Hoe PowerPoint-dia's aan een Word-document toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe PowerPoint-dia's aan een Word-document toe te voegen
Hoe PowerPoint-dia's aan een Word-document toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Ga in Word naar Insert > Add from Files en selecteer het PowerPoint-bestand. Kies Dia invoegen voor elke dia die u wilt toevoegen.
  • Gebruik het Picture Format menu om elke ingevoegde dia aan te passen.

Als u PowerPoint-dia's in een Microsoft Word-document wilt gebruiken, gebruikt u de tool Toevoegen uit bestanden om een of meer dia's uit een PowerPoint-presentatie als afbeeldingen naar het Word-bestand te importeren. We laten u zien hoe u dit doet met Microsoft Word voor Microsoft 365, Word 2019, Word 2016 en Word voor Mac.

PowerPoint-dia's invoegen in een Word-document

Dia's van een bestaande PowerPoint-presentatie kunnen als afbeelding in een leeg document of een bestaand document worden ingevoegd.

  1. Open een bestaand of leeg Word-document en plaats de cursor op de plaats waar u de PowerPoint-dia wilt invoegen.
  2. Ga naar het tabblad Insert en selecteer Add from Files.
  3. Selecteer het PowerPoint-bestand dat de dia's bevat die u aan het Word-document wilt toevoegen.

    Als het bestand niet in de lijst staat, selecteert u Show More Files om door het bestandssysteem te bladeren en een bestand te kiezen.

    Image
    Image
  4. Zoek in het Insert From File paneel de dia die u als afbeelding wilt invoegen en selecteer Insert Slide om deze in te voegen het document.

    De dia verschijnt als een afbeelding. Het kan alleen worden bewerkt met fototools.

    Image
    Image
  5. Gebruik het Picture Format menu om elke ingevoegde dia aan te passen.

Overwegingen

In oude versies van Microsoft Office was het soms logisch om PowerPoint-inhoud naar Word te exporteren om deze te markeren met aantekeningen van de spreker en andere informatie. PowerPoint is echter zo gevorderd dat deze tijdelijke oplossingen niet langer zo nuttig zijn.

PowerPoint-presentaties kunnen in verschillende indelingen worden geëxporteerd, waaronder PDF, verschillende afbeeldingsindelingen, verschillende filmindelingen en een rich-text-outliner-indeling. Gebruik deze exportindelingen als alternatief voor een Word-proces dat uit meerdere stappen bestaat.

Aanbevolen: