.

    Image
    Image
  5. Click Gekoppelde sociale accounts.

    Image
    Image
  6. Scroll naar rechts en klik op Link eronder Discord.

    Image
    Image
  7. Druk op A.

    Image
    Image
  8. Klik op Ja.

    Image
    Image
  9. Op je telefoon, open de Discord-app.

    Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, installeer het dan vanuit de App Store of Google Play Store. Je kunt vergelijkbare stappen ook volgen via de webversie van Discord.

  10. Tik op Instellingen.
  11. Tik op Verbindingen > Toevoegen.

    Image
    Image
  12. Tap Xbox Live.

    Image
    Image
  13. Voer de code in die wordt weergegeven op je Xbox One.
  14. Uw accounts worden nu gekoppeld.

Bottom Line

Het is mogelijk om je Discord-account te koppelen aan je Xbox One, maar op dit moment is de functionaliteit zeer beperkt. Momenteel kun je alleen via je Discord-account bekijken wat je vrienden op Xbox One spelen. Dat is niet veel, maar het kan handig zijn als je veel vrienden hebt die Xbox-games spelen en je wilt via één bron kunnen zien wat ze op dit moment spelen.

Wat kun je niet doen met Discord op Xbox One?

Met beperkte Discord/Xbox One-functionaliteit kun je momenteel niet veel doen met een gekoppeld account. Hier is een overzicht van wat je nog niet kunt doen.

  • Je kunt niet met je vrienden chatten. Misschien wel het belangrijkste dat Discord-gebruikers willen kunnen doen, is dat er geen cross-platform voicechat is, zodat je niet via je Xbox One met vrienden op Discord kunt praten. Dit geldt voor zowel tekst- als voicechat.
  • Je kunt niet chatten in een chatkanaal. Heb je een geliefd favoriet Discord-chatkanaal? Je kunt daar ook niet praten op je Xbox One of zelfs gewoon bladeren door wat andere mensen op elk moment posten.
  • Je kunt geen vrienden toevoegen. Wil je een nieuwe vriend toevoegen aan je Discord-account? Dat moet je doen via de app of browser. Dit kan niet via de Xbox One.
  • Je kunt niet lid worden van een nieuwe server. Het is momenteel niet mogelijk om lid te worden van of een nieuwe server toe te voegen aan je Discord-lijst.

Kun je Discord krijgen op Xbox 360 of xBox S/X?

Helaas kun je Discord helemaal niet op een Xbox 360 krijgen; er zijn geen tijdelijke oplossingen voor apps van derden beschikbaar en u kunt de app niet uit de Microsoft Store halen.

Voor xBox S/X kun je proberen Quarrel Insider te gebruiken. Hiermee kun je direct inloggen op Discord, maar gebruikers pas op! Het is niet de beste optie omdat het je Xbox kan laten crashen of aanzienlijk kan vertragen. Maar als je klaar bent voor de uitdaging, download dan de app en probeer het als een tijdelijke oplossing.

Aanbevolen: