Hoe Amazon Prime op Discord te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe Amazon Prime op Discord te streamen
Hoe Amazon Prime op Discord te streamen
Anonim

Wat te weten

  • Voeg Prime Video toe aan Discord: Gear icon > Registered Games > Add it > Prime Video en klik vervolgens op Game toevoegen.
  • Stream Prime Video: Bewakingspictogram met Prime Video actief, selecteer spraakkanaal, resolutie, + framesnelheid > Go Live.
  • Je kunt ook streamen vanaf de Prime Video-webspeler via een webbrowser als je de browser toevoegt aan Discord.

Dit artikel legt uit hoe je Amazon Prime Video streamt op Discord.

Prime Video streamen op Discord

Met de gamestreamingfunctie van Discord kun je je gameplay delen met vrienden in een spraakkanaal, maar je kunt het ook gebruiken om video te streamen van services zoals Amazon Prime Video. Als je op zoek bent naar een manier om een filmavond met je vrienden te delen, maar je kunt niet persoonlijk bij elkaar komen, dan is dit een gemakkelijke manier om het voor elkaar te krijgen.

Discord is ingesteld om games te herkennen, dus je zult de Prime Video-app standaard niet als streamingoptie zien. Je moet het handmatig toevoegen, waardoor je de mogelijkheid hebt om live te gaan met elke video die je bekijkt, net alsof je een game speelt. Je vrienden kunnen dan met je meekijken in het spraakkanaal en met je meekijken.

Deze instructies laten zien hoe je de Prime Video-app kunt streamen. Je kunt Prime Video ook streamen in Discord via de webplayer. Open Prime Video in een webbrowser zoals Chrome of Firefox en selecteer vervolgens uw webbrowser in stap 5 in plaats van de Prime Video-app.

Zo stream je Prime Video in Discord:

  1. Open Discord en klik op het gear icoon.

    Image
    Image
  2. Klik op Geregistreerde spellen.

    Image
    Image
  3. Klik op Voeg het toe!

    Image
    Image
  4. Klik op Select.

    Image
    Image
  5. Klik op Prime Video.

    Image
    Image
  6. Klik op Game toevoegen.

    Image
    Image
  7. Klik op de X in de rechterbovenhoek van het venster.

    Image
    Image
  8. Klik op het monitor pictogram naast Prime Video voor Windows onder de kanaallijst.

    Image
    Image
  9. Selecteer een spraakkanaal, resolution en frame rate en selecteer vervolgensGo Live.

    Image
    Image
  10. Je streamt nu Prime Video in een Discord-spraakkanaal. Nodig je vrienden uit om met je mee te doen, en ze kunnen met je meekijken.

    Image
    Image

Wat als Amazon Prime een zwart scherm heeft op Discord?

Hoewel het streamen van Amazon Prime via Discord niet ingewikkeld is, werkt het niet altijd perfect. Een veelvoorkomend probleem is dat jij of je vrienden alleen een zwart scherm zien in plaats van de video. Wanneer dat gebeurt, probeer dan Discord te sluiten en opnieuw te openen. Discord heeft mogelijk een update die moet worden geïnstalleerd. Als dat niet werkt, probeer dan je computer opnieuw op te starten.

Je kunt ook proberen van bron te wisselen. Als je de Amazon Prime-app gebruikt, probeer dan een webbrowser te gebruiken. Als u al streamt vanuit een webbrowser, schakelt u hardwareversnelling uit om te starten. Als dat niet werkt, schakel dan over naar een andere browser. Sommige webbrowsers werken beter dan andere bij het streamen van video op Discord, en een update zal de functionaliteit soms tijdelijk helemaal onderbreken. Als dat gebeurt, wordt het probleem meestal opgelost door over te schakelen naar een andere browser.

FAQ

    Hoe stream ik Netflix op Discord?

    Om Netflix op Discord te delen, open je Netflix in een webbrowser. Selecteer in Discord Instellingen > Activiteitsstatus > Add It > Google Chrome , kies vervolgens het browsertabblad waarop Netflix draait en selecteer Game toevoegen Instellingen afsluiten, klik op het schermpictogram en selecteer vervolgens het browsertabblad dat u wilt streamen en selecteer Go Live

    Hoe stream ik mijn Nintendo Switch op Discord?

    Sluit je Nintendo Switch aan op je computer, geef het spel weer in een videospeler en deel het vervolgens op Discord. Je kunt hetzelfde doen met een PlayStation. Xbox-consoles hebben een app waarmee je Xbox-games kunt streamen op Discord.

    Kun je streamen in een Discord DM?

    Ja. Selecteer het Oproeppictogram > Screen Share-pictogram > Applicatievenster. Selecteer het game- of toepassingsvenster dat u wilt streamen en selecteer vervolgens Share.

Aanbevolen: