Hoe krijg je gratis games op Meta (Oculus) Quest en Quest 2

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je gratis games op Meta (Oculus) Quest en Quest 2
Hoe krijg je gratis games op Meta (Oculus) Quest en Quest 2
Anonim

Wat te weten

  • On the Quest: Open de winkel, selecteer Pricing, selecteer Free, selecteer een game die je wilt en selecteer vervolgensGet.
  • In de mobiele app: Tik op Store, tik op het filter pictogram, tik op Pricing, selecteer Gratis, tik op een game die je wilt en tik op Get.
  • Gratis App Lab-games: sidequestvr.com > games > app lab, selecteer een spel, Download App (Oculus), klik op Get.

Dit artikel legt uit hoe je gratis games kunt krijgen op je Meta (Oculus) Quest en Quest 2.

Hoe download je gratis games op Meta (Oculus) Quest en Quest 2

De Quest-winkel bevat een aantal gratis games, zoals Horizon Worlds en VR Chat, en je kunt ze ophalen via de etalage op je headset of de mobiele app op je telefoon. De winkel bevat een aantal handige filteropties op beide platforms, waaronder een prijsfilter waarmee je je zoekopdracht kunt verfijnen tot alleen gratis games. Er zijn ook veel gratis games beschikbaar via App Lab die je in de wachtrij kunt zetten om te downloaden van de Oculus-winkelwebsite, en de beste manier om die te vinden is via de site van derden, SideQuest.

Zo vind en download je gratis games op je Quest in VR:

  1. Druk op de Oculus-knop op uw rechter touch-controller om de werkbalk te openen en selecteer het store-pictogram (de boodschappentas).

    Image
    Image
  2. Selecteer Pricing in het gedeelte Filter.

    Image
    Image
  3. Selecteren Gratis.

    Image
    Image
  4. Scroll door de opties en bekijk de beschikbare spellen.

    Image
    Image
  5. Selecteer een spel dat je wilt en selecteer vervolgens Get.

    Image
    Image
  6. Het spel zal in de wachtrij staan om te downloaden, en het zal beschikbaar zijn in je bibliotheek wanneer het klaar is.

Hoe krijg ik gratis Quest- en Quest 2-games van de mobiele app

Je kunt ook een selectie gratis games voor Quest en Quest 2 vinden in de mobiele app. Dit is dezelfde app die wordt gebruikt om onder andere de Quest in te stellen en ouderlijk toezicht te beheren, dus je hebt hem waarschijnlijk op je telefoon staan.

Als je een gratis game via de app verkrijgt, wordt deze automatisch in de wachtrij geplaatst om te downloaden op je verbonden Quest-headset. De volgende keer dat je je Quest inschakelt en verbinding maakt met wifi, wordt de game gedownload.

Zorg ervoor dat er Quest/Quest2 staat in de linkerbovenhoek van de app. Als dit niet het geval is, tikt u op de headset die wel wordt weergegeven en selecteert u Quest/Quest 2 voordat u verder gaat. Als je dat niet doet, zoek je naar games voor de verkeerde headset.

Zo krijg je gratis Quest-games in de mobiele app:

  1. Open de mobiele app en tik op Store.
  2. Tik op het filter icoon in de rechter benedenhoek.
  3. Tik op Pricing in het gedeelte Filter.

    Image
    Image
  4. Tik op Gratis.
  5. Swipe het filtermenu naar rechts om het te sluiten.
  6. Scroll door de gratis opties.

    Image
    Image
  7. Tik op een spel dat je wilt.
  8. Tik op Get.
  9. Het spel zal in de wachtrij staan om te downloaden en te installeren op je Quest-headset.

    Image
    Image

Hoe krijg je gratis zoektochtspellen via App Lab

App Lab is een officieel programma van Meta waarmee makers hun games snel op de Quest en Quest 2 kunnen krijgen zonder het traditionele proces te doorlopen. Het normale proces om de Quest-winkel binnen te gaan, is tijdrovend, dus dit stelt makers in staat om hun games veel sneller en soms gratis bij je te krijgen, maar de kwaliteit varieert sterk.

Je kunt App Lab-games krijgen via de Quest-website, maar er is geen officiële lijst van alle App Lab-games. De beste manier om App Lab-games te vinden is via de niet-officiële SideQuest-website, waar je een grote selectie games kunt doorzoeken en je vervolgens naar de officiële Quest-winkel kunt leiden om ze te verkrijgen en te downloaden. Aangezien je deze gratis games uiteindelijk uit de Quest-winkel ha alt, worden ze automatisch in de wachtrij geplaatst en naar je headset gedownload, net als games die je via de Oculus-app krijgt.

Hier leest u hoe u gratis Quest-spellen kunt vinden en krijgen via App Lab:

  1. Navigeer naar de site van Sidequest en klik op Games.

    Image
    Image
  2. Klik App Lab.

    Image
    Image
  3. Klik op een game waarin je geïnteresseerd bent.

    De meeste App Lab-games zijn gratis, maar niet allemaal. Zoek naar games met de tekst FREE in de rechterbenedenhoek van de miniatuur.

    Image
    Image
  4. Klik op App downloaden (Oculus).

    Image
    Image
  5. Klik Oké.

    Image
    Image
  6. Hiermee ga je naar de Oculus-winkel. Klik op OK om door te gaan.

    Image
    Image

    Als je nog niet bent aangemeld bij de Oculus-winkelwebsite, moet je inloggen met hetzelfde account dat je gebruikt voor je Quest.

  7. Klik op Get.

    Image
    Image
  8. Het spel zal in de wachtrij staan om te downloaden op je headset, en het zal beschikbaar zijn om te spelen vanuit je bibliotheek wanneer het klaar is.

In dit artikel wordt beschreven hoe je gratis Quest- en Quest 2-games kunt krijgen, maar als je een VR-ready pc hebt, kun je je headset op je pc aansluiten en elke gratis VR-game spelen die je wilt via SteamVR.

FAQ

    Kan ik mijn Oculus Quest jailbreaken?

    Nee, maar het is mogelijk om apps op je Quest of Quest 2 te sideloaden. Ga met de Oculus-app op je computer naar Instellingen > Algemeen en schakel Onbekende bronnen in Schakel vervolgens de ontwikkelaarsmodus in en installeer SideQuest op uw pc om aangepaste bestanden naar uw Quest over te brengen.

    Komt de Meta Quest 2 met games?

    Ja, de Quest 2 wordt geleverd met een paar games vooraf geïnstalleerd, maar dit zijn meestal slechts technische demo's, dus je zult waarschijnlijk meteen meer games willen downloaden.

    Is Minecraft VR gratis op Meta Quest?

    Ja, als je de Bedrock- of Java-versie van het spel al hebt. Om Minecraft VR gratis te spelen op Meta Quest, heb je een VR-ready pc en een verbindingskabel nodig.

Aanbevolen: