Hoe u uw Galaxy S9 Smart Pen gebruikt

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Galaxy S9 Smart Pen gebruikt
Hoe u uw Galaxy S9 Smart Pen gebruikt
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen om toegang te krijgen tot de S Pen-instellingen op uw telefoon > S Pen-afstandsbediening.
  • Tik in de S Pen-instellingen op de blauwe links onder Eenmaal drukken en Dubbel indrukken om app-acties toe te wijzen.
  • Als u de S Pen in PowerPoint wilt gebruiken, sluit u uw Galaxy Note 9 aan op een groot scherm met behulp van de DeX-connector en opent u vervolgens uw presentatie.

In het artikel wordt uitgelegd hoe je de S Pen gebruikt voor de Samsung Galaxy Note 9.

Hoe de Galaxy S Pen Remote-functies in te schakelen

Het is mogelijk om de S Pen uit te schakelen voor die functies als je telefoon bijna leeg is. Hier is hoe:

  1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen.
  2. Op de instellingenpagina van S Pen tikt u op S Pen-afstandsbediening.
  3. Schakel boven aan de S Pen Remote instellingenpagina de functies van de S Pen-afstandsbediening On en Offmet behulp van de knop in de rechterbovenhoek. Wanneer uitgeschakeld, werkt de S Pen nog steeds met andere, niet-aangedreven functies.
  4. U kunt ook de S Pen-knop in het Notifications vensterscherm gebruiken (toegankelijk door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te slepen) om ingeschakelde functies in en uit te schakelen.

Wat is de Samsung S Pen?

De S Pen voor Samsung's Galaxy Note 9, uitgebracht in augustus 2018, was een upgrade van eerdere versies en voegde een batterij en Bluetooth toe. Samen met deze nieuwe verbeteringen behield het alle functies van de S Pen van de vorige versie, zoals Live Messages, Quick Notes en Screen Write.

Image
Image

Batterijvermogen voor extra functionaliteit

Een batterij in de S Pen klinkt misschien onpraktisch, maar de oplaadbare batterij past precies in de stylus zonder de grootte van de pen te veranderen. Gebruikers die vertrouwd waren met de vorige Note-stylus, zullen deze waarschijnlijk net zo gebruiksvriendelijk vinden. Hoewel klein, is de batterij goed voor een volledige 30 minuten en kan volledig worden opgeladen in minder dan een minuut. Maar zelfs met een lege batterij biedt de S Pen alle functies van de vorige versie. Hij heeft alleen stroom nodig als je hem gebruikt in de afstandsbediening en in de energiezuinige Bluetooth-modus.

De krachtige S Pen-functies kunnen de manier waarop u uw S Pen gebruikt, veranderen, waardoor u hem vaker uit de huls hoeft te halen. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S om te voorkomen dat u uw S Pen achterlaat of zelfs helemaal kwijtraakt Pen en schakel de Alarm in. Als uw telefoon te ver van uw S Pen komt met het scherm uit, klinkt er een alarm om u eraan te herinneren de S Pen terug te zetten naar zijn schede.

Een afstandsbediening voor entertainment

Het 6,4-inch high-definition scherm en de Dolby Atmos-verbeterde audio op de Galaxy Note 9 maken het kijken naar tv en films, het luisteren naar muziek en audioboeken en het bekijken van video's op YouTube en andere sites een plezierige ervaring. Bovendien geven de aangedreven bedieningselementen op de S Pen u gemakkelijke controle over het afspelen zonder extra instellingen.

Open gewoon je favoriete entertainment en begin met streamen. Sommige apps, zoals Spotify, hebben zelfs universele bedieningselementen, dus als je je muziek, films, video's en audioboeken wilt pauzeren, druk je gewoon op de knop op de S Pen. Druk twee keer snel op de knop om naar het volgende nummer of nummer te gaan.

Je kunt de S Pen zelfs zo instellen dat je favoriete entertainment (of een andere app) automatisch wordt geopend wanneer je de S Pen-knop ingedrukt houdt. Zo stel je dat in.

  1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen > S Pen Remote Een alternatieve manier om naar dit scherm te gaan, is door het Notifications raamscherm naar beneden te trekken en vervolgens de Quick Access van de S Pen ingedrukt te houden. -knop. Dit opent direct het S Pen Remote instellingenscherm.

  2. Tik op de Hold Pen Button To sectie.
  3. Op het optiescherm dat wordt geopend, kun je de functie om de S Pen-knop ingedrukt te houden aan-uit zetten, en je kunt ook kiezen welke app je wilt openen wanneer je die actie uitvoert. Als je YouTube bijvoorbeeld veel gebruikt, kun je het YouTube-pictogram selecteren zodat YouTube automatisch opent wanneer je de S Pen-knop ingedrukt houdt.
  4. Ga terug naar je startscherm. Het is niet nodig (en geen manier) om uw wijzigingen op te slaan.

Schiet als een professional

Met dubbele 12 MP camera's kun je met de Note 9 foto's van hoge kwaliteit maken. Sterker nog, u kunt er deel van uitmaken als u de sluiterbediening op afstand van de S Pen gebruikt. App-acties werken met uw S Pen, zelfs als de camera niet de app is die u wilt openen wanneer u de S Pen-knop ingedrukt houdt.

App-actie-opties omvatten:

  • Maak een foto: Werkt voor camera's aan de voor- en achterkant.
  • Switch camera: Schakelt tussen cameramodi voor en achter.
  • Video opnemen: Werkt met elke camera die je open hebt staan met een druk (of twee keer drukken) op een knop.
  • Niets doen: Precies zoals het klinkt.

App-acties zijn aanpasbaar. Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat ze zich precies zo gedragen als u wilt:

  1. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen > S Pen-afstandsbediening.
  2. Vind Camera en zorg ervoor dat de S-pen-bedieningselementen zijn ingeschakeld.

    De knop is blauw aan de linkerkant om aan te geven dat hij aan staat, en grijs aan de rechterkant als hij uit is.

  3. Tik op de blauwe link onder Eenmaal drukken.
  4. Het App Action menu verschijnt. Kies de actie die u wilt laten plaatsvinden wanneer u één keer op de S Pen-knop drukt terwijl u de camera gebruikt.
  5. Tik op de blauwe link onder Dubbel drukken.
  6. Het App Action menu verschijnt. Kies de actie die u wilt laten plaatsvinden wanneer u twee keer op de S Pen-knop drukt terwijl u de camera gebruikt.

Je instellingen worden automatisch opgeslagen.

Productiviteit met uw styluspen

Een van de meest verwachte functies van de S Pen is de mogelijkheid om PowerPoint-presentaties te besturen. In combinatie met Samsung's DeX, die je Galaxy Note 9 verbindt met een groot scherm, draadloos toetsenbord en muis, geeft je S Pen je de controle over de show.

Een PowerPoint-presentatie besturen:

  1. Sluit indien gewenst uw Samsung Galaxy Note 9 aan op een groot scherm met behulp van de DeX-connector.
  2. Open je PowerPoint-presentatie.
  3. Gebruik je S Pen als besturing voor de presentatie.

Net als bij de camera kun je aanpassen hoe de knop op de S Pen de presentatie bestuurt. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen > S Pen Remoteen gebruik de App Action links onder PowerPoint om een enkele of dubbele druk toe te wijzen om de presentatie te verplaatsen naar de Volgende dia ofVorige diaNatuurlijk heb je ook de mogelijkheid om Niets doen

Op dezelfde manier kun je dezelfde instellingen en je S Pen gebruiken om een Chrome-browser, de Hancom Office Editor en sommige sociale-mediatoepassingen, zoals Snapchat, te bedienen.

Met al deze S Pen-mogelijkheden zul je hem waarschijnlijk vaak uit de schede halen. Ga naar Instellingen > Geavanceerde functies > S Pen om te voorkomen dat u uw S Pen achterlaat of zelfs helemaal kwijtraakt.en schakel de Alarm in. Als uw telefoon te ver van uw S Pen komt terwijl het scherm is uitgeschakeld, klinkt er een alarm om u eraan te herinneren de S Pen terug in zijn omhulsel te plaatsen.

Aanbevolen: