4 Beste onbeperkte online back-upplannen (september 2022)

Inhoudsopgave:

4 Beste onbeperkte online back-upplannen (september 2022)
4 Beste onbeperkte online back-upplannen (september 2022)
Anonim

Onbeperkte online back-upplannen zijn precies dat: abonnementen van online back-upserviceproviders die een onbeperkte hoeveelheid opslagruimte voor uw gegevens bieden.

Een belastingaangifte van meerdere jaren, wat muziek en zelfs een paar video's kunnen prima werken met een gratis online back-upplan. Iets meer data is misschien wel geschikt voor een standaardabonnement van een van de populaire online back-upservices die er zijn.

Als je echter 10.000 mp3's, 40 geripte Blu-ray-films en een paar virtuele machines hebt waar je niet zonder kunt, is een onbeperkt online back-upplan waarschijnlijk beter geschikt voor je gegevens.

Hieronder vindt u een lijst met de beste onbeperkte online back-upplannen, gerangschikt op persoonlijke voorkeur op basis van onze ervaringen met elk.

Backblaze

Image
Image

Backblaze biedt ons favoriete onbeperkte abonnement voor online back-up omdat het supereenvoudig is.

Er zijn er maar weinig die problemen zouden hebben om uit te zoeken hoe ze hun back-upsoftware moeten installeren en hoe ze van al hun belangrijke back-ups in de cloud een back-up kunnen maken.

Backblaze kost $7 /maand voor onbeperkte online back-up voor één computer, of je hebt de mogelijkheid om een jaarabonnement aan te schaffen voor slechts $70 per jaar. Je krijgt nog meer korting als je kiest voor het 2-jarenplan.

Een groot pluspunt in ons boek is de duidelijke, vrijblijvende manier waarop Backblaze hun onbeperkte abonnement uitlegt:

Er zijn geen limieten voor de hoeveelheid gegevens die u kunt back-uppen met Backblaze, dus u kunt er zeker van zijn dat u geen enkele back-uplimiet overschrijdt.02 of 04

Carboniet

Image
Image

Carbonite heeft drie onbeperkte online back-upplannen, die allemaal in één jaar moeten worden betaald.

Carbonite Safe Basic komt binnen op $6 /maand; Carbonite Safe Plus voor $9,34 /maand; en Carbonite Safe Prime voor $12,50 /maand. Hoe duurder het abonnement, hoe meer functies je krijgt. Je kunt al die details lezen in onze recensie.

Carbonite is een zeer solide bedrijf met een lange geschiedenis (internet-relatief natuurlijk) in het veilig back-uppen van gegevens. Als Backblaze niet aan uw behoeften voldoet, is Carbonite een fantastische keuze!

Carbonite's goedkoopste basisabonnement lijkt geen back-up van video's te ondersteunen, maar het doet - het sluit ze gewoon standaard uit. U kunt deze uitsluiting verwijderen in de software van Carbonite.

Livedrive-back-up

Image
Image

Het Livedrive Backup-abonnement is het goedkopere onbeperkte online back-upplan van Livedrive en kost $8,99 per maand. De andere is Pro Suite en komt binnen tegen een hogere $25 per maand. U kunt per jaar met korting betalen.

Livedrive Backup is goedkoper omdat het op slechts één computer werkt, terwijl het Pro Suite-abonnement op maximaal vijf computers kan worden gebruikt.

Een interessant aspect van de plannen van Livedrive: ze zijn relatief goedkoop als je meer computers wilt toevoegen, voor slechts $1,50 per maand voor elke extra computer. Sommige services dwingen je om een abonnement met een hoger niveau aan te schaffen, soms met meer computers dan je nodig hebt, alleen maar om de andere in je huis op de rekening te krijgen. De meeste hebben een ander volledig geprijsd account nodig.

OpenDrive

Image
Image

OpenDrive biedt drie onbeperkte back-upplannen. Personal Unlimited is $9,95 /maand, Business Unlimited is $29,95 /maand, en Reseller Unlimited voert u $59,95 /maand.

De meeste elementen van deze abonnementen zijn identiek, maar de Business Unlimited- en Reseller-opties hebben verschillende aangepaste merkfuncties.

Bestel een van deze op jaarbasis om te krijgen wat gelijk staat aan twee maanden gratis.

Betekent onbeperkt echt onbeperkt?

Voor het grootste deel wel. Je zou in staat moeten zijn om een back-up te maken van zoveel soorten of maten bestanden als je wilt. U moet echter de kleine lettertjes lezen voordat u een onbeperkt online back-upplan aanschaft, vooral als u een enorme hoeveelheid gegevens moet back-uppen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over online back-up om meer te lezen over beperkingen van bestandstypes en waarom sommige mensen kiezen voor een abonnement dat geen onbeperkte opslagruimte biedt.

Aanbevolen: