De 6 beste autobatterijverwarmers

Inhoudsopgave:

De 6 beste autobatterijverwarmers
De 6 beste autobatterijverwarmers
Anonim

De temperatuur buiten da alt gestaag, en hoewel we nog niet echt in de ijzige klauwen van de winter zitten, loont het om voorbereid te zijn met een van onze beste accuverwarmers voor auto's. Als je een nieuwe autobezitter bent of nog nooit in een over het algemeen koud klimaat hebt gewoond, klinkt dit uitgangspunt misschien een beetje gek, maar auto-accuwarmers kunnen je een flink stuk frustratie besparen als het gaat om het starten van je auto bij temperaturen onder het vriespunt.

De vloeistoffen in uw auto-accu zijn gevoelig voor bevriezing en kunnen leiden tot opstartproblemen bij temperaturen onder het vriespunt. Auto-accuwarmers helpen dit op te lossen door gelaagde isolatie en warmte te bieden wanneer ze zijn aangesloten op een externe voedingsbron. Behalve dat u uw auto een beetje sneller kunt starten, helpen auto-accuwarmers uw accu efficiënter te laten werken, wat helpt bij het algehele onderhoud van uw voertuig.

Sommige batterijverwarmers kunnen zo simpel zijn als een deken die ervoor kan zorgen dat je batterij 's nachts niet bevriest, zoals de DEI 010480 Cell Saver Battery bij Amazon. Er zijn krachtigere modellen zoals de Katt 22600 Battery Pad Heater bij Amazon, die perfect zijn om batterijen soepel te laten werken, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Als je op zoek bent naar meer coole technologie voor je auto, ga dan naar onze beoordelingen van autoaccessoires en koopgidsen voor meer geweldige inhoud. Ga anders naar onze verzameling van de beste accuverwarmers voor auto's

Beste thermische omslag: Kat 22200 36" thermische omslag

Image
Image

Een van de meest aanbevolen accuverwarmers voor auto's op de markt, de Kat 22200 80 watt 36-inch Thermal Wrap is een opvallende keuze. Installatie is een fluitje van een cent: de Kat ontvouwt zich als een deken, zodat de gebruiker hem binnen enkele seconden om de batterij kan wikkelen. Ontworpen om te passen op de meeste traditionele autobatterijen dankzij de afmetingen van 15 x 9,5 x 8,5 inch, zouden autobezitters geen enkel probleem moeten hebben met het vinden van de juiste pasvorm. Samengesteld uit een vinylmateriaal, helpt de Kat ook te beschermen tegen zuur- en olielekken om de levensduur van de batterij en de rest van het motorblok te verlengen.

Beste dekenomslag: Zerostart 2800063 36” batterijdeken

Image
Image

Samengesteld uit thermische isolatie van Thinsulate om de levensduur van een auto-accu te verlengen, is de Zerostart & Temro 2800063 36-inch accudeken een geweldige koop. De deken van 160 watt helpt de levensduur van de batterij bij zowel warm als koud weer te behouden en kan een auto-accu opwarmen tot ergens tussen 60 en 70 graden boven de omgevingstemperatuur voor een snelle start en een lichtere belasting van het contact. Het 30-inch gegoten rubberen snoer kan worden aangesloten op elke standaard 120-volt AC-stekker. Eenmaal aangesloten, wikkelt de Zerostart zich direct om de batterij en wordt op zijn plaats gehouden met de meegeleverde ritssluitingen. De Zerostart heeft zichzelf bewezen als de beste dekenoplossing om de levensduur van uw autoaccu te behouden, ongeacht de buitenomstandigheden.

Beste magnetische verwarmer: Kat 1160 Magnum Handi-Heat magnetische verwarmer

Image
Image

De Kat 1160 300-watt Magnum Handi-Heat magnetische verwarming biedt een bijna universele pasvorm voor alle auto's en kan ongeveer 20 inch oppervlak verwarmen. Tphe Kat 1160 is ontworpen om te helpen bij het voorkomen van schade die kan optreden bij koude start. Als een extra bonus voor het geven van warmte aan uw auto-accu, kan de Kat 1160 ook warmte overbrengen naar olievloeistoffen, waardoor een snellere smering mogelijk is wanneer het contact wordt omgedraaid door motorolie te helpen verdikking te voorkomen, wat de motor kan beschadigen als deze niet wordt behandeld. De 120-volt AC-stekker wordt tijdens gebruik direct bovenop de accu van de auto geplaatst en kan rechtstreeks worden aangesloten op een wand- of ander stopcontact. Naast autoaccu's kan de Kat 1160 ook dubbel werk trekken aan oliecarters, motorblokken of inlaatspruitstukken. Het kan ook goten, sloten of leidingen ontdooien.

Het beste om oververhitting te voorkomen: DEI 010480 Cell Saver Battery

Image
Image

De DEI 010480 is bestand tegen temperaturen tot 2000 graden Fahrenheit en is volkomen veilig in gebruik voor of na gebruik. Het is een slimme keuze voor het opwarmen van een auto-accu. Het heeft een externe reflecterende laag die schadelijk accuzuur voor zowel het milieu als uw auto kan vasthouden en vernietigen. Installatie is eenvoudig: de DEI wikkelt zich direct om de batterij en wordt stevig op zijn plaats gehouden dankzij randafdichtingstape. In tegenstelling tot meer traditionele accuverwarmers voor auto's, heeft de DEI geen stroombron, dus vertrouwt hij op de ingebouwde thermische isolatie om de warmte in de winter vast te houden. De DEI kan ook worden gecombineerd met een thermische wikkel op basis van een AC-stopcontact voor extra warmte tijdens hartje winter.

Beste pad: Temro batterijverwarmer warmer pad

Image
Image

De Temro 60-Watt Battery Heater Warmer Pad rust direct onder een auto-accu en zorgt voor een "stijgend effect" om de accu te helpen verwarmen en wordt direct onder de accu zelf geplaatst, wat resulteert in een snellere en gemakkelijkere start van de ontsteking bij koud weer. Naarmate de warmte stijgt, wordt de warmte gelijkmatig over de batterij verdeeld. Het gegoten rubberen koord dat direct in de pad en de verwarmingsmantel is ingebouwd, is speciaal ontworpen om koude weersomstandigheden aan te kunnen en scheuren te voorkomen. Naast een snelle installatie, is de Temro olie- en zuurbestendig, evenals vlamvertragend, dus het is een zeer veilige keuze als u problemen ondervindt bij koud weer. Het formaat van 5,5 x 8,5 inch werkt met de meeste traditionele batterijformaten in consumentenauto's, vrachtwagens en SUV's.

Beste voor vrachtwagens: Katt 22600 batterijpadverwarmer

Image
Image

Hoewel auto's over het algemeen kleinere, "normale" batterijen hebben, kan hetzelfde niet worden gezegd voor vrachtwagens op de weg. In die gevallen moeten vrachtwagenbezitters een beroep doen op iets groters om de levensduur van de batterij bij slechte weersomstandigheden te behouden. De Katt 22600 80-Watt batterijpadverwarmer met afmetingen van 11 x 18 inch rust direct onder de vrachtwagenbatterij, waardoor de warmte door de batterij kan stijgen en deze op een betere temperatuur kan worden gebracht voor algehele prestaties. De AC-adapterstekker past in 120-volt en 240-volt-stekkers, waardoor hij vrijwel overal werkt waar een stopcontact is. De pad kan ook dubbele belasting trekken op andere delen van het motorblok, zoals oliecarters (om te voorkomen dat olie dikker wordt bij koudere temperaturen).

Voor een eenvoudige en effectieve oplossing voor uw bevriezing van auto-accu's raden wij de Kat 22200 aan. Hij is supergemakkelijk te installeren en biedt voldoende warmte, zelfs op de koudste winternachten.

Aanbevolen: