Voeg een klikbare e-mailadreslink in Mozilla Thunderbird in

Inhoudsopgave:

Voeg een klikbare e-mailadreslink in Mozilla Thunderbird in
Voeg een klikbare e-mailadreslink in Mozilla Thunderbird in
Anonim

Wat te weten

  • Links die in Mozilla Thunderbird zijn getypt, worden klikbaar wanneer u het bericht opslaat of verzendt.
  • Om een hyperlink toe te voegen in Thunderbird, selecteer Write > typ uw bericht, inclusief e-mailadressen of URL's > Send.

Zowel e-mailadressen als website-URL's kunnen worden omgezet in klikbare links, die onmiddellijk een e-mailbericht of webpagina openen. Hoewel het mogelijk is om tekst of afbeeldingen handmatig in links om te zetten, kan de e-mailclient van Mozilla Thunderbird automatisch een e-mailadres of website met hyperlink in een e-mailbericht invoegen.

Waarom automatische hyperlinks nuttig zijn

Wanneer u een e-mailbericht ondertekent met uw naam en contactgegevens, neemt u waarschijnlijk een e-mailadres op. Als het een hyperlink bevat, kan uw ontvanger erop klikken om een nieuwe e-mail te openen die aan u is geadresseerd. Uw e-mail kan ook verwijzingen bevatten naar de e-mailadressen van andere contactpersonen, en automatisch hyperlinken zou handig en handig zijn voor uw ontvanger.

Op dezelfde manier, wanneer u naar een website-URL verwijst, maakt het automatisch hyperlinken het voor uw e-mailontvanger gemakkelijk om de site te bezoeken.

De automatische hyperlinkfunctie van Thunderbird

De hyperlinkfunctie van Thunderbird is bijzonder eenvoudig omdat u niets speciaals hoeft te doen. Wanneer u een e-mailadres of website typt in Thunderbird, ziet het eruit als platte tekst in het compositievenster. Het is geen andere kleur en lijkt geen klikbare link te zijn. Als u het bericht echter opslaat of verzendt, worden de links automatisch klikbaar. Zo werkt het:

  1. Open Thunderbird en selecteer Schrijven om een nieuw e-mailbericht op te stellen.

    Image
    Image
  2. Typ uw bericht, inclusief eventuele e-mailadressen of URL's die u moet overbrengen.

    Image
    Image

    Deze e-mailadressen en URL's zijn niet gehyperlinkt of in een andere kleur. Ze verschijnen als gewone tekst.

  3. Selecteer Send om uw bericht te verzenden.

    Image
    Image
  4. Selecteer de map Verzonden om de zojuist verzonden e-mail te bekijken. U zult zien dat de e-mailadressen en URL's in het bericht automatisch werden gehyperlinkt.

    Image
    Image
  5. Wanneer de ontvanger het bericht in zijn e-mailclient opent, worden alle e-mails en URL's gehyperlinkt.

    Image
    Image

Aanbevolen: