Wat betekent de bio op Twitter?

Inhoudsopgave:

Wat betekent de bio op Twitter?
Wat betekent de bio op Twitter?
Anonim

Een Twitter-bio is een onderdeel van het opzetten van je Twitter-profiel. Het verschijnt onder uw naam en de Twitter-handle op uw profiel. Gebruik het om anderen een korte introductie te geven over wie u bent, uw interesses op te sommen of uw bedrijf te promoten.

Hoe u uw bio kunt veranderen

Je kunt je Twitter-bio wijzigen door je profiel te bewerken. Je kunt het ook optimaliseren met hashtags en @gebruikersnamen.

Je Twitter-bio is beperkt tot 160 tekens, inclusief spaties.

  1. Selecteer je foto of afbeelding bovenaan je Twitter-startpagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Profiel bewerken.

    Image
    Image
  3. Het venster Profiel bewerken wordt geopend. Scroll naar het veld Bio en voer je bio in. Selecteer Save bovenaan het venster om de wijzigingen toe te passen.

    Image
    Image

Andere delen van het Twitter-profiel

De bio is gekoppeld aan optionele beschrijvende items die mensen laten weten waar je vandaan komt, wanneer je Twitter begon te gebruiken, je verjaardag en je persoonlijke of zakelijke websiteadres. Wanneer iemand op een van je tweets in hun Twitter-feed klikt, worden ze naar je profielscherm gestuurd en kunnen ze daar je bio zien.

Andere items onder je bio bevatten meestal suggesties voor wie je moet volgen op basis van de sites die je momenteel volgt, een zoekveld en een lijst met trending sites. Twitter genereert deze automatisch.

Twitter Bio-voorbeelden

Je Twitter-bio kan alle informatie bevatten. Het kan kort en krachtig, gek of informatief zijn. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Software-nerd. Woont in Colorado. Houdt van zijn kat, Marty.
  • Fulltime moeder en een parttime meid, chauffeur, chef-kok, flessenwasser, hondenbader, kledingmap, huiswerkhulp en zondags kruiswoordraadsel hoop-tot-afmaker.
  • Ik hou van dansen, maar weet niet hoe.

Aanbevolen: