Hoe krijg je Fortnite op Xbox One

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je Fortnite op Xbox One
Hoe krijg je Fortnite op Xbox One
Anonim

Fortnite is een gratis te spelen Xbox One-game, wat betekent dat je geen geld hoeft uit te geven aan de basisgame om te spelen. Er is echter een internetverbinding vereist om de download te starten en te voltooien, en om de populaire Battle Royale-modus van de game te spelen, die volledig online is.

Fortnite downloaden op Xbox One

De Fortnite-videogame is een puur digitale titel, wat betekent dat je hem volledig moet downloaden van de online storefront van de Xbox One. En aangezien het volledig gratis te downloaden en te spelen is, hoeft u tijdens het downloadproces geen betalingsinformatie of persoonlijke gegevens in te voeren.

Image
Image

Hoewel het mogelijk is om Fortnite in winkels te kopen, krijg je gewoon een plastic hoesje met een code erin. Je moet deze code vervolgens op je Xbox One inwisselen en downloaden. Er is op geen enkele console een juiste schijfversie van het spel.

  1. Schakel je Xbox One-console in. Zorg ervoor dat het is verbonden met internet en dat u bent aangemeld bij uw Xbox-netwerkaccount.

    Image
    Image

    Je kunt je account controleren door naar de gamerafbeelding in de linkerbovenhoek van het scherm te kijken. Als uw console offline is, wordt u als zodanig geïnformeerd via een bericht op uw dashboard.

  2. Druk op RB op je controller om naar het tabblad Store op het Xbox One-dashboard te gaan.

    Image
    Image
  3. Markeer Zoeken en druk op A.

    Image
    Image

    Als het Fortnite-spel op de voorpagina van het tabblad Store staat, kun je het in plaats daarvan markeren en vervolgens op A drukken.

  4. Typ " Fortnite" in de zoekbalk en druk op de knop Menu.

    Image
    Image

    De Menu-knop is de kleine zwarte knop op de Xbox-controller met de drie horizontale lijnen erop.

  5. Markeer Fortnite en druk op A. Er mag geen prijs onder staan.

    Image
    Image

    Je krijgt verschillende Fortnite-bundels en downloadbare inhoud te zien in je zoekresultaten. Zorg ervoor dat u deze niet selecteert. Bovendien worden de omslagillustraties van Fortnite zeer regelmatig bijgewerkt, dus als u puur van de afbeelding afgaat, kan dit ertoe leiden dat u het verkeerde product kiest.

  6. Markeer Get en druk op A.

    Image
    Image

    Als je Fortnite eerder hebt gedownload, zegt de knop in plaats daarvan "Installeren".

  7. De Fortnite-download zal beginnen. Je kunt de voortgang volgen door op de gloeiende Xbox-logoknop op je controller te drukken.

Hoe speel je Fortnite op Xbox One

Zodra de Fortnite-download is voltooid, ontvang je een melding op je Xbox One-console.

Voordat je gaat spelen, moet je een Epic Games-account maken en deze verbinden met je Xbox/Microsoft-account.

Een Epic Games-account is vereist om Fortnite te spelen, omdat het alle spelvoortgang opslaat en crossplay en cross-save tussen de Nintendo Switch, PS4, pc en mobiele versies van Fortnite mogelijk maakt.

Als je je Epic Games-account al hebt ingesteld, kun je de Fortnite-game op Xbox One openen vanuit het scherm Mijn games en apps en beginnen met spelen. Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je een account maken en deze eerst aan je Xbox One koppelen.

Maak een Epic Games-account

Ga naar EpicGames.com en selecteer Sign In in de rechterbovenhoek van het scherm om een gratis account aan te maken. Dit kan in elke webbrowser zoals Edge, Brave of Chrome op uw computer. Elke alternatieve webbrowser kan ook worden gebruikt.

Koppel je epische games en Xbox-accounts

Log in op je Epic Games-account op de officiële website en selecteer Verbonden accounts in het linkermenu op je accountpagina. Selecteer onder Xbox Connect.

Zodra je Epic Games-account is aangemaakt en aan je Xbox-account is gekoppeld, kun je Fortnite starten op je Xbox One. Omdat je accounts al via de website zijn gekoppeld, verbindt de game je automatisch en heb je geen inloggegevens nodig.

Aanbevolen: