Hoe plaats je een link in een Instagram-bio

Inhoudsopgave:

Hoe plaats je een link in een Instagram-bio
Hoe plaats je een link in een Instagram-bio
Anonim

Wat te weten

  • App: Ga naar uw profiel, tik op Profiel bewerken, voeg uw link toe in het Website-velden tik op Gereed.
  • Website: selecteer je profielfoto en tik op Profiel > Profiel bewerken > voeg je link toe in het veld Website > Verzenden.
  • Je kunt zo vaak als je wilt een link naar je bio bewerken, verwijderen of toevoegen.

Dit artikel beschrijft hoe je een klikbare link in je Instagram-bio plaatst om je website, blog, sociale profielen of andere webgebaseerde inhoud te promoten bij je volgers. Je kunt een link naar je bio toevoegen vanuit de app of het web.

Een link naar je bio toevoegen vanuit de Instagram-app

De volgende instructies laten je zien hoe je een link aan je Instagram-profiel toevoegt met behulp van de iOS- of Android-app. Screenshots zijn alleen beschikbaar voor de iOS-versie. Android-gebruikers kunnen echter dezelfde stappen volgen.

  1. Navigeer naar je profiel door op het profile icoon in het onderste menu te tikken.
  2. Tik op de Profiel bewerken knop.
  3. Voeg uw link toe in het Website-veld door deze handmatig in te typen of door deze te kopiëren en te plakken vanuit een andere bron.
  4. Tik op Klaar in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  5. Je link verschijnt onder je bio-informatie op je profiel. Je kunt erop tikken om het automatisch in een browser te openen.

    Opmerking

    Als je Instagram-profiel is ingesteld op openbaar, kan iedereen op je link klikken. Als je profiel is ingesteld op privé, kunnen alleen je volgers je bio lezen en op je link klikken.

Hoe voeg je een link toe aan je bio vanaf Instagram.com

Je kunt naast de app ook een link naar je bio van Instagram op internet toevoegen.

  1. Navigeer naar uw profiel door uw profielfoto in de rechterbovenhoek te selecteren, gevolgd door Profile in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  2. Selecteer de Profiel bewerken knop.

    Image
    Image
  3. Voeg uw link toe in het Website-veld door deze handmatig in te typen of door hem ergens anders te kopiëren en te plakken.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en selecteer Submit om je wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image

Instagram Bio Link-tips

Je kunt je link zo vaak als je wilt bewerken, verwijderen of een nieuwe toevoegen - zonder enige beperking. U hoeft ook niet per se HTTPS:// of HTTP:// voor uw link te plaatsen om klikbaar te zijn.

Lange links zien er spamachtig uit, dus als de jouwe lang is, overweeg dan om deze eerst in te korten met een tool voor het inkorten van links, zoals Bitly. Misschien wil je experimenteren met het opnemen van de uitdrukking "link in bio" in sommige van je postbijschriften en verhalen, een bekende Instagram-trend die mensen gebruiken om hun volgers aan te moedigen naar hun profiel te gaan en op hun link te klikken.

Als je meerdere links naar je volgers wilt promoten, kun je dat doen met een tool genaamd Linktree, die erg populair is onder gebruikers. Het fungeert als een eenvoudige bestemmingspagina voor al uw links. Het enige wat je hoeft te doen is je Linktree-link toe te voegen aan je Instagram-bio met behulp van de bovenstaande stappen.

Aanbevolen: