Hoe te controleren op nieuwe e-mail in Mozilla Thunderbird

Inhoudsopgave:

Hoe te controleren op nieuwe e-mail in Mozilla Thunderbird
Hoe te controleren op nieuwe e-mail in Mozilla Thunderbird
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Accountinstellingen in het Extra menu en ga naar Serverinstellingen voor het account die u wilt opnemen in automatische e-mailcontrole.
  • Vul het gewenste interval in onder Controleer elke _ minuten op nieuwe berichten en zorg ervoor dat het vakje is aangevinkt.
  • Om direct na het opstarten te controleren op nieuwe e-mail, moet u ervoor zorgen dat Controleren op nieuwe berichten bij opstarten ook is aangevinkt.

Dit artikel legt uit hoe u automatisch controleert op nieuwe e-mail in Mozilla Thunderbird. U kunt ook instellen hoe vaak Thunderbird op berichten controleert.

Mozilla Thunderbird instellen om automatisch op nieuwe e-mail te controleren

Je kunt Mozilla Thunderbird instellen om automatisch op nieuwe berichten te controleren, zodat je inbox altijd up-to-date is, zonder dat je handmatig hoeft te vernieuwen. Hier is hoe.

  1. Selecteer Accountinstellingen in het Extra menu.

    Image
    Image
  2. Voor elk account dat u wilt opnemen in automatische e-mailcontrole, gaat u naar Serverinstellingen en voert u het gewenste interval in waar u Controleer op nieuwe berichten elke _ ziet minuten. Zorg ervoor dat het vakje is aangevinkt.

    Image
    Image

    Om Mozilla Thunderbird ook direct na het opstarten te laten controleren op nieuwe e-mail, moet u ervoor zorgen dat Controleren op nieuwe berichten bij opstarten ook is aangevinkt.

    Om Mozilla Thunderbird nieuwe berichten in de inbox te laten ontvangen onmiddellijk nadat ze in uw account zijn aangekomen, vinkt u het vakje aan naast Sta onmiddellijke servermeldingen toe wanneer nieuwe berichten binnenkomen.

  3. Klik op OK.

Aanbevolen: