E-mail een webpagina in Safari in plaats van een link te verzenden

Inhoudsopgave:

E-mail een webpagina in Safari in plaats van een link te verzenden
E-mail een webpagina in Safari in plaats van een link te verzenden
Anonim

Hoe verzend ik een webpagina per e-mail? De gebruikelijke manier om een website met iemand anders te delen, is door ze de URL te sturen, maar Safari heeft een betere manier: de hele pagina e-mailen.

De screenshots hier zijn gemaakt in Safari 13.

Stuur een hele webpagina in een e-mail

Je kunt een pagina samen met een notitie naar elke ontvanger sturen.

  1. Select File > Share > E-mail deze pagina, of druk op Command + I.

    Image
    Image
  2. U kunt ook Share selecteren in de Safari-werkbalk. Het ziet eruit als een pagina met een pijl die naar boven wijst.

    Image
    Image
  3. Selecteer E-mail deze pagina in het pop-upmenu.

    Image
    Image
  4. Safari stuurt de pagina naar Mail, die een nieuw bericht opent dat de webpagina bevat. Voeg eventueel een notitie toe door bovenaan het bericht te klikken.
  5. Voer het e-mailadres van de ontvanger in en selecteer Verzenden.

Stuur in plaats daarvan een lezer, webpagina, pdf of link

Soms kan het verzenden van een webpagina in Mail met alle bijbehorende HTML-code problematisch zijn voor de ontvanger. Ze hebben hun e-mailclient mogelijk ingesteld om geen HTML-berichten weer te geven, omdat dit veelvoorkomende indicatoren zijn van spam of phishing, of een methode om malware te verspreiden. Of ze willen gewoon geen HTML-berichten.

Als je ontvangers in de bovenstaande categorie vallen, stuur dan een link in plaats van de hele webpagina. Wanneer de Mail-app een nieuw bericht opent, zoek je naar het pop-upmenu aan de rechterkant van de berichtkop met Send Web Content As. U kunt kiezen uit:

  • Reader - hiermee wordt de webpagina verzonden terwijl de meeste advertentie-inhoud wordt verwijderd. Het e-mailbericht bevat ook de URL van de webpagina.
  • Webpagina - Dit is de standaardinstelling; het zal de webpagina verzenden als \gepresenteerd in de Safari-webbrowser. U zult merken dat het geen exacte overeenkomst is. Hoewel Safari en Mail dezelfde weergave-engine gebruiken, geeft de mail-app mogelijk niet hetzelfde weer omdat het Mail-venster een andere grootte heeft. Het zal ook de URL van de webpagina in het bericht opnemen.
  • PDF - Mail slaat de webpagina op als een PDF die bij het e-mailbericht wordt gevoegd. Het zal ook een link naar de webpagina bevatten.
  • Link Only - De berichttekst bevat alleen een link naar de webpagina.

Niet elke versie van de Mail-app heeft de bovenstaande opties beschikbaar. Als de versie van Mail die u gebruikt het menu Webinhoud verzenden als mist, kunt u de volgende opties gebruiken om alleen een link te verzenden:

Stuur in plaats daarvan gewoon een link

Selecteer, afhankelijk van uw versie van Safari, File > Mail Link to This Page, of druk op Command + Shift + i. Voeg een notitie toe aan uw bericht, voer het e-mailadres van de ontvanger in en selecteer Verzenden.

Als je OS X Lion of hoger gebruikt, kan het File-menu het item Mail Link to This Page missen. Hoewel Safari deze mogelijkheid nog steeds heeft, staat het gewoon niet meer op de lijst. Dus, welke versie van Safari u ook gebruikt, u kunt een link naar de Mail-toepassing verzenden met de sneltoets Command + Shift + I

Onderwerp van e-mailbericht

Als Mail een nieuw bericht opent met Safari's E-mail een webpagina optie, wordt de onderwerpregel vooraf ingevuld met de titel van de webpagina. U kunt de onderwerpregel bewerken om iets zinvoller te maken. In veel gevallen kan alleen de originele titel van de webpagina er een beetje spamachtig uitzien en ervoor zorgen dat het e-mailsysteem van de ontvanger het bericht markeert.

Probeer om dezelfde reden geen onderwerp te gebruiken zoals 'Kijk eens wat ik heb gevonden' of 'Kom hier tegenaan'. Dat zijn waarschijnlijk rode vlaggen voor spamdetectiesystemen.

Een webpagina afdrukken

Een andere optie voor het delen van een webpagina is om de pagina af te drukken en op de ouderwetse manier te delen: door de pagina uit te delen. Dit is misschien een betere keuze om te delen in een zakelijke bijeenkomst.

Aanbevolen: