Een Fitbit-bandje verwisselen

Inhoudsopgave:

Een Fitbit-bandje verwisselen
Een Fitbit-bandje verwisselen
Anonim

Wat te weten

  • Zoek de snelontgrendelingspinnen, clips of knoppen op uw huidige band. Druk op deze knoppen en maak de band voorzichtig los door eraan te trekken.
  • Voor de meeste Fitbit-bandjes is het bevestigen van de nieuwe band hetzelfde proces in omgekeerde volgorde: duw de metalen clip in de knop van je Fitbit.
  • Inspireren: houd in een rechte hoek, schuif de onderkant van de pin in de onderste inkeping op de horlogekast. Druk op de snelspanner en druk de pin in de bovenste inkeping.

Als je favoriete Fitbit-band kapot, versleten of niet langer je favoriet is, kun je hem gemakkelijk verwisselen. Hier zijn de instructies voor het verwisselen van de banden op de Fitbit Charge, Ionic, Inspire en Ace 3 voor kinderen.

De band verwisselen op een Fitbit-lading

Deze instructies zijn van toepassing op de Charge 2, Charge 2 HR en Charge 3, die allemaal hetzelfde type clip gebruiken.

  1. Kijk in je Fitbit Charge-band en zoek de twee snelsluitingen die aan weerszijden van de horlogekast zijn aangesloten.
  2. Houd de Fitbit-horlogekast in de ene hand, druk met de duim van uw andere hand op de buitenrand van de ontgrendelingsclip (hieronder in rood weergegeven) en trek de horlogekast naar u toe. Deze actie maakt de horlogekast los van de clip. Herhaal dit proces voor de andere kant van de band.

    Forceer nooit iets bij het wisselen van band. Als hij vastzit, beweeg de band dan voorzichtig om hem los te maken. Neem bij problemen contact op met Fitbit-help.

    Image
    Image
  3. Om de band te bevestigen, keer je in feite de bovenstaande stappen om. Controleer om te beginnen de positie van de horlogekast om uw pols en zorg ervoor dat u de banden aan de juiste zijden van de horlogekast bevestigt.

  4. Houd vervolgens de horlogekast in één hand met de binnenkant naar u toe. Neem de ene kant van de band in uw andere hand en bevestig deze door de horlogekast van u af te drukken in de quick release clip. Je hoeft deze keer niet op de clip te drukken, klik hem gewoon vast. Herhaal dit proces aan de andere kant van de band.
Image
Image

Heb je in plaats daarvan een Fitbit Versa? Het is ook niet zo moeilijk om een Fitbit Versa-band te veranderen.

Hoe de band op een Fitbit Ionic te veranderen

Fitbit Ionic-bandjes zijn er in twee maten, groot en klein, maar het proces voor het veranderen van hun bands is hetzelfde. Hier is hoe het te doen.

Image
Image
  1. Kijk in je Fitbit Ionic-band en zoek de twee instant metalen klikknoppen die aan weerszijden van de horlogekast van je Fitbit-tracker zijn aangesloten.
  2. Houd de Fitbit-horlogekast in de ene hand, druk op de metalen knop (hieronder in blauw weergegeven) met de duimnagel van je andere hand en maak de band voorzichtig los door hem naar buiten te trekken. Het moet gemakkelijk loskomen als u op de knop drukt. Herhaal dit proces voor de andere kant van de band.

    Forceer nooit iets bij het wisselen van band. Als hij vastzit, beweeg de band dan voorzichtig om hem los te maken. Neem bij problemen contact op met Fitbit-help.

    Image
    Image
  3. Het bevestigen van de nieuwe band is eigenlijk een omgekeerd proces van de bovenstaande stappen. Plaats om te beginnen de horlogekast om uw pols om er zeker van te zijn dat u de banden aan de juiste kanten bevestigt.
  4. Duw gewoon de metalen clip in de knop van je Fitbit. U hoeft niet op de knop te drukken, klik hem gewoon vast. Herhaal dit proces voor de andere kant.

Hoe de band te veranderen op een Fitbit Inspire

De Fitbit Inspire-tracker heeft kleine snelontgrendelingspinnen waarmee de banden aan de horlogekast worden bevestigd. Het is een beetje lastiger dan andere modellen, maar het is nog steeds gemakkelijk om banden te wisselen. Hier is hoe:

Image
Image
  1. Kijk in je Fitbit Inspire-band en zoek de twee snelontgrendelingspinnen die aan weerszijden van de horlogekast van de tracker zijn aangesloten.

  2. Druk met de top van uw vinger op de snelontgrendelingshendel van de pin en trek de band voorzichtig weg van de horlogekast. Het moet gemakkelijk los kunnen komen, dus forceer niets. Herhaal dit proces voor de andere kant.

    Image
    Image
  3. Om de nieuwe band te bevestigen, houdt u deze in een rechte hoek en schuift u de onderkant van de pin (aan de kant tegenover de snelontgrendelingshendel) in de onderste inkeping op de Fitbit-horlogekast.

    Image
    Image
  4. Terwijl u de snelontgrendelingshendel ingedrukt houdt, drukt u de pin in de bovenste inkeping van de Fitbit-horlogekast. Eenmaal stevig bevestigd, laat u de snelspanhendel los. Herhaal dit proces voor de andere kant van de band.

    Image
    Image

De band op een Fitbit Ace 3 veranderen

De Fitbit Ace 3 en Fitbit Ace 2 activity trackers voor kinderen hebben een flexibele band waarmee je de horlogekast in en uit kunt klappen, zodat je snel van band kunt wisselen zonder spelden of gespen. Hier is hoe:

Image
Image
  1. Houd de Ace 3 horlogekast zo dat deze naar u toe is gericht en de knop aan de linkerkant.
  2. Druk de horlogekast voorzichtig door de opening op de flexibele band om deze te verwijderen.

    Image
    Image
  3. Keer het proces om om een nieuwe band te bevestigen. Houd om te beginnen de horlogekast naar u toe met de knop aan de linkerkant.
  4. Plaats nu de bovenkant van de horlogekast in de flexibele polsbandopening en duw de horlogekast voorzichtig vanaf de onderkant op zijn plaats totdat deze stevig in de band zit. Zorg ervoor dat de randen van de polsband plat tegen de tracker liggen.

    Image
    Image

Aanbevolen: