Hoe u uw e-mail op Instagram kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw e-mail op Instagram kunt wijzigen
Hoe u uw e-mail op Instagram kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • iOS/Android: Tik op profielpictogram > Profiel bewerken > E-mailadres. Voer een nieuw adres in, tik op het vinkje. Controleer e-mail, volg de instructies om te bevestigen.
  • Bureaublad: Selecteer profielpictogram > Profile > Bewerk profiel. Voer in het veld Email een nieuw adres in. Kies Verzenden om op te slaan. Bevestig via e-mail.

Als je je e-mailadres hebt gewijzigd of geen toegang meer hebt tot het e-mailaccount dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor Instagram, maak je dan geen zorgen. Hier leest u hoe u uw e-mailadres op Instagram kunt wijzigen in zowel de mobiele (iOS en Android) als de desktop-app.

Hoe u uw e-mail kunt bijwerken in de mobiele Instagram-app

Als je Instagram in de mobiele app gebruikt, kun je je e-mailadres rechtstreeks vanuit de app wijzigen, of je nu Instagram voor Android of Instagram voor iOS gebruikt. Hier is hoe.

  1. Open Instagram en tik vanuit je nieuwsfeed op je Profile-pictogram in de rechterbenedenhoek.
  2. Wanneer je profiel wordt geopend, tik je ongeveer halverwege de pagina op Profiel bewerken.

    Image
    Image
  3. Vanaf de Profiel bewerken pagina die verschijnt, scroll naar beneden en tik op E-mailadres onder Profielinformatie.
  4. Typ op het scherm dat verschijnt het nieuwe e-mailadres dat u wilt gebruiken en tik vervolgens op het blauwe vinkje in de rechterbovenhoek om de wijzigingen te accepteren.
  5. Je zou een bevestigingsmail moeten zien waarin je wordt gevraagd om het nieuwe e-mailadres dat je hebt ingevoerd te controleren. Tik op OK, en ga dan je e-mail checken.

    Image
    Image
  6. In je e-mailbox vind je een bericht van Instagram waarin de wijziging van het e-mailadres wordt uitgelegd en waarin je wordt gevraagd op een link te klikken om te bevestigen dat jij de persoon bent die de wijziging heeft aangevraagd. Klik op de knop Bevestig e-mailadres en je wordt naar Instagram gebracht waar je kunt inloggen met je nieuwe e-mailadres.

    Image
    Image

Hoe u uw Instagram-e-mail op een bureaublad kunt bewerken

Als je Instagram liever op je desktop- of laptopcomputer gebruikt, kun je je webbrowser gebruiken om je Instagram-e-mailadres te wijzigen.

De instructies voor dit gedeelte moeten hetzelfde zijn, ongeacht welke webbrowser je gebruikt om toegang te krijgen tot je Instagram-computer vanaf een desktop- of laptopcomputer.

  1. Open Instagram in een webbrowser en klik op je Profile-pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina.

    Image
    Image
  2. Tik in het menu dat verschijnt op Profiel.

    Image
    Image
  3. Wanneer je profiel wordt geopend, tik je op Profiel bewerken.

    Image
    Image
  4. Vervolgens kunt u in het veld Email het e-mailadres dat u wilt gebruiken markeren en wijzigen.

    Image
    Image
  5. Als je klaar bent, klik je op Submit. Er zou een kleine zwarte banner onder aan het scherm moeten verschijnen om u te laten weten dat uw wijzigingen zijn ingediend en dat u kunt terugkeren naar het bekijken van uw nieuwsfeed.

    Image
    Image
  6. Je zal niet worden gevraagd om je e-mailadres te controleren wanneer je je e-mailadres wijzigt op de desktopversie van Instagram, maar je ontvangt nog steeds een bevestigingsmail over de wijziging. Ga naar je e-mailprogramma en open het bericht van Instagram en klik vervolgens op de link Bevestig e-mailadres om je e-mailadres te bevestigen en terug te keren naar Instagram.

    Onthoud dat als je Instagram vanaf meerdere apparaten opent, je de inloggegevens op elk apparaat moet bijwerken om toegang te krijgen tot Instagram via de app of een browser.

Aanbevolen: