Hoe u uw eigen Twitter RSS-feed kunt maken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw eigen Twitter RSS-feed kunt maken
Hoe u uw eigen Twitter RSS-feed kunt maken
Anonim

Wat te weten

  • TwitRSS.me: Typ een Twitter-handle, zoekterm of hashtag in het bijbehorende veld en selecteer vervolgens Fetch RSS.
  • U kunt de URL van de feed kopiëren naar een browserbladwijzer of deze opslaan in een app zoals Evernote (met de Web Clipper-extensie).

Terwijl Twitter geen RSS-feed meer heeft, zijn er andere manieren om een Twitter RSS-feed te maken. In deze handleiding vertellen we je hoe je er een kunt maken met TwitRSS.me of door het naar een RSS-lezer te kopiëren.

Bezoek TwitRSS.me in uw webbrowser

TwitRSS.me is verreweg een van de snelste en eenvoudigste manieren om een RSS-feed van Twitter te genereren. U hoeft niets technisch te doen en u kunt binnen enkele seconden uw feeds maken.

Image
Image

TwitRSS.me heeft twee opties: RSS-feeds voor de tweets van een bepaalde gebruiker en RSS-feeds voor een term die u normaal gesproken in het Twitter-zoekveld zou inpluggen. Dit laatste is super handig als je trending termen of hashtags wilt volgen.

Voor de RSS-feedoptie van de Twitter-gebruiker: Typ de Twitter-handle van de gewenste gebruiker in het overeenkomstige veld. Voeg optioneel alle antwoorden toe die ze naar andere gebruikers sturen door het vakje Met antwoorden? aan te vinken.

Voor de Twitter-zoekfunctie voor RSS-feeds: Typ de zoekterm in het bijbehorende veld.

Selecteer de grote blauwe Fetch RSS-knop om uw feed te maken.

Het kan enkele seconden duren, dus wees geduldig terwijl de pagina wordt geladen.

Kopieer de URL van uw RSS-feed en sla deze ergens op

Als je een browser zoals Google Chrome gebruikt, zie je veel code op de volgende pagina. Als je een browser zoals Mozilla Firefox gebruikt, zie je een feed met berichten met de optie om ze toe te voegen aan je Live Bookmarks.

Image
Image

Wat je idealiter echt wilt, is de URL van de feed. Als uw feed voor een gebruiker is, zou deze er ongeveer zo uit moeten zien:

https://twitrss.me/twitter_user_to_rss/?user=[USERNAME]

Als uw feed een zoekterm is, zou deze er ongeveer zo uit moeten zien:

https://twitrss.me/twitter_search_to_rss/?term=[ZOEKTERMIJN]

Voeg de link toe aan je browserbladwijzers of sla hem ergens op (zoals in Evernote met de Web Clipper-extensie), zodat je hem nooit kwijtraakt en er toegang toe hebt wanneer je maar wilt. Dan kunt u doorgaan en de feed gebruiken met de RSS-vriendelijke service van uw keuze.

Aanbevolen: